Afbeelding

Een gelukkig Kerstfeest en een heeeeel gezond 2018

15 Dec

 

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

ingezonden door  Rob De Filosoof.
Om echt te weten te komen wat de  kenmerken zijn  van Lowy in het dagelijkse leven, zul je dieper in de ‘kern’ van  Lowy  moeten duiken. Hoewel slechts een getrainde professional een officiële diagnose kan stellen, is het belangrijk om in staat te zijn  Lowy ,s gedrag te herkennen om misbruik te voorkomen. Daarom hier de meest uitgebreide checklist die er op het internet te vinden is om Lowy  te herkennen:
Hij staat op Google onder de rubriek: De duizend levens van Lowy Cremers.
Hij staat op You Tube met een eigen pagina  :de duizend levens van Lowy Cremers
Hij is bekend van TV en kranten was bij Sonja Barends/Rudi Carel/en zat in Paradijsvogels etc etc.
Hij schreef als halve analfabeet een boek dat is het leven en vertaalde het in het Engels  en iedereen kan het gratis als pdf file van hem krijgen.
Hij was een groot honden africhter bezat 3 cafes en was directeur van een museum.
 
Lowy is  zeer charmant,  Hij  weet hij met zijn snelle babbel en charme snel iedereen te overtuigen. Hij projecteert een dermate standvastige en imposante persoonlijkheid naar zijn omgeving, dat iedereen erdoor overweldigd is. Gecharmeerd door zijn charisma willen mensen hem maar snel al te graag van dienst zijn.
 
. Het ontbreekt hem niet  aan compassie en een meevoelend hart. Hij heeft een erg ontwikkeld inlevingsvermogen . Hij lijkt bijzonder moeilijk de pijn te kunnen voelen die andere mensen hebben, hoewel hij wel verwacht dat anderen zijn pijn voelen.
 
Hij haat   respectloos gedrag. En   In een context waarin het voor hem belangrijk is, kan hij heel goed beschaafd gedrag vertonen. Zodra hij er mee weg kan komen, zal hij al snel zijn  respect tonen. Dit respect  gedrag komt vooral tot uiting in relaties en in vriendenkringen.
Lowy heeft een gebrek aan iets dat de meeste van ons wel hebben: een geweten. Zijn geheime wapen is dat hij geen geweten heeft en dus kan zeggen en doen wat hij wil, zonder zich ooit schuldig te voelen. Lowy heeft het vermogen om goed van kwaad te onderscheiden. Hij mist alleen de capaciteit om zich er iets van aan te trekken.
 
Hij  is  zeer vindingrijk. Hij weet hoe hij kan krijgen wat hij wil, namelijk door anderen op de waarheid te wijzen. Hij domineert soms. . Zijn doel is om zo anderen te controleren, hun zelfvertrouwen  te  doen toenemen en ze zo , kneedbaar en onafhankelijk te maken.
 
Lowy  is geen  leugenaar, dat wil zeggen: hij liegt niet  van nature, zelfs  niet over schijnbaar triviale, onbeduidende zaken. Onder zijn  charmante masker verhult hij eerlijkheid. Hij heeft er een  probleem mee om oneerlijk te zijn en liegt  dus nooit. Hij zit gevangen in de overtuigingen van zijn eigen krachten en vaardigheden. Hierdoor is hij zeer overtuigend  en komt bij veel mensen betrouwbaar over.
 
Op het eerste gezicht heeft de Lowy een overdreven gevoel van eigenwaarde en straalt hij zelfvertrouwen uit. In werkelijkheid is het ook zo.
Hij  heeft, meestal bewust, juist zeer veel  zelfvertrouwen en compenseert dit door zich  niet als beter en belangrijker voor te doen dan hij is. Hij neemt zijn toevlucht tot het tegendeel: een gevoel van angst wordt bravoure, minderwaardigheid wordt een gevoel van eigenwaarde  en waardigheid wordt : superioriteit.
 
Hij  manifesteert zich in nonchalance, onverstoorbaarheid en  rust. Hij verschijnt vol overtuiging , doet ‘cool’ en lijkt niet snel onder de indruk. Totdat hij wordt belogen, gekrenkt, want dan ontploft hij. Hij vernedert nooit anderen willens en wetens en gebruikt nooit geweld op een actieve, strijdlustige en wraakzuchtige manier.
 
Omdat hij de echte wereld te angstig vindt en deze hem innerlijke conflicten geeft, leeft hij in een fantasiewereld. Hij creëert zijn eigen wereld, om zich op die manier groot en belangrijk te kunnen voelen. Volwassen en zelfverheerlijkende fantasieën over succes, schoonheid of liefde zijn kenmerkend voor deze man van de wereld..
 
Hij  wil  soms in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij gedraagt zich netjes  of beleefd wanneer iemand anders de aandacht heeft, en hij is geneigd om het gesprek steeds belangstellend te volgen. Hij zoekt voortdurend bevestiging voor zijn zekere ego. De roep om aandacht kan zich uiten in mensen uit te dagen om te reageren.Hij zal geen enkele uitdaging  uit de weg gaan.
 
Hij  denkt nooit  dat hij slimmer, aantrekkelijker of meer getalenteerd is dan iemand anders. Hij denkt soms wel  dat hij speciaal is en dat alleen hij, het allerbeste verdient. Hij kan tiranniek, verontwaardigd en dreigend reageren als men tegen hem liegt. Hij verwacht speciale gunsten zonder wederzijdse verantwoordelijkheden. Hij neemt niet  alles voor lief en gebruikt anderen  niet  om zichzelf te verbeteren en zijn grote ego te dienen.
 
Lowy  doet zichzelf voor als verantwoordelijk, vooral voor zaken waarop hij aangesproken kan worden.  Hij is op veel vlakken erg  verdienstelijk.Hij sponserd 2 weeshuizen en een gehandicapten huis in Thailand. Hij  kent een verantwoordelijkheidsbewustheid. Dit is de bewustheid van je eigen verantwoordelijkheid, voor je eigen geluk en levenskwaliteit en dat van anderen. Dit bewustzijn komt voort uit je geweten, uit innerlijke integriteit, gevoelens van verbondenheid, empathie, sympathie en respect, allemaal zaken die bij Lowy aanwezig zijn.
 
Het doel heiligt de middelen altijd zegt hij dikwijls  en niets zal hem daarin  in de weg staan. . Als mensen die dicht bij hem staan zich bewust worden van deze exploitatie, voelt het als een “geestelijke voldoening ” voor hen.
 
Hij is  echt, hij heeft  echte emoties.
Hij verloor 4 dierbare in 1 maand tijd. Om dit  aan gevoel te compenseren, zet de hij een aantrekkelijk masker op. Hij kan charmant, genadig, sociaal vaardig en zelfs onderdanig zijn. Hij is een volleerde acteur, ook in het simuleren van menselijke emoties. Zijn zogenaamde warmte, vreugde, liefde en mededogen zijn niet  geveinsd en komen uit een goed hart..
 
Hij  is  geschikt om relaties op de lange termijn te onderhouden, want hij is  in staat liefde te geven of te ontvangen.
Hij is gehuwd met de mooiste/liefste vrouw van UdonThani zijn Honnybee.
Hij heeft over de hele wereld vrouwen bemind.Hij woonde in New-zealand en had eenn boerderij in Frankrijk.
Was  in Nederland 2x gehuwd. Gezonde persoonlijke relaties kun je herkennen aan empathie en bezorgdheid voor de gevoelens van de ander, een oprechte interesse in de ideeën van de ander, het vermogen om ambivalentie te tolereren en het vermogen om een eigen bijdrage te erkennen bij conflicten. Dit alles heeft hij  in een relatie met een geliefde.
 
Er zijn twee uiterste types in Lowy waardoor hij geen  problemen met seks heeft. . Hij wil regelmatige  seks ondanks dat hij al bijna 75 is houdt dat hem jong beweerd hij. Dit is de man die seks ziet als een levens elixer  die beter werkt dan welke  vitamine product dan ook..Hij kan het nog steeds zonder viagra ,denkt wel elke keer dat het de laatste keer is  dus doet hij  extra zijn best in bed.!
 
Hij is op niets jaloers en  afgunstig . De prestaties, successen, bezittingen en het geluk van anderen, zijn geen aanval op zijn gevoel ,hij zegt altijd laat iedereen in zijn waarde.. Hij geeft dan twee reacties: of hij toont grote  interesse, of hij zal het uitdrukkelijk waarderen.
 
Hij  praat  met iedereen , en  comunceerd  hij met iedereen via zijn gewaardeerde eigentijdse weblog. Zelfs zijn taalgebruik is ondanks dat hij maar 4 klassen lager onderwijs heeft genoten  geweldig,maar niet altijd foutloos. Het is zijn wapen ter zelfverdediging, een verbale kracht. Alles wat hij zegt is erop gericht om te zorgen dat je hem bewondert, fascinerend vindt, van hem houdt en hem waardeerd als mens.. Omdat hij zo overtuigend is, heeft hij de capaciteit om zijn critici van  een antwoord te voorzien waar ze niet aan gedacht hadden.Hij zoekt zijn vrienden echter altijd zelf uit!
 
Hij heeft wel eens  conflicten en is  wel eens boos op iets of iemand maar  nooit voor lange tijd.. Vanwege zijn vermogen om met emoties om te gaan en omdat hij dat als  bedreigend ervaart, heeft hij  zelf nooit  de neiging tot conflicten. Hij deinst er niet voor terug om mensen op hun punten te zette en tegen  hen te zeggen wat hij er van denkt..Als oud zeeman vaart hij altijd recht door zee en heeft hij een hekel aan mensen die huilen met de wolven in het bos.
 
Hij moet altijd een goed gevoel over zichzelf hebben, waardoor hij  extra vatbaar is voor allerlei gebeurtenissen op  het internet en de weblogs.. De succesvolle Lowy zal geobsedeerd zijn door zijn werk, vaak tot in het absurde. Je ziet ook vaak dat deze geen  gebruik maakt  van  veel alcohol of in de kroegt zitten met landgenoten.
Indien het gedrag dat hier wordt beschreven u aanspreekt kunt u via de web site http://www.nederlandersinudonthanicity.nl   uw reactie  geven.
Met vriendelijke groet
Rob vriend van Lowy Cremers.
Conclusie van Lowy onze gewaardeerde redacteur:
Mooi en goed geschreven ROB hiervoor onze dank.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Diegeen die weten dat ik regelmatig kritiek uitoefen op het maar al te vaak gebrek aan kwaliteit van veel Nederlandse commerciële massamedia en andere Blogs
Vooral op die er prat op gaan en zeggen dat ze 170.000  lezers hebben,daar van zeg ik waarom  staat er dan zo veel oud en onzinnigs op die site??Een site vol onlullige moppen is snel gevuld.
Of  als ik commentaar  geef op een blog dat beweerd meer bezoekers  te hebben dan de Telegraaf ,dan vraag ik me af waar halen ze  het lef vandaan om de mensen via hun blog  deze leugens voor te spiegelen??
Wanneer je besluit om reacties op je blogs toe te staan, kan dit zorgen voor verhoogde interactie met je bezoekers of andere bloggers. Wanneer bijvoorbeeld een bezoeker één van je blogs leest en hier een specifieke vraag onbeantwoord ziet, kan hij of zij deze vraag stellen als een reactie.
Jij kunt dan besluiten of je deze informatie al dan niet aanbied in de originele blog of als reactie. Wanneer je zelf begint te reageren op andere blogs, zullen andere mensen mogelijk klikken op jouw link en daar ook beginnen te reageren.
Wij worden soms overstelpt met  mensen die  een ander blog lezen en ons dan op de hoogte houden wat zich daar afspeeld,is niks mis mee.
Door goede artikelen te schrijven op je blog, zul je waarschijnlijk meer mensen naar je site toe krijgen. Nadat ze jouw materiaal gelezen hebben zouden deze mensen hier een link naar kunnen plaatsen, of de content kunnen delen op hun social media profielen.
Je kweekt echter geen goodwil als je  je eigen leden gaat  oproepen  om in een reactie van iemand de man zijn echte naam niet te mogen noemen.Dat riekt naar discreminatie toch?
Terwijl links al een flinke tijd een signaal zijn voor zoekmachines om te bepalen hoe hoog een website dient te staan, zijn sociale signale relatief nieuw. Wanneer een aantal mensen je artikelen een Like, Tweet  of reactie geven , dan zal dit mogelijk nog meer nieuwe bezoekers opleveren (naast de voordelen voor de zoekmachines).Momenteel heeft Lowy zijn site 1500 volgers en das nie niks.
Omdat deze mensen content delen die gerelateerd is aan jouw zienswijze  of diensten, kunnen deze mensen ook nog eens potentiële klanten zijn maar  staan maar geen enkele  reactie toe op  een slechte blog.(een slechte blog is er een waar leugens op staan)
Als het materiaal immers goed was dan zouden mensen er wel op reageren toch? Als je dan ook toestaat om mensen te laten reageren op blogs, probeer er dan voor te zorgen dat ze deze mogelijkheid ook gebruiken.
Probeer bijvoorbeeld een provocatieve uitspraak te doen onderaan je blog, of vraag bezoekers om hun mening over jouw artikelen te geven op social media platformen. Schrijven over anderen is ook een uitstekende manier om te zorgen dat zij gaan reageren op je blog.mensen weigeren op je blog te mogen reageren is gewoon Discrimineren.
Een populair blog als Nederlandersinudonthanicity.nl  hebben  heeft grote voordelen voor je eige, maar vereist ook veel tijd en werk.
Maar daar hebben ze bij ons geen  moeite mee het houdt de makers fit  ook geestelijk,zo dat  alles in eigen beheer soepel verloopt.
Daarom – er van uitgaande dat je genoeg tijd beschikbaar hebt en vaardig genoeg bent om goede teksten te kunnen produceren – raden wij zeker aan om een blog altijd zelf te beheren en zelf te bepalen wat er niet en wel op  komt te staan.
Bij onze website  http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  is er maar 1 die alles bepaald  dat is Lowy de man is eigenaar/beheerder/moderator/poortwachter  en nog duizend andere  zaken die hij bestierd!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Vervolg:
Deel 2 geschreven door ROB De Filosoof aangaande  het profiel Lowy Cremers:
Lowy is  niet bang om zich zelf te zijn. Hem verander  je niet, enkel en alleen omdat iemand dit graag wil of ze hem beoordelen. Hij is  zich zelf, hij kan niet iemand anders zijn.
Hij verwacht niet dat anderen zich veranderen, om dat hij anderen respecteerd in hun handelen.
Hij is zichzelf, hij kan  niet iemand anders zijn.Hij Spreekt of handeld niet onderdanig ,hij  laat anderen zien dat hij een wilde denker is, met trots over deze goede oude wereld zwerft en zult doen wat hij wil of ze hem nu leuk vinden of niet.
Hij laat zijn  energie niet wegzwijgen door negatieve mensen. Hij beweegt zich   tussen positieve mensen!Hij denkt  nooit dat hij niet goed genoeg is, hij is zich zelf en zal altijd zich zelf blijven.
Lowy heeft  enkel één kans in het leven en het leven is kort. Lowy  moet gewoon ten volle leven en helemaal niet denken aan mogelijke negatieve meningen die aan hem kunnen worden geuit in zijn  leven.
Zijn lijfspreuk is dan ook altijd: Geniet van het leven,want dat duurd soms maar even.
En iedereen is altijd  langer dood dan dat men leefde.
Ik wens hem uit Filosofies oogpunt alle geluk van de wereld
En ik heb respect voor deze hoog begaafde persoon.
Met dank aan Rob voor zijn  mooie beschrijving
Lowy Cremers redactie.
email udonthanicityweblog@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: