Het beste nieuws wat me deze week overkwam in Udonthani

8 Nov

 

 

lowy.cremers.senior@gmail.com udonthanicityweblog@gmail.com

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

 

 

  Meld u nu aan voor Euro.tv.nl Pattaya een echte aanrader

Een bijdrage van de redactie.

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

Een bijdrage van de redactie  Lowy.

 

Positief nieuws. 

Op een dag liep ik in de staad Udonthani en er stond een vrouw met een klein kind te bedelen.Ze vroeg geld voor het ziekenhuis  om voor haar erg zieke kind  medise verzorging te verkrijgen..een hartverscheurend verhaal. Haar baby was ernstig ziek en zou komen te overlijden. En ze wist niet hoe ze de dokters rekeningen kon betalen. Ik  streek over zijn hart en gaf de vrouw spontaan 1000 THB. ‘Veel sterkte met de baby’.

De daaropvolgende week ontmoette ik een Thaise vriend   die zei: ‘Klopt het dat je een jonge vrouw geld hebt gegeven vorige week?’ ik knikte bevestigend. ‘Welnu,’ zei de vriend van mij ‘ik heb nieuws voor je. Ze heeft geen zieke baby. Ze heeft je bedrogen.’

‘Je bedoelt dat er geen baby is die dood aan het gaan is?’
‘Klopt’ zei de vriend.

‘Bedankt’ zei ik daarop. ‘Dat is het beste nieuws wat ik deze week gehoord heb

oOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  

10 redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken

Een bijdrage van de Beheerder/redacteur/moderator/poortwachter/Eigenaar van deze site Lowy Cremers

De mens is een sociaal dier en een van de dingen die het meest belangrijk voor ons zijn, is dat anderen ons leuk vinden en accepteren. Dat zit nou eenmaal in onze aard. Maar als je je te veel zorgen maakt over wat anderen van je denken, kan dat juist een negatief effect op je leven hebben. Het kan er zelfs voor zorgen dat je een negatief zelfbeeld krijgt en dat is volledig onnodig, want het maakt eigenlijk geen ene moer uit. Waarom niet? Ik vertel het je en ik geef je maar liefst 10 redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken, lees maar mee…

 Het is niet hun leven, dus het zijn hun zaken niet

Mensen mogen denken wat ze willen denken, net zoals jij dat mag. Wat mensen denken dat kan je toch niet veranderen en jij kan niet veranderen wie je bent of hoe je je voelt, tenzij je andere mensen dat laat doen. Het is jouw leven. Jij bent de enige die verantwoording aan jezelf hoeft af te leggen.

 Zij weten niet wat het beste is voor jou

Niemand heeft zo veel tijd gestopt om jouw leven te beoordelen, als jij zelf. Allen jij weet wat het beste is voor jezelf en je mag van je eigen (foute) keuzes leren. Als je zelf beslist en zelf ook volledig verantwoordelijk bent voor die beslissing, kun je als het de verkeerde beslissing was, ook jezelf de schuld geven en niet iemand anders.

 Wat goed voor een ander is, kan helemaal fout voor jou zijn

Het is belangrijk om in te zien, dat iemand’s mening vaak gebaseerd is op wat hij of zij zou doen. Maar dat betekent dus niet, dat dat voor jou ook goed zou zijn. Wat de een als een fantastische ervaring ziet, ziet de ander als de meest saaie dag uit zijn of haar leven. We zijn allemaal uniek en dat is maar goed ook.

 Je leeft je leven niet

Als je continu bezorgd bent wat anderen van je denken, zul je niet het leven leven dat jij wilt leven. Je gaat dingen doen om aan bepaalde standaarden te voldoen, en soms zou je als je heel eerlijk bent, die dingen niet eens willen doen.

 Jij bent degene die straks met het eindresultaat opgezadeld zit

Jij bent degene die straks met de consequenties van je daden en keuzes zit opgezadeld. Bijvoorbeeld, als iemand jou adviseert een bepaald huis te kopen omdat het om die en die reden zo fantastisch is, en jij koopt het huis uiteindelijk, dan zal jij er ook in moeten gaan wonen. Niet die ander, jij! Die ander hoeft niet te leven met zijn of haar keuze, maar jij wel.

 Mensen veranderen vaak van gedachten

Niets is zo veranderlijk als de mens. We veranderen continu van gedachten. Dus als jij het advies van een ander aanneemt, is er een grote kans dat die ander daar straks zelf heel anders over denkt. Dan kun je beter zelf van gedachten veranderen.

 

 Het leven is gewoon te kort

We hebben maar één leven (tenminste, dat tweede leven is nog niet bewezen). Is het niet een beetje zonde om je dan zorgen te maken over wat anderen van je vinden? Doe wat je wilt doen, ben wie je wilt zijn en kies je eigen vrienden.

 Je zaait wat je oogst

Je te veel zorgen maken over wat andere mensen denken, kan zorgen voor een self fulfilling prophecy.  Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld zo belangrijk aardig gevonden te worden dat ze zich daar naar gaan gedragen. Ze worden people pleasers  en als er iets irritant is…. Het gedrag dat ze veinzen om aardig gevonden te worden, zorgt uiteindelijk voor een averechts effect. Wees dus gewoon lekker jezelf. Daar ben je waarschijnlijk ook het best in.

 Anderen zijn helemaal niet zo veel met jou bezig als jij denkt

Mensen denken eigenlijk vrij weinig ‘buiten zichzelf’. De meeste mensen zijn voornamelijk met zichzelf bezig. Dat betekent dat ze hoogstwaarschijnlijk helemaal niet zo veel met jou bezig zijn. Jij denkt dat ze dat zijn, maar vaak is het niet zo.

Eind conclusie:Geniet van het leven, want soms duurd het maar even.

En men is altijd langer dood dan dat men geleefd heeft.u kunt reageren via email udonthanicityweblog@gmail.com    of prive  mailen naar lowy.cremers.senior@gmail.com

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Je kan toch niet iedereen tevreden stellen

Een bijdrage van onze sexdeskundige Pieter de Naaineus

Je kan niet aan iedereen’s verwachtingen voldoen. Niet iedereen vind je aardig. Niet iedereen vind je leuk. Het is gewoon zo, dus deal er maar mee. Zolang je jezelf maar leuk vindt. Dat is het allerbelangrijkste!

Maak jij je wel eens zorgen wat anderen van je vinden? Heb je nog andere redenen waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken? Deel ze gerust!

Om lezers te trekkenn schrijven ze nu een aanmoediging op Thailandblog onder het mom  body masage.

Wat ze daar beschrijven over een body masage  met klaarkomen  voor een prijs van 2000-4000 thb is onzin.De zelfde masage kan je in Udonthani krijgen voor amper 500 THB.

Enkele van onze lezers echte hoerenlopers melden ons het volgende:

Je gaat naar een masage salon.Vraagt in Udonthani naar een oile of body masage.Ze neemd je mee naar haar aparte kamer.Daar masseerd ze je  naar wens en hoe je het wil.Je kan in het ligbad etc.Na afloop geeft je de dame  500 THB (ze vragen altijd meer) beneden reken je alleen de masage  300 thb af aan de kassa.Dus zij verdiend gewoon  500 thb extra buiten haar baas om.Om daar nu zo een artikel over aan te boren op Thailand blog is grote onzin en alleen maar bedoeld om reacties op te roepen.Nu dat kan hier ook,zelfs anoniem kan je hier reageren.mail uw reactie naar udonthanicityweblog@gmail.com

lees wat ze schrijven op Thailandblog.nl

Wat houdt een soapy bodymassage in?U ziet ergens aan de buitenkant van een gebouw “bodymassage” aangekondigd en u gaat naar binnen. U gaat zitten in een comfortabele stoel en vóór u ziet u een glazen wand waarachter tussen de 15 en 50 dames zitten op een tribune-achtig toneel, dat ook wel de “fishbowl” (vissenkom) wordt genoemd. Elke dame draagt ofwel een bikini of sexy lingerie en is voorzien van een button met een nummer.U bestelt een drankje en bekijkt de dames in de vissenkom. U kunt dan één van de dames uitnodigen bij u aan tafel te komen zitten om samen een drankje te drinken. Als de dame aan uw eerste verwachting voldoet, laat u de manager weten dat u door haar verder behandeld wilt worden.Afhankelijk van de locatie, de luxe, enz. van het instituut betaalt u aan de kassa een bedrag tussen de 2000 en 4000 Baht en de dame neemt u mee naar een eigen kamer. In de kamer bevinden zich een groot bed, een (jacuzzi) bad en een ruimte voor een luchtbed. U maakt nader kennis met de dame , bestelt eventueel nog een drankje en de dame begint met de voorbereiding van een bubbelbadVervolgens zal zij u uitkleden en nadat zij zichzelf ook van haar kleren ontdaan heeft, stapt u beiden in de badkuip en de dame zal u van top tot teen wassen. In de badkuip kunt u al wat spelen met de dame en doen wat u wilt, maar ik raad u aan wat voorzichtig te zijn. Als u voor het eerst een bodymassage meemaakt, wil het nog wel eens gebeuren dat u in het bad al tot een climax komt. Houdt u in tot tenminste de volgende fase.

Lees wat een hoerenjager er in thailandblog.nl over zegt:Je vergeet te vermelden dat altijd op de binnenkant van de kamerdeur in dit soort ondernemingen een bord hangt met daarop de tekst (alleen in het Thais): ห้ามประเวณี haam pra wenie (tonen: dalend, laag, midden, midden)) wat zich laat vertalen als ‘ geslachtsgemeenschap verboden’. Je schrijft hier dus over onwettige activiteiten en ik begrijp uit voorgaande uitingen van jou dat je daar heel streng in bent! Beide partijen zijn strafbaar in de Thaise wetgeving. Dat is allemaal waar en geen ironie.

Ik vaste lezer van Thailandblog.nl  roep dan ook de blogbeheerder op het promoten van deze onwettige activiteiten niet toe te staan.

  1. Khun Peter zegt op zijn Thailandblog van uit nL

    Oke, dus iedereen een Speedo zwembroek meenemen en aanhouden svp.

  2. Het hele rtikel is dus geplaatst om hoerenjagers uit de tent te lokken  soort bladvulling!!!!!!!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Herhaaldelijk komen er mooie Thaise Dames op de redactie langs om  te vragen of wij misschien een goede man voor ze hebben.Daar wij echter geen huwelijks buro zijn en ook geen blik open kunnen trekken met mannen die een goede Thaise relatie zoeken

willen we toch geheel vrijblijvend  deze dame aan u voorstellen

Daar wij gratis  uw advertentie op onze site zetten.Aan u echter de keus U kunt met deze mooie 39 jarige vrouw  in contact komen via onze site.Ze heet MY.reactie kunt u mailen naar udonthanicityweblog@gmail.com met vermelding van uw email  adres tel etc.Wij zorgen dan dat uw boodschap bij de betreffende dame overkomt.

Verders bemoeien we ons niet met dit soort verzoeken  en zijn we geen commerciele bemiddelingsbedrijf.!!!mvg de redactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: