Beloning van 1000 euro uitgeloofd door een lezer van onze site

8 Sep

Kijk voor de beste zenders  op Eurotv.nl uit Pattaya

Meld u snel aan

Ze kunnen niet meer om ons heen!!

Een bijdrage van onze misdaadman in Bangkok Alcapone.

Van Laarhoven de looser zit daar goed,laat hem daar maar rotten hij heeft veel jonge Nederlandse kinderen aan softdrugs geholpen,het is een crimineel en zijn vrouw heeft er mee van genoten!!

De Tilburgse oud-coffeeshophouder Johan van Laarhoven is met spoed opgenomen in een gevangenisziekenhuis. Van Laarhoven heeft een gevangenisstraf van 75 jaar opgelegd gekregen, waarvan hij er 20 moet uitzitten, wegen het witwassen van geld dat hij met zijn coffeeshop in Nederland had verdiend.Ik heb helemaal geen medelijden met deze man en hij hoeft helemaal niet vrij van mij. Hij heeft op grote schaal misbruik gemaakt van het gedoogbeleid in Nederland. Nu is hij met zijn vele zwarte geld vertrokken naar het verkeerde land. Geld besteden wat verkregen is uit criminele activiteiten is in dit land nu eenmaal strafbaar. Ook het medelijden met vrouw door diverse mensen deel ik niet. Zij heeft van de hoed en de rand geweten. Ik wil er nog aan toevoegen dat illegaal wapenbezit ook strafbaar is zeker voor farangs

Als je kinderen hebt die met die “troep”‘ te maken krijgen en daardoor totaal ontspoort zijn, dan praat je wel anders over zo’n man als van Laarhoven. Hij heeft ook financieel de kluit belazerd. Ik voel absoluut geen medelijden mijn zijn situatie. Eigen schuld, dikke bult. En dan de huidige regering erbij betrekken… Erg kortzichtig.Laat dee man daar maar weg rotten  hij heeft het verdiend!!

En dan lees je op Thailand blog dat de beheerder het volgende zegt over de zaak:Khun Peter zegt op

En de slijter dan? Het alcoholprobleem is wereldwijd veel groter dan het drugsprobleem.Dat zegt bvde man die ook weer appels met peren aan het vergelijken is,notabene een man die 2x per jaar  in Thailand flink de beest  komt uithangen en  nu zegt dat een biertje  op zijn tijd erger is dan wat die  crimineel van Laarhoven deed.Belachelijk toch.Het zou beter geweest zijn als de Thaise overheid van Laarhoven meteen door gezonden had naar  Indonesia of de Filipijen ,daar weten ze wel raad met deze criminele figuren.

Een mening die onder de aanhangers van van Laarhoven graag als “de waarheid” wordt geloofd.

Maar “de waarheid” ligt anders; Ten eerste heeft van Laarhoven zich in Thailand schuldig gemaakt aan het binnen brengen van grote hoeveelheden geld, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Dat is witwassen en dat is (ook) in Thailand strafbaar.

Ten tweede is van Laarhoven een grote crimineel in Nederland. Mensen moeten af van het romantische idee dat van Laarhoven een gezellige thuiskweker was, die met wat geluk er een leuke zakcentje aan heeft overgehouden. Van Laarhoven is gewoon een kopstuk in de Brabantse drugsmaffia, die met harde hand regeert. Je verdient geen miljoenen in die wereld door een leuke gozer te zijn. Lees uzelf eens in, in de vele artikelen en boeken die voor diverse misdaadjournalisten zijn geschreven. Dan komt wel een ander beeld naar voren.

Van Laarhoven zit naar mijn mening precies op de plaats waar ‘ie hoort te zitten en wat mij betreft nog heel lang.

Bovenstaande  bericht zal ik als redactie van http://www.nederlandersinudonmthanicity.nl dan ook van harte steunen.Laat die man daar gewoon zitten en hopen dat hij er nooit meer uit komt  hij is de pest voor de Nederlandse jeugd geweest.!!

Je leest het elke dag  in kranten en op TV,liqudaties dat zijn gemiddeld 3 doden per week  allemaal mensen uit  het kennissenkringetje van J van Laarhoven.

Ze moorden elkaar uit om die drugs   ,en  das een goeie opruiming kost minder en werkt beter .

Ludopaf.

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Wij kregen een ingezonden  bericht van een Thailandblog lezer die  vond dat ze daar de boel openlijk belazeren.

I.V.B. met de regelmatig  verschijnende  Broodje aap verhalen  van Thailandblog.nl over goedkope KLM vliegtarieven loof ik   een beloning uit van 1000 Euro voor diegeen die aan mij  kan bewijzen dat de door Thailandblog geplaatste reclame  van KLM  op waarheid berust.En dat men dus geboekt heeft voor die prijs in 2017.

 

Thailand is voor veel reizigers een topbestemming. De gastvrijheid, betoverende bezienswaardigheden en rijke keuken zijn slechts enkele redenen om dit land op je verlanglijstje te hebben. De prijs kun je nu aan deze redenen toevoegen. En KLM vliegt rechtstreeks zonder tussenstop naar de Thaise hoofdstad.

 

Bijzonderheden KLM Werelddeal weken

 • Tarieven zijn vanaf-prijzen op retourbasis excl. €10 boekingskosten.NERGENS STAAT DE PRIJS VAN AF BIJ KLM
 • Tarieven zijn alleen geldig bij vertrek vanuit Amsterdam.
 • Boeken: t/m 25 september 2017.
 • Reizen: t/m 30 juni 2018.
 • Minimum verblijf: 7 nachten.
 • Maximum verblijf: 1 maand.
 • Wijzigen: € 150
 • Annuleren: niet toegestaan.
 • Babykorting (tot 2 jaar): 90%.
 • Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar voor deze actietarieven, met name tijdens vakantieperiodes. Op = op.
 • U spaart 25% Flying Blue Miles.

Dus een ieder die dit jaar 2017 via KLM een rechtstreekse vlucht kan boeken voor  de prijs die Thailandblog aanbeveeld beloon ik  met 1000 Euro.Cash

Het is gewoon een stunt van Thailandblog en zij verdienen er geld aan die advertentie te plaatsen. Dit is gewoon mislijdende reclame.

En daarom kan ook nooit iemand een Reactie geven op Thailandblog op deze aanbieding!!

Indien het u lukt om onder de 600 Euro een vlucht nonstop Amsterdam/Bangkok te boeken in 2017  toon ons dan uw ticket en stuur uw banknummer op zo dat wij u de 1000Euro kunnen overmaken.

Thailandblog zegt:Er zijn geen reacties mogelijk. Nee natuurlijk kan je daar op Thailandblog niet op reageren want het is gewoon niet waar ga maar na die site van KLM!!!

Mijn naam Jos Rieken trouwe lezer van NederlandersinUdonthanicity.nl

Hier alle broodje aap verhalen van de redactie van Thailandblog,waar je niet op kunt reageren bij hun:

Mail me er over terug via deze site  udonthanicityweblog@gmail.com         tav J.Rieken.Want bij Thailandblog kan je daar niet op reageren.

 

Nu hebben de lezers van onze site http://www.nederlandersinudonthanicity  ons gemeld dat zij  ook vinden dat Thailandblog.nl mee werkt en mislijdende advertentie,s over de vliegtarieven plaatst

Daarop heeft de redactie van TB gemeend te moeten reageren met de smoes dat ze er niks voor ontvangen en dat  als blijkt dat het niet klopt met die goedkope  vliegkosten dat  dan alle stoelen reeds weg zijn ha wat een onzin.

Daarom blijven we bij de stelling dat  het bedrog verhalen zijn van Thailand redactie om lezers te lokken.Daarom kan een lezer van hun blog ook nooit direct  reageren en plaatsen ze  nu reacties van lezers in een algemene  redactie  zo dat niemand mag weten wie er gereageerd heeft op die leugens.

Gelukkig  reageren veel thailandblog lezers dan wel direct  an ons wat er loos is.

Ze kunnen er niet meer omheen dat klopt.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Uit onze puzzelrubriek aangeboden

Nieuw kruiswoordpuzzels Nederlands tekoop  voor 200 THB

bestellen via email udonthanicityweblog@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: