In Thailand zijn taxi chauffeurs geen eerlijke mensen.zie het verhaal hier.

1 Nov

Euro tv.nl  pattaya voor de beste tv zenders meld u nu aan

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

Opgelicht door man uit Denemarken.

Een man uit Denemarken, samen met vier Thaise verdachten, zou naar verluidt meer dan 400 buitenlandse potentiële toeristen uit hotelverblijven in Thailand hebben bedrogen via een oplichtingswebsite die vooraf geld verzamelde voor hotelboekingen die niet legitiem waren.

 

De Thaise toeristenpolitie kondigde afgelopen woensdag aan dat ze Dane Jacob Holm Schultz, 43, hebben gearresteerd omdat ze westerlingen valse hotelboekingen hadden aangeboden via de website http://www.vacasianhotel.com, waarvan wordt aangetoond dat deze in aanbouw is, meldde Thai PBS.

Toerist Politie afgevaardigde commissaris Pol. Maj. Gen. Surachet Hakparn, zei dat de Deense man naar verluidt zijn hotelboeking zwendelplaats runde en dat vier Thais met hem werkten. Een van hen was naar verluidt Chantee Lomsak, 36, en haar bankrekening ontving de internationale overschrijvingen van “klanten”.

De mensen zijn voor ruim 20.miljoen opgelicht door deze zgn bookingsbemiddelaars.

Conclusie van de redactie?Kijk uit met bookings kantoren.

Wij hebben zelf nare  ervaringen gehad met Nederlands bedrijf onder de naam Booking.com ok die lichten de zaak op!!!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Een bijdrage van onze  verslagggever Harry Taxi Deskundige..

 

De toeristen, die niet geïdentificeerd waren, reden naar verluidt in Kamphee’s taxi van het vliegveld naar hun hotel in het Huai Khwang-gebied op zondag, maar ze vergaten één tas in de kofferbak. Helaas was het degene met het geld.

De Taiwanezen zeiden dat ze op de taxi wachtten om de tas terug te brengen, maar nadat hun taxichauffeur niet was komen opdagen, dienden ze een politierapport in.

Kamphee opspoorend vanaf het taxi-ticket van de luchthaven, heeft de politie gisteravond gearresteerd. Kamphee ontkende aanvankelijk dat hij de toeristen had verdreven, maar toen de politie hem de beelden van de CCTV liet zien dat hij het paar oppakte, nam Kamphee de politie om de tas uit zijn appartement te halen.

Kamphee beweerde toen dat hij niet wist hoe hij contact moest opnemen met de passagiers, maar de politie kocht het niet omdat er geen bewijs was dat hij ooit probeerde de waardevolle spullen terug te brengen.

De Taiwanese toeristen haalden hun spullen vandaag op het politiebureau van Bang Bon op; de taxichauffeur zal ondertussen worden belast met diefstal.

De politie gebruikte de arrestatie als een kans om mensen eraan te herinneren om de door de luchthaven uitgegeven taxikaarten te bewaren, zodat autoriteiten de chauffeurs kunnen opsporen in het geval ze hun spullen vergeten.

 

Beste lezers,

Ik maak mij zorgen om  Thaise mensen  familielid en of buurtgenoten, die in de loop van de jaren steeds vreemder op situaties reageert en zichzelf steeds meer isoleert. Ik denk therapeutische zorg op zijn plaats zou zijn.

Het is een delicaat probleem, ik vermoed dat het te berde brengen van het idee om met de betreffende persoon een psychiater, een psycholoog of een therapeut te bezoeken hetzelfde zal zijn als een bom laten ontploffen, het zou als een grote belediging worden gevoeld, zowel voor de familie als voor de persoon zelf. Maar toch een vraag erover.

Heeft iemand enige ervaring met en/of kennis over behandelingen van psychiaters/psychologen in Thailand? Ik zelf heb het idee dat er weinig kwaliteit zoals in Nederland aanwezig is en dat psychische problemen hier niet erg serieus worden genomen, maar misschien is de situatie in Bangkok wat anders.

Men kan dit probleem totaal niet vergelijken met Nederlandse soort problemen.

In Nederland is alles geregeld van af de geboorte krijg je een nummer tot je dood bent en alles  wordt voor je geregeld en alles moet wel betaald worden.

Er is zeer goede psychiatrische zorg in Thailand.Ha ha ha  wie zal dat betalen???

Maar wees ook bereid om (heel diep) in de buidel te tasten.

BKK hospital biedt allerhande psychiatrische zorg waar ze in NL een puntje aan kunnen zuigen. Stap naar binnen (of wordt binnen gebracht) en de zorg is daar. Werkelijk zeer goed!

Reken op prijs van 110.000 Baht/nacht voor het verblijf. Extra activiteiten, therapie, behandelingen moet extra voor betaald worden. De vraag ging echter niet over kosten maar over de beschikbaarheid, en in tegenstelling tot wat de vraagsteller denkt, de zorg is aanwezig!

Die 110.000 THB behandelings kosten is weer een fabeltje van een Thailandblog lezer ha ha ha .

Ik ben benieuwd en ik richt me logischerwijs vooral op de expats hier.

Neem nu  de plaats Udonthani

 

In onze straat woonden ongeveer 5   totaal gestoorde personen ,mannen als ook vrouwen.

Een man loopt altijd in zich zelf te praten.Hij loopt slecht gekleed met een kapotte deken over zijn schouder  soms 12 x per dag  300 meter op en neer,maar doet niemand echt kwaad.Spreken doet hij alleen met zijn  weggelopen vrouw  daarmee praat hij dan in gedachten .

 

Dan is er nog de jonge gast die naast de redactie woond in zo een houten huis (soort hondenhok )Niemand  van de overheid kijkt naar hem om is echt gestoord!!

De knaap is ongeveer 29 jaar en het enige dat hij ooit zegt in het Thais is geef me 20 THB.

Dat geld besteed hij uitsluitend voor  sigaretten.Hij zoekt de hele dag peuken en rookt die dan ook op.Het blijft echter uitkijken voor deze jongeman want hij loopt overal binnen en schooid  dan om geld .

Hij loopt zonder schoenen heeft zeer zwarte vuile voeten en zijn spijkerbroek is op zijn billen voorzien van een grote scheur.Deze man is broodmager.

Soms geeft de buurt hem wat eten maar het meeste eten brengt een oude oma van hem  ze hangt dan een zak eten aan de deur bij hem.Want  binnen is het zo vuil en vies dat ze dat niet waagt.

Dan was er nog een man  wij noemden hem de gekken bekkentrekker.Die kwam elke dag met wat gevonden voorwerpen vragen of we die wilden kopen.Opeens hoorden we dat hij gestorven was .Gevonden op een weg!!

Ook was er een vrouw  klein vrouwtje rond de 40 jaar die stond altijd bij de farangs voor de deur tilde haar bloesje op liet haar ferme tieten zien en vroeg dan 20 THB.Deze vrouw altijd onder invloet van Lawkow thaise vuurdrank  lag ooit midden op straat  alle verkeer stond stil en ze plaste liggend  gewoon op straat.Deze hebben ze ergens in de sloot gevonden ze was overleden.

Een andere vrouw uit de buurt  heeft zwaar onder de Lawkow het huis van haar vriend in de fik gestoken.Zij zit  nu in de gevangenis.Was ook verslaafd aan de Thaise wiskey Lawkow.

De overheid  doet echter niks voor probleem gevallen in deze buurt.En de politie zegt altijd zo lang ze  niemand  doodmaken etc kunnen we en willen we niks doen.

Zelfs het aanbieden van hulp  bvb nieuwe kleren geven aan de jongen  met de kapotte broek werkt niet want hij wil niks en praat verders met niemand.Ze hebben hem ook al eens naar het hospitaal gebracht ,hij probeerde zich zelf op te hangen maar het touw brak.Toen liep hij 3 weken met een kraag om zijn nek ronmd.

3 weken daarna  klom hij in een boom achter het hus en sprong naar beneen dacht dat hij kon vliegen.Brak zijn been en belande in het ziekenhuis.

Enkele weken er na  het was december  beetje koud  stookte hij een open vuurtje  op de bloer van zijn houten huis.Zijn buurman heeft hem toen met een eind hout het huis uit gejaagd en het vuurtje gedoofd.

Hier in Thailand doen ze niks voor de echte hulp behoeftige.

Al die verhalen ze zorgen goed voor elkaar is lariekoek.Ik zie veel kinderen mensen van soms 30 jaar  die zorgen niet voor Moeder,maar moedertje  moet wel voor die mannen die nooit werken zorgen

Maar ja in NL  zitten ook genoeg ideoten thuis achter de pc de hele dag nikszeggende  achterlijke reacties te sturen naar Thailandblog.En daar zijn ze nog blij met die bladvullers!!

Reageren kan via email lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: