Japanse maffiabaas gearresteerd Thailand

8 Jan

 

udonthanicityweblog@gmail.com

lowy.cremers.senior@gmail.com

Een bijdrage van onze misdaad reporter Alcapone Bangkok

Tatoeages nekken voortvluchtige Japanse maffiabaas (72)

 Lopburi – Een 72-jarige Japanse maffiabaas, die al meer dan 14 jaar op de vlucht was voor de politie, is woensdag gearresteerd in Thailand nadat foto’s van de getatoeëerde man op sociale media werden gezet.

Veel Thai vonden de tatoeages van de man – die een pink mist – zo interessant dat ze foto’s van hem maakten en op internet plaatsen. Die werden vervolgens massaal gedeeld. Voor de politie was het daardoor een koud kunstje de maffiabaas te lokaliseren. Shigeharu Shirai werd door een arrestatieteam opgepakt terwijl hij aan het winkelen was in Lopburi, een slaperig stadje in het midden van Thailand.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Geniet van het leven want soms duurd het maar even.en je bent altijd langer dood dan dat je leefde.

Een Thaise familie kreeg de schrik van hun leven toen een al twee jaar dood gewaand familielid opeens opdook. De familie dacht de man te hebben gecremeerd.

Toen de familieleden de man zagen, dachten ze met een geest van doen te hebben. Maar de 44-jarige Sakorn Sachiwa bleek springlevend te zijn. Hij heeft bij de autoriteiten een verzoek ingediend om zijn identiteit terug te krijgen.

Papieren kwijtgeraakt

Maar het zal vermoedelijk altijd een raadsel blijven wiens as is bijgezet. De familie had indertijd al twijfels omdat de overledene een gaaf gebit had en hun Sakorn voortanden miste.

Maar de politie was ervan overtuigd dat het om hem ging omdat op het lichaam van de dode een paspoort op naam van Sakorn Sachiwa was gevonden. De rechtmatige eigenaar verklaarde dat hij tijdens zijn trektocht door het land als seizoensarbeider zijn papieren was kwijtgeraakt.

Hier geld dus niet je bent altijd langer dood dan dat je leefde.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Een bijdrage van onze dierenbeschermer Piet  Hanengevecht.

Hanen hebben de natuurlijke drang geen indringers op hun territorium te dulden en als je er dus twee bij elkaar zet, zullen ze elkaar bestrijden. In Thailand gebeurt dat dan ook in een wedstrijdvorm.

 Tot de dood er op volgd.

Hanengevechten is een sport wat Thailandblog  REDACTIE ONDER SPORT VERSTAAT .jE REINSTE DIEREN MISHANDELING .,

Ze zouden zich diep moeten schamen en tegen deze vorm van dieren mishandeling moeten zijn.

die 3000 jaar geleden al werd beoefend over de gehele wereld inclusief Thailand en de omringende landen maar beste mensen we leven nu in 2018..  Het is een bloedige sport, waarbij de hanen oorspronkelijk vochten tot de dood van de één er op volgd. De hanen hadden spikes aan de poten en scheermessen aan hun vleugels en de ongelukkige verliezer eindigde in de soeppan. Het vlees van een vechthaan heeft een hoog proteine-gehalte en is zeer smaakvol. Net als stierenvechten is het een barbaarse sport, maar er zijn in de loop der tijden wel veranderingen in de regels aangebracht die de sport wat meer acceptabel maken.

En nu  propagandeerd  de redactie van Thailandblog.nl  via medewerker Gringo dat het allemaal erg onschuldig is.

Ze zouden deze Gringo en Khun Peter eens samen in zo een kooi moeten opsluiten.Zo dat ze geen kans kregen weg te gaan.En dan weddenschappen afsluiten wie het eerste het lootje legt van die 2 dieren beulen.Wij snappen niet dat de lezers van Tb niet massaal in de pen klimmem om hun ongenoegen over deze dierenkwellerij  te spuien.Maar ja die dansen allemaal naar de pijpen van 3 achterlijke   redacteuren van dat blog en volgens vele hebben zij opdracht om  veel leugens te  vertellen en verhalen te fantaseren.

Wekelijks ruimd de politie in Udonthani deze clandastiene gok gevechten op.

Hanen worden als kuiken al geselecteerd om wedstrijdhaan te worden en krijgen dan een voortdurende training om uiteindelijk aan wedstrijden deel te nemen.

Wij hebben gezien dat er hanen zelfs een soort drugs on de  in de bek worden gestopt.

Ze knippen soms zelfs de kammen  van de kop van de haan.

En menige haan sterfd dan ook een gruwelijke marteldood.De meeste hanen zijn dan ook brood mager.En  het gaat de mensen die er aan deelnemen alleen maar om het geldelijke gewin.Ze hebben niks  goeds over voor die arme  hanen.

Het is gewoon schandalig dat een website als Thailandblog.nl    deze dierenmishandelingen ook nog goed probeerd te praten,met verhalen over vroeger etc etc.

Met de arrestatie van 89 mensen heeft de Thaise politie een ‘hanengevechtssyndicaat’ opgerold. Agenten vielen gisteravond binnen tijdens een groot toernooi en arresteerden zowel de organisatoren als de gokkers die geld inzetten op de uitkomst van de gevechten.

Tien minuten gingen voorbij en de hanen stopten met vechten waarna ‘onze’ haan rondjes begon te rennen terwijl de ander hem achterna holde. “Hij probeert de ander uit te putten,. “Dat is een teken van goede training.” Op dat moment voelde de keuze goed. De haan was slim en hanteerde een iets vreedzamere strategie om de wedstrijd te winnen. Als de andere haan uitgeput zou zijn, zou die vogel  vogel tot winnaar worden benoemd. Nou, dat gebeurde dus niet, de ander had hem namelijk gegrepen en binnen vijf minuten tot aan het randje van de dood gebracht. De haan lag op de grond, trillend van de pijn en niet meer in staat om te vechten. De wedstrijd was voorbij. Het gok geld werd verdeeld

De trainer haastte zich richting de bebloede vogel om hem van de vloer te schrapen en hem in veiligheid te brengen. Terwijl de omringende mannen begonnen te bekvechten, pakte de andere trainer triomfantelijk zijn winnende haan. Alle weddenschappen waren verbaal gemaakt, dus haastig werd al het geld geïnd. Sommigen hadden meer dan 78 euro ingezet

Edwin zegt op Thailandblog.

Deze reactie stuur ik omdat ik de hanengevechten ten zeerste afkeur. Het is geen toeristisch vermaak het is 100% dieren mishandeling en zou dan ook verboden moeten worden.

Ook namen de agenten 24 vechthanen in beslag. “De dieren worden niet opgegeten, maar overgedragen aan dierenbeschermers”, verzekerde een woordvoerder van de politie in de hoofdstad Bangkok. De 89 verdachten wordt dierenmishandeling, illegaal gokken en het organiseren van hanengevechten ten laste gelegd.

Hanengevechten zijn ondanks het verbod nog altijd populair in Thailand.

Beste lezers van http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  klim in de pen en laat die  redactie van Thailandblog merken dat dit echt  zware vorm van dierenmishandeling is.

Of stuur ons uw antwoord desnoods anoniem en wij plaatsen het meteen.

udonthanicityweblog@gmail.com

Ludo Paf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: