zoveelste broodje aap verhaaal gezien op thailandblog.nl???

19 Sep

Meld u nu aan voor Eurotv.nl  in Pattaya,de beste Nederlandse en Europeesche zenders te zien in Thailand.voetbal en auto races direct te zien.

Z

Ieder mens heeft behoefte aan verbinding met anderen.  NIET  IEDEREEN ZIT TE WACHTEN OP ONZIN VERHALEN EN REACTIES VAN tb LEZERS.DIE KAN JE MISSEN ALS KIESPIJN.

Niet allemaal in dezelfde mate, dat is zeker. Maar zonder voldoende verbinding met anderen, kunnen we vereenzamen. Het is belangrijk om deel uit te maken van een gemeenschap, in de figuurlijke zin van het woord. Deze aspecten kunnen in belangrijke mate bijdragen aan het gevoel thuis te zijn. STOOR JE VOORAL NIET AAN ALLE BROODJE AAPVERHALEN DIE REGELMATIG OP tb CIRCULEREN.en  WAT EEN PINDA OF BANAAN KOST IN bANGKOK DAT INTERESEERD OOK GEEN MENS.

 

Eenzaamheid is het ervaren van een leegte in je leven. De contacten met andere mensen hebben niet de frequentie of de diepte die je graag zou willen ZEKER NIET ALS ZE BVB  JE REACTIE HOE GOED GESCHREVEN OF GEMEEND OP tHAILANDBLOG WEIGEREN OMDAT JE NIET IN HUN STRAATJE WIL MEE MARCHEREN.

. En dat doet pijn. Dat geeft een gevoel van gemis. Eenzaamheid na emigratie heeft ook veel te maken heeft met het gebrek aan verbinding met de wereld om je heen. Je voelt je afgesneden van de wereld. Je mist je dierbaren uit Nederland. Je mist ook de vertrouwdheid met de dingen om je heen.

als COMPENSATIE ZOU JE MEER CONTACT MOETEN ZOEKEN MET DE SITE WWW.NEDERLANDERSINUDONTHANICITY.NL. DE SITE VOOR EN DE VAKANTIEGANGER EN DE PERSONEN DIE HIER  AL  WONEN.jE KUNT ER GRATIS  ADVERTEREN ER IS VAN ALLES TE KOOP. ZE GEVEN JE ALTIJD  GOEDE INFO ZONDER ZICH MET DE thaise POLITIEK TE BEMOEIEN.jE KUNT DAAR BIJ DE REDACTIE  ELKE WEEK MEE KAARTEN  IN DE GROEP. EEN BIERTJE HEB JE ER AL VAN AF 30 thb.oOK nEDERLANDS ETEN VOORAL hARING/GEROOKTE MAKRELEN /KROKETTEN EN FRIKANDELEN/GEHAKTBALLEN lOWY HEEFT ALLES.jE KAN ER ZELFS VOGELS KOPEN EN HIJ MAAKT ZELF NIEUWE SJOELBAKKEN EN VERKOOPT DIE  DOOR HEEL tHAILAND.

ze kunnen niet meer om ons heen!!

 

Gezien op Thailandblog achterlijke vraag of Thailand ook socialewerkplaatsen heeft?Dus niet ja wel mooie bajesen  waar ze dit soort vragenstellers gaarne opsluiten.Dit soort vragen stellen meestal mensen die zelf de zaak belazeren bvb door dat ze frauderen met hun wao uitkeringen etc.Lees het rare verzoek op Thailandblog en de nog vreemdere reacties op dat onderwerp.

Beste lezers,

Weet iemand of er sociale werkplaatsen zijn in Thailand? In Nederland besteden we een gedeelte van de productie uit aan medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Zijn daar ook mogelijkheden voor in Thailand?

Conclusie hier gaan ze weer Nederland met Thailand vergelijken ha ha .

Groet,

Willy Wortel.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Bekentenis van de redacteur van Thailandblog bij ons ingekomen  via  onze lezer Jkriekelmands@yahoo.com

Af en toe moet het over seks gaan op Thailandblog. Waarom? Dat is goed voor de bezoekersaantallen. Seks sells, dat weet iedereen, het is een ongeschreven wet.

We kunnen het helaas niet ontkennen maar ook sekstoeristen bezoeken Thailand.

Wel een bijzonder fenomeen een ‘sekstoerist’ neem bvb de redacteur Khun Peter. Hij doet zijn naam echt eer aan het betekend Mijnheer Peter ha ha ha .Volgens hem zelf  is hij een ‘lustreiziger’.(hoerenloper) Dat klinkt al een stuk vriendelijker. Wanneer ik weer naar Thailand ga en mijn omgeving de bekende vooroordelen over mij leegstort, wil ik  meer aan de schandpaal worden genageld als sekstoerist, ik kom tenslotte aleen maar naar Thailand om sex te hebben met mannen en vrouwen.. Staat ook beter op mijn CV.

Onder de rubriek hobby’s en liefhebberijen: postzegels verzamelen, volksdansen, figuurzagen en lustreizen maken. Het valt niet eens op.En ik kik er op als mensen  broodjes aap verhalen op Thailand blog zetten  en rare vragen stellen .bvb wat kost een pinda in Bangkok!

Het voordeel van een blogger is dat je onbeschaamd leugens kunt verkondigen . Voor het research van dit artikel mag ik mij verplaatsen in het leven van een sekstoerist. Dat gaat mij redelijk gemakkelijk af moet ik zeggen. Allereerst ben ik begonnen om veel hoeren  te raadplegen. De online encyclopedie. eens een hoer altijd een hoer  schept al snel orde in de chaos van de gemiddelde sekstoerist:Ik zie  mijn vriendinnen dan ook meer als net naaimeisjes dan als een op geld beluste barmeid.

Eind conclusie van Khun Peter :Kom net als ik 2x per jaar naar Thailand en wip wat je kan loop veel je edele deel achterna en blijf mensen voor de gek houden met deze achterlijke  site Thailandblog.

De redactie van http://www.nederlandersinudonthanicity  heeft de ontvangen reactie  moeten inkrimpen van wege  het taal gebruik van de inzender die het soms erg cru  speelde,gelukkig heeft de  redactie van ons ingezien dat er grenzen zijn aan wat je wel en niet aan ons kunt mededelen.

Ludo Paf beheerder/redactie/moderator etc van  www.nederlandersinudonthanicity.nl

u kunt reageren via email udonthanicityweblog@gmail.com

wij plaatsen elke reactie mits die aan onze spelregels voldoen.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 mensen klagen over het feit dat Thailand zo duur is geworden. Of dit waar is weet ik niet, het lijkt me sterk afhankelijk van je leefwijze.

De Thailandblog lezers  de zgn azijn zeikers klagen weer steen en been ,en beweren dat Thailand zo duur is geworden.Wat een grote onzin.Je betaald in Udonthani  voor het vuil ophalen dat 5x per week gebeurd dus 20x per maand slechts 20 THB.

Vis  bij de makro 4 grote  graatloze vissen  samen voor 85 THB.Kropsla 10 THB op de markt.Electra rekening  voor huis met 2  Airco,s etc 1700 THB per maand.Water bijna voor niets.

Benzine  30 THB  per liter.Internet verbinding  600 THB pm

coupe ijs met banaan en slagroom  100 THB.Eten langs de straat complete maaltijd rijst kip etc 60 THB.Eten in foodcorner central plaza 70 THB  vers van de bakplaat Spagetty/kip met friet en salade/cotelet friet naar keuze.

Weinig of geen belasting.Op de nacht markt kan je voor 140 THB  complete  steak met friet en salade eten.In een wat sjiekere restaurant eet je prima voor 250 THB.

naar de kaapper  gaan kost  voor knippen en scheren 90 THB betaal je in NL 20 Euro voor.

Biertje drinken op onze redactie cafe aan huis van af 30 THB.

Tjoek Tjoek naar de stad op en neer 200 THB.Met de minibus van Udonthani naar Nongkai  retour 100 THB. en zo kan je nog wel een hele tijd doorgaan.

Flessen gas om te koken doe je 3 maanden mee  kost hier 400 THB.

Maar het zijn altijd  die  azijn zeikerds uit NL  die via Thailand blog altijd  lopen te zeuren en klagen dat alles zo duur is geworden.Terwijl de meeste  aow genieten + er nog een  pensioen bij hebben.Maar ja als je in NL het regeltjes land niks had en dan hier de grote bram wil uithangen en een stuk grond koopt en huis alles op je vrouw der naam  en dan nog een dikke Vito wil rijden en haar halve familie moet onderhouden ja dan lijkt het leven ineens  een stuk onaangenamer voor je.

Als je hier in Thailand anno 2017  van 500 euro pm kunt leven dus zuiver besteden aan het huishouden wat zitten ze dan te zeuren dat alles zo duur is geworden?Ja die vakantiegangers hebben nu eenmaal een budged waarmee ze 3 weken vakantie  moeten doorbrengen   maar de vaste bewoners   die hier  soms al 10 jaar wonen die hoor je nooit klagen.Het zijn uitsluitend de zeurders op Thailandblog die weten alles beter  vergeten soms dat ze gast hier zijn.En die gasten die hier alleen komen en steeds hun eigen edele deel achterna lopen  dat zijn meestal de kroegenlopers  daar hoef je ook geen medelijden mee te hebben toch?

Dus mensen al dat geklaag van die mislukte farlangs  trek het je niet aan laat hen die het hier te duur vinden snel terug gaan naar het plukmekaal land Nederland.en geniet van het leven want soms duurd het maar even.En je bent altijd langer dood dan dat je ooit leefde.

Fijne dag nog de redactie.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Stelling v/d week: Door klimaatverandering wordt Thailand onleefbaar voor expats

Door Redactie van Thailandblog geplaatst
Grote onzin klimaat verandering makt volgen hun het leven in Thailand  ondragelijk wat een kwats verhaal.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Een bijdrage van Lowyke Neushoorn Udonthani

BANGKOK – Op een luchthaven van de Thaise hoofdstad Bangkok heeft de douane drie Vietnamezen opgepakt met vijftien hoorns van neushoorns in hun koffers. De geschatte marktwaarde bedraagt zo’n 360.000 euro, meldt de krant Bangkok Post zondag.

De beambten kwamen de smokkel op het spoor na een tip dat een lading hoorns met het vliegtuig vanuit Angola, via Ethiopië en Thailand naar Vietnam werd gesmokkeld. Op de Thaise luchthaven Suvarnabhumi kon de douane de drie verdachten aanhouden.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Internationale handel

Thailand geldt als spil in de internationale handel van beschermde dieren of delen daarvan en zeldzame planten. Het land dat het verdrag inzake de bescherming van bedreigde soorten (Cites) heeft ondertekend, is onlangs gevraagd de illegale handel in bedreigde diersoorten te aan te pakken.

Twee dagen geleden onderschepte de douane nog ivoor uit Congo. Ook werden deze maand 136 zeldzame schubdieren of pangolins ontdekt die van Myanmar via Thailand naar China werden gesmokkeld.

Een bijdrage van onze monniken corespondent Arie Paterjeholala.

 De ontroerde monnik die bekend is om zijn overvloedige levensstijl en voor het verkrachten van een minderjarige, is eindelijk in de strafrechter voor de aanklag van aanklagingen die voortvloeien uit incidenten die naar verluidt 17 jaar geleden zijn gebeurd. Nen Kham, een voormalige monnik die zijn boeddhistische klederen en titels heeft ontdaan, pleitte gisteren niet schuldig aan aanklachten om een ​​minderjarige in het Strafhof te verkrachten, meldde Bangkok Post. De aanklachten tegen hem verklaarden dat hij illegaal de bewaking van een meisje jonger dan
15 jaar heeft genomen en haar verkracht. De gebeurtenissen zijn naar verluidt begonnen in januari 2000 en eindigden midden 2001. Hij wordt ook verdacht dat hij een kind bij haar heeft, hoewel er geen aanklachten zijn over die verdenking. Wirapol Sukphol, 38, die bekend was als Luang Pu Nen Kham toen hij werd geordend en nog steeds algemeen wordt aangeduid als Nen Kham, heeft meer dan alleen verkrachtingskosten geconfronteerd. Hij is ook beschuldigd van witwassen van geld en vluchtte naar de VS in 2013 om de aanklachten tegen hem te vermijden. In de VS heeft hij een onofficieel boeddhistisch onderwijscentrum opgericht. Nen Kham werd berucht toen een video van 2013 van hem in zijn badjassen op een prive-jet met een Louis Vuitton tas die geld circuleerde. Hij werd ook gezien met andere high-ticket artikelen die niet van een monnik waren gekomen en bleek meer dan 100 luxe auto’s en veel stukjes land  te bezitten. Toen hij werd geordend, was hij de abdij van het Khantitham-bosklooster in de provincie Si Saket. Na het horen van de aanklachten die tegen hem vallen en vluchten, werd hij ontvoerd in afwezigheid voor seksueel wangedrag en zijn materialistische leven. Hij werd op 19 juli van dit jaar naar Thailand uitgereikt. De eerste hoorzitting in de verkrachtingszaak komt op 8 juni van volgend jaar en de voormalige monnik wordt tot op heden in de Bangkok Remand Gevangenis gehouden. Naast de zaak in het Strafhof staat Nen Kham voor civiele aanklachten van het witwassen van geld samen met acht andere verweerders tegen activa ter waarde van THB40 miljoen (USD1,2 miljoen) Sinds 2013 heeft de regering al meer dan THB380 miljoen (USD11,4 miljoen) van zijn activa ingezet. Een hoorzitting voor het laatste witwassen van geld moet binnenkort worden gepland. De voormalige monnik staat in totaal voor vijf aanklachten, waaronder een minderjarige jonger dan 15 jaar, die een gevangenisperiode van maximaal 20 jaar draagt
Onze conlusie is dan ook:indien veroordeeld en schuldig bevonden zet hem dan naastt de Nederlandse crimineel Johan van Laarhoven vast.
reageren ?uudonthanicityweblog@gmail.com
waar zitten we?

Eén reactie to “zoveelste broodje aap verhaaal gezien op thailandblog.nl???”

  1. frans1950 19 september 2017 bij 7:42 pm #

    Zo zijn er meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: