Nederlandse pedofiel Reinold Klunder in Hua-hin Thailand gearresteerd.

7 Nov

 

 

  Euro tv.nl Paattya voor de beste tv kanalen  meld u nu aan..                   Reinold Klunder de Pedo is gearresteerd in Thailand

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!

 

Een bijdrage van onze misdaadverslaggever Alcapone uit Udonthani

.

Officieren van de afdeling speciaal onderzoek van Thailand hebben een Nederlander gearresteerd die werd gezocht voor seksueel misbruik van kinderen jonger dan 15 jaar.

De man, geïdentificeerd als Mr.Reinold KLUNDER, werd maandag gearresteerd in een pand in het Smorprong-gebied nabij Bor Fai in Hua Hin.

Binnen vonden de agenten een tien jaar oude jongen.

Gekleurd beddengoed, 6 computers, 2 mobiele telefoons, 2 tablets, geheugenkaarten en cd’s werden als bewijsmateriaal gebruikt. Seksspeeltjes werden ook gevonden in het pand.

TNN Thailand meldde dat de man had toegegeven jongens onder de 15 te hebben verleid door hen te vertellen dat ze in zijn zwembad konden zwemmen. Hij gaf de jongens eten en gaf toe later seks met hen te hebben en video’s op te nemen die we zouden verspreiden onder zijn pedofiele vrienden.

Klunder die naar verluidt in onroerend goed in Hua Hin had gewerkt, vertelde ook mensen dat hij een muzikant was.

DSI-officieren hebben de arrestatie verricht op basis van informatie van de autoriteiten in Nederland, waar hij soortgelijke aanklachten had ontvlucht met betrekking tot seksueel misbruik van kinderen.

Thaivisa begrijpt dat toen officieren weggingen nadat ze Klunder hadden gearresteerd, er een andere jongen bij de accommodatie arriveerde.

De  51-jarige Nederlander is in Hua Hin gearresteerd op verdenking van kindermisbruik van kinderen jonger dan 15 jaar.

Politiewoordvoerder  vertelde gisteren tijdens een persconferentie dat de Nederlander Reinold K., zondag is opgepakt in een huis bij Bo Fai in Hua Hin. Op dat moment was er ook een Thaise jongen van ongeveer 10 jaar in het huis aanwezig. Verder zij er seksspeeltjes, acht computers, memory cards en compact discs in beslag genomen. Op de dekens en lakens zijn sporen gevonden die wijzen op sexsueel contact.

De man werd in Nederland al verdacht van pedofilie, maar is er nooit vervolgd. Van de Nederlandse autoriteiten kreeg de politie het verzoek hem in de gaten te houden. In Thailand was hij de afgelopen 5 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Volgens de politie lokte hij regelmatig kinderen van 15 jaar en jonger naar zijn huis.

De politie  laat weten dat het misbruik van kinderen in Thailand en andere Zuidoost-Aziatische landen de laatste tijd toeneemt. Buitenlanders die op borg zijn vrijgelaten, wijken uit naar Cambodja, Myanmar of Vietnam om daar hun ziekelijke behoeftes voort te zetten.Vooral op kleine dorpen gebeurd het regelmatig,zelfs oma,s bieden soms hun klein kinderen aan voor sex met een Farang is bekend.

In Thailand vindt het misbruik voornamelijk plaats in Chon Buri (113 overtredingen sinds 2010), Chiang Mai (25) en Bangkok (7). Ook de overige  provincies  hebben er al mee te maken. Zeker 45 procent van de verdachten komt uit Engeland, 24 procent uit de VS of Duitsland, 18 procent uit Frankrijk en 13 procent uit Australië.

Hule aan de Thaise politie die hier goed  gehandeld heeft.

Seriepedofiel Reinold (Thailand): orgelman in Staphorst en De Krim

Moeten ouders van oud-leerlingen zich nu ook achter de oren krabben? De in Thailand opgepakte ‘seriepedofiel’ Reinold Klunder zei tegen de mensen daar dat hij musicus was.

Klopt.

Orgelman.

Op youtube staan allerlei filmpjes waarop hij koralen van Bach en consorten speelt.

Inmiddels is er ook meer bekend over de vermeende kindermisbruiker Reinold K.  (51) die afgelopen zondag werd gearreteerd in Hau Hin. Er is is al eerder in Nederland aangifte gedaan tegen de man. Dat gebeurde enkele jaren geleden.

Reinold K. verhuisde ongeveer vijftien jaar geleden vanuit Coevorden naar Thailand. Volgens Bangkok Post wordt K. verdacht van het misbruiken van een kind en van betaalde seks met een minderjarige. K. zou hebben toegegeven dat hij jongens onder de vijftien lokte met de belofte dat ze in zijn zwembad mochten zwemmen. Ook zou hij video’s hebben gemaakt van het misbruik en die beelden hebben verspreid, meldden Thaise media.

Reinold K. was in het bezit van vier huizen, waarvan hij er meerdere verhuurde op sites als Micazu en Gaybnb. Op foto’s van de DSI, de Thaise opsporingsdienst die hem zondag oppakte, staan onder meer zijn bed en zijn orgel, waar hij regelmatig op speelde. Volgens filmpjes op YouTube was K. een gelovig man en organist in verschillende kerken in Nederland

Maar hij is in het verleden ook orgelleraar geweest, zoals hij zelf schrijft

Ze zien hem hier als een gevaar voor de samenleving met een aangeboren afwijking en in Nederland als een patient die met een resocialisatieaktie weer op de been kan worden geholpen.
Hij heeft de Thaise wet overtreden en daarvoor zal hij hier moeten boeten, daarna volgt uitlevering met een aantekening dat hij hier nooit meer binnen mag komen.

Maar eerst hem maar 20 jaar opsluiten naast die crimineel van Laarhoven .

Laat ze samen rotten in Hilton Bangkok bajes!!!!

 

reactie ,sudonthanictyweblog@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: