Tommy de hoerenloper van Thalandblog.

21 Dec

kijk gerust eens  naar het beste tv station van Thailand  Euro tv.nl  Pattaya

Ze kunnen niet meer om ons heen.!!

Een  mededeling  die wij per email ontvingen  van iemand die Thailandblog.nl geen warm hart toe draagd.

Ingezonden door Jan Parlevink

email adres jparlevink@outlook.com

Beste redactie van http://www.nederlndersinudonthanicity.nl  kunt u mijn oordeel over een hoerenloper  van TB plaatsen op uw gewaardeerde weblog?Pakte de hoeren eerst de hoofdredacteur Khun Peter bij zijn edele deel,nu was het een vn zijn lezers die  alle hoeren van Thailand al bezocht heeft.

  Op dit blog hebben al vaker postings gestaan over het fenomeen van dating sites om op een alternatieve manier contact te maken met een Thaise dame. Hier het verhaal van Tommy, een man met veel ervaring op dit gebied.

En dit verhaal  is alleen maar bedoeld om meer lezers te trekken daarom plaatste Thailandblog.nl dit dan ook .Het gaat om een lezer van TB  bekend als Hoerenloper Tommy.

Tommy

Tommy is een vijftiger, ziet er altijd goed gekleed en verzorgd uit en is, denk ik, best een aantrekkelijke man voor dames. Hij komt op het eerste gezicht wat nors over, maar ik weet, dat hij ook heel charmant kan doen tegenover dames. Al een aantal keren kwam hij op zondagavond in de poolhall, waar wij dan een toernooi spelen, met een Thaise dame aan zijn zijde en steeds was dat een andere schoonheid.

Thaise dames

Hij liet mij eens op een computerscherm een foto zien van een mooie Thaise vrouw en hij vroeg mijn mening over haar. Het enige wat ik zeggen kon was, dat het een mooie dame betrof, want ik kende geen verdere bijzonderheden. Hij vertelde, dat hij de vrouw had uitgekozen op een datingsite – in andere postings ook wel oneerbiedig een marktplaats genoemd – om er een afspraak mee te maken. Ik legde het verband met de dames, die ik eerder in zijn gezelschap had gezien en hij bevestigde, dat hij die ook via dezelfde datingsite had leren kennen en er een vrolijk weekend mee had doorgebracht.

Hij wipte ze en vergat ze nog al nel.

Butterfly

“Goh, interessant, Tommy, doe je wel vaker?” Op deze manier heeft hij in de afgelopen twee jaar ongeveer 80 (tachtig) Thaise dames leren kennen en voor één of twee dagen uitgenodigd naar Pattaya te komen voor nader contact. Aanvankelijk is hij op die datingsite begonnen met het idee een serieuze relatie aan te gaan, het “aanbod” in bierbars , disco’s, etc. vond hij niet aantrekkelijk. Gaandeweg kwam hij toch tot de conclusie, dat een vaste en serieuze relatie niets voor hem is, maar hij bleef wel doorgaan met het daten op die website. Tachtig dames zijn er dus voor hem “gevallen” in twee jaar tijd, hetgeen betekent, dat hij praktisch elk weekend bezet is. Ik besloot daarop om voor journalist te spelen en interviewde hem over zijn ervaringen.

Profiel op datingsite

Tommy staat met profiel en foto op de site en wordt dan regelmatig benaderd door dames, die ook met foto en profiel op de site staan. Omgekeerd natuurlijk ook, hij zoekt dames, die er in de eerste plaats aantrekkelijk uitzien, maar bovendien aan zijn eisen voldoen, op en stuurt ze dan een eerste toenaderingsbericht. Wat die eisen betreft, moet zij niet te jong zijn, het liefst tussen 25 en 40 jaar, een baan is een groot pré, Engels spreken, kinderen geen bezwaar. Ook moet zij bereid zijn naar Pattaya te komen, want Tommy speelt uitsluitend “thuiswedstrijden”.Wat betekend eten drinken potje poelen en dan flink je edele deel in die natte  gum stoppen.

Contact met dames

Om elk weekend iets te doen te hebben, vereist dat veel werk, planning en organisatie voor Tommy. Hij is in voortdurend contact met een stuk of zes dames, na het eerste contact volgen nog enkele berichten en dan worden telefoonnummers uitgewisseld , want, zegt Tommy, telefonisch praat nu eenmaal gemakkelijker dan via een chatbox. Hij kent enkele Thaise uitdrukkingen en kan heel charmant zeggen, dat zij zo’n lieve stem heeft en dat hij persoonlijk wil kennismaken. Eén op de zes contacten resulteert dan in een afspraak, waar doorgaans vanaf het eerste contact circa 3 weken over heen gaan. Of Tommy het initiatief in zo’n geval genomen heeft of dat de dame hem een eerste bericht heeft gestuurd is keurig in fifty/fifty verdeeld.

Deze man loopt wel het risico allerlei ziektes  op te lopen en te verspreiden ,want hij wipt alles  zegt TB.

Kantoorbaan

Van de dames, die Tommy ontmoet, zegt hij, dat de meesten wel een kantoorbaan hebben of lerares zijn. Vaak een ontspoorde relatie met een Thai achter de rug en vaak ook moeder van een kind. Pattaya kennen zij soms (niet als bargirl) en soms hebben ze geen idee wat hen te wachten staat. Via de datingsite proberen zij een relatie met een Farang te krijgen voor een financiëel beter bestaan en zekerheid voor de opvoeding van het kind. Uiteraard speelt de zorg voor de familie ook mee op de achtergrond. Voor de vrouwen, waarmee hij afspreekt, is het in de meeste gevallen het eerste contact met een Farang.En dasn wpperd hij met wat Batjs en duikt met ze de koffer in.

Weekend

Als de dame (meestal hoeren, zal ik maar zeggen) naar Pattaya reist, wordt zij keurig door Tommy van het busstation afgehaald. Hij heeft (zogenaamd) een kamer voor haar geregeld in een hotel en het feest kan beginnen. Hij gaat met haar uit naar een goed restaurant, hij geeft haar een paar kleine geschenkjes en wellicht nog een discobezoek. Intussen praten ze veel over zichzelf en een mogelijke relatie. De avond wordt daarna steevast in de gereserveerde kamer doorgebracht, waar Tommy dan ook de nacht met haar doorbrengt. Voor Tommy is sex de belangrijkste drijfveer voor de ontmoeting en hoewel sommige dames in het begin zeer terughoudend zijn, lukt het hem in 99% van die afspraken wel om aan zijn gerief te komen.

Tweede ontmoeting?

Een tweede ontmoeting zit er nooit in, want de volgende morgen na het ontbijt vertelt Tommy op zeer charmante wijze en met niet te ontkennen argumenten, dat hij een een geweldig weekend heeft gehad, maar dat een durende relatie er niet inzit: “Of course, you understand, my dear!” Hij overtuigt ze ervan, dat ze zeker zal slagen om een goede man te vinden en neemt vervolgens afscheid van haar bij de bus. Alle kosten van het weekend en de busreis neemt Tommy voor zijn rekening, maar betaalt verder niks aan die hoeren.Hij noemd ze ook geen Hoeren maar nette naai meisjes ..

Ladyboy

Tachtig afspraken in twee jaar, dat is niet gering. Eén weekend slechts ging volledig de mist in, toen hij een afspraak had met een op de foto mooie dame, die bij aankomst in Pattaya een ladyboy bleek te zijn. Sorry, maar dat was niet de bedoeling, Tommy heeft haar/hem  ook bemind e busreis betaald en zij/hij ging nog dezelfde dag terug naar waar zij vandaan kwam.

Tenslotte

Wat vind ik zelf van dit verhaal? Mijn motto is, dat iedereen moet doen waar hij zin in heeft, zolang het niet om drugs of pedofilie gaat. Toch kan ik niet veel waardering opbrengen voor de handelswijze van Tommy, die voor eigen genoegen misbruik maakt van vrouwen, die oprecht zoeken naar een relatie met een Farang.

Maar ja dit verhaal verzonnen door een man van Thailandblog met de naam Gringo spreekt voor zich zelf.

Is gewoon bladvulling voor tb.

Conclusie van redactie http://www.nederlandersinudonthanicity.nl :

ze doen daar alles er aan om hun eigen lezers een broodje aap op de mouw te spelden.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: