Ze liegn nog als ze fluiten op Thailandblog.nl

17 Dec

de beste tv zenders i Thailand meld u snel aan.

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!

Meer dan 150.000 reacties op Thailandblog!

Ze liegen nog als ze fluiten!!!

Thailand is bezig met het opzetten van een firewall waarmee de overheid beter zicht krijgt op wat er online gebeurt. Premier Prayut Chan-o-cha van Thailand heeft ministeries en de politie instructies gegeven het internetverkeer door één poort (Gateway) te laten gaan.

Dat liet de regering weten in een verklaring, waar Cnet donderdag over bericht.

Als het internetverkeer door een gateway wordt geleid is het gemakkelijker voor overheden om binnenkomende data te controleren. Ook kan het worden gebruikt voor censuur, door bijvoorbeeld bepaalde informatie tegen te houden.Prima dan wordt  de nmeng van de redactie van Thailandblog.nl snel verbannen.

Thailand heeft al eerder antiregeringswebsites en sites met porno offline gehaald, maar er wordt in het land niet systematisch censuur gepleegd.We worden diverse anti regerngs websites nauwlettend  in de gaten gehouden.

Onze redacte wordt momenteel overspoeld met  berichten van lezers van Thaiandblog die lezen op die site  hoe Thailandblog.nl zich wederom eens met de Thaise politiek aan het bemoeien is.

Wij van http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  hopen nu maar dat de overheid uit Thailand in gaat grijpen en aan deze  bemoeinissen van Nederlanders via Thalandblog een einde gaat maken.Misschien gaan ze Thailandblog wel van het internet af halen.

Wij distancieren ons  voor 200%  van uitlatngen over de primier of zijn overheids dienaren.Dus  beste lezers wij bemoeien ons niet met de Thaise politek,we zijn hier te gast en gelieve ons dan als een goede gast te gedragen. en we mogen verwachten dat de Thaise overheid snel met maatregelen komen om dit soort leugenachtige verhalen van Thailandblog  het zwijgen op te leggen.

 

Dus dringend verzoe aan onze lezers  wij zijn niet geintreseerd in de politiek van Thailand,dat  is iets voor de Thaise mensen zelf.

 

Het zou het zelfde zijn als wij  in NL  toe zouden staan dat de vluchtelingen en  syre gangers ons zou vertellen wat onze ministers wel en niet mogen .Te gek voor woorden.En al die azijn zeikerds uit NL de Henkies en Gringo,s Cris  etc etc  etc zouden beter  moeten weten.

De redactie van http://www.nederlandersinudontanicity.nl   Ludo Paf.

Wat een bedrog  dat geloofd alleen een Thai ha ha. .

Vandaag maar weer eens een leuke mijlpaal melden: Thailandblog heeft gisteren de grens van 150.000 reacties  leugenachtige gepasseerd. Er staan ruim 17.000 posting op Thailandblog. Een eenvoudig rekensommetje toont aan dat er gemiddeld bijna 9 reacties komen op een artikel en dat is erg veel. 

Vooral als  het gaat op reactes als  wat kost een banaan in Changmai of waarom is Khun Peter bij zijn ballen gepakt s door di hoer  ha ha .

Het toont aan dat Thailandblog naar al die jaren nog steeds het meest gelezen en actieve blog is over Thailand. De stelling van een paar dagen geleden leverde al meer dan 100 reacties op.

De stelling  en de reacties gaan meestal over de Thaise politiek of hoe  onzorgvuldig de Thais me etens waren om gaan iets wat elke  thailandganger nu wel weet.

Het is voor de redactie en bloggers natuurlijk fijn te weten dat Thailandblog zoveel volgers heeft en dat de lezers zo intensief betrokken zijn door hun mening te geven,en wie een afwijkende mening heeft wordt nooit geplaatst .20 tot 40 %  komt nooit aan bod.Alleen de azijn zeikerds  bestieren die web log..Ook omdat 70 % van de reacties  allemaal van ouwe sukkels uit  regeltjes land Nederand komen.Mensen die nog nooit op de harde weg waren en nu thuis  in NL uit verveling de pc  voorzien van allerlei onzinnige  verhalen.

Kevin zegt op Thailandblog

Alle negatieve reacties plaatsen jullie niet dit verdient helemaal niks 2 X alweer iets geplaats maar weer niet geaccepteerd dood normale reacties.

Lees hier wat de lezers van TB op hun  redactie zeggen :Karel zegt op

Iets niet begrijpen heeft niets met een leesbril te maken. Zoals jullie zovaak zelf zeggen “bij het onderwerp blijven ” of iets van dien aard.
Tamelijk lage reactie van de redacteur Khun Peter. Peter.(Zijn naam betekend Heer  Peter)

Nu wij  wij de echte lezers weten wel beter hij kan ijn naam beter veranderen in Boerekinkel Peter ha ha

Geen probleem Kevin  plaats uw grieven gerust op http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  wij zorgen er dan voor dat de mensen de waarheid te weten komen. Redactie  Lowy Cremers .

Het niet plaatsen van een eerlijke reactie door Thailndblog.nl riekt naar discrimiatie .

Ze  liegen alles bij elkaar.Ze beweren zelfs nog steeds dat de weduwe van de visman Pim Hoonhout de haring handel  na de dood van Pim voort  gezet heeft.

Das een grote leugen.Die  vishandel van wees slim eet vis van Pim is al geruime tijd gestopt.

stuur uw reactie naar udonthanicityweblog@gmail.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: