Wie is de echte Lowy Cremers????

19 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email udonthaniblog.nl@gmail.com.

Ze kunnen niet meer om ons heen!!

Bent u die dure TV abonnementen ook zo zat? Voor nog geen 4000 TB  4000 live TV kanalen waaronder alle sport & filmkanalen.U betaald geen maandelijks abonnements kosten en het kastje werkt zonder pc ,alleen tv antenne nodig!!!

Kijk snel op http://www.nederlandersinudonthanicity.nl en bestel een tv box.

Waar wacht u nog op?

Mail me lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

 

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

ingezonden door  Rob De Filosoof.

Om echt te weten te komen wat de  kenmerken zijn  van Lowy in het dagelijkse leven, zul je dieper in de ‘kern’ van  Lowy  moeten duiken. Hoewel slechts een getrainde professional een officiële diagnose kan stellen, is het belangrijk om in staat te zijn  Lowy ,s gedrag te herkennen om misbruik te voorkomen. Daarom hier de meest uitgebreide checklist die er op het internet te vinden is om Lowy  te herkennen:

Hij staat op Google onder de rubriek: De duizend levens van Lowy Cremers.

 

Hij staat op You Tube met een eigen pagina  :de duizend levens van Lowy Cremers

Hij is bekend van TV en kranten was bij Sonja Barends/Rudi Carel/en zat in Paradijsvogels etc etc.

 

Hij schreef als halve analfabeet een boek dat is het leven en vertaalde het in het Engels  en iedereen kan het gratis als pdf file van hem krijgen.

Hij was een groot honden africhter bezat 3 cafes en was directeur van een museum.

Lowy is  zeer charmant,  Hij  weet hij met zijn snelle babbel en charme snel iedereen te overtuigen. Hij projecteert een dermate standvastige en imposante persoonlijkheid naar zijn omgeving, dat iedereen erdoor overweldigd is. Gecharmeerd door zijn charisma willen mensen hem maar snel al te graag van dienst zijn.

 

. Het ontbreekt hem niet  aan compassie en een meevoelend hart. Hij heeft een erg ontwikkeld inlevingsvermogen . Hij lijkt bijzonder moeilijk de pijn te kunnen voelen die andere mensen hebben, hoewel hij wel verwacht dat anderen zijn pijn voelen.

 

Hij haat   respectloos gedrag. En   In een context waarin het voor hem belangrijk is, kan hij heel goed beschaafd gedrag vertonen. Zodra hij er mee weg kan komen, zal hij al snel zijn  respect tonen. Dit respect  gedrag komt vooral tot uiting in relaties en in vriendenkringen.

 

Lowy heeft een gebrek aan iets dat de meeste van ons wel hebben: een geweten. Zijn geheime wapen is dat hij geen geweten heeft en dus kan zeggen en doen wat hij wil, zonder zich ooit schuldig te voelen. Lowy heeft het vermogen om goed van kwaad te onderscheiden. Hij mist alleen de capaciteit om zich er iets van aan te trekken.

Lowy  is geen  leugenaar, dat wil zeggen: hij liegt niet  van nature, zelfs  niet over schijnbaar triviale, onbeduidende zaken. Onder zijn  charmante masker verhult hij eerlijkheid. Hij heeft er een  probleem mee om oneerlijk te zijn en liegt  dus nooit.

Hij zit gevangen in de overtuigingen van zijn eigen krachten en vaardigheden. Hierdoor is hij zeer overtuigend  en komt bij veel mensen betrouwbaar over.

 

Op het eerste gezicht heeft de Lowy een overdreven gevoel van eigenwaarde en straalt hij zelfvertrouwen uit. In werkelijkheid is het ook zo.

Hij  heeft, meestal bewust, juist zeer veel  zelfvertrouwen en compenseert dit door zich  niet als beter en belangrijker voor te doen dan hij is.

Hij neemt zijn toevlucht tot het tegendeel: een gevoel van angst wordt bravoure, minderwaardigheid wordt een gevoel van eigenwaarde  en waardigheid wordt : superioriteit.

 

Hij  manifesteert zich in nonchalance, onverstoorbaarheid en  rust. Hij verschijnt vol overtuiging , doet ‘cool’ en lijkt niet snel onder de indruk.

 

Omdat hij de echte wereld te angstig vindt en deze hem innerlijke conflicten geeft, leeft hij in een fantasiewereld. Hij creëert zijn eigen wereld, om zich op die manier groot en belangrijk te kunnen voelen. Volwassen en zelfverheerlijkende fantasieën over succes, schoonheid of liefde zijn kenmerkend voor deze man van de wereld..

 

Hij  wil  soms in het middelpunt van de belangstelling staan. Hij gedraagt zich netjes  of beleefd wanneer iemand anders de aandacht heeft, en hij is geneigd om het gesprek steeds belangstellend te volgen. Hij zoekt voortdurend bevestiging voor zijn zekere ego. De roep om aandacht kan zich uiten in mensen uit te dagen om te reageren.Hij zal geen enkele uitdaging  uit de weg gaan.

 

Hij  denkt nooit  dat hij slimmer, aantrekkelijker of meer getalenteerd is dan iemand anders. Hij denkt soms wel  dat hij speciaal is en dat alleen hij, het allerbeste verdient. Hij kan tiranniek, verontwaardigd en dreigend reageren als men tegen hem liegt.

Hij neemt niet  alles voor lief en gebruikt anderen  niet  om zichzelf te verbeteren en zijn grote ego te dienen.

 

Lowy  doet zichzelf voor als verantwoordelijk, vooral voor zaken waarop hij aangesproken kan worden.  Hij is op veel vlakken erg  verdienstelijk.Hij sponserd 2 weeshuizen en een gehandicapten huis in Thailand.

Hij  kent een verantwoordelijkheidsbewustheid. Dit is de bewustheid van je eigen verantwoordelijkheid, voor je eigen geluk en levenskwaliteit en dat van anderen. Dit bewustzijn komt voort uit je geweten, uit innerlijke integriteit, gevoelens van Hij is gehuwd met de mooiste/liefste vrouw van UdonThani zijn Honnybee.

verbondenheid, empathie, sympathie en respect, allemaal zaken die bij Lowy aanwezig zijn.

 

Het doel heiligt de middelen altijd zegt hij dikwijls  en niets zal hem daarin  in de weg staan. . Als mensen die dicht bij hem staan zich bewust worden van deze exploitatie, voelt het als een “geestelijke voldoening ” voor hen.

 

H

Hij is een volleerde acteur, ook in het simuleren van menselijke emoties. Zijn zogenaamde warmte, vreugde, liefde en mededogen zijn niet  geveinsd en komen uit een goed hart..

 

Hij  is  geschikt om relaties op de lange termijn te onderhouden, want hij is  in staat liefde te geven of te ontvangen.

Hij  is  geschikt om relaties op de lange termijn te onderhouden, want hij is  in staat liefde te geven of te ontvangen.

Hij is gehuwd met de mooiste/liefste vrouw van UdonThani zijn Honnybee.

Hij heeft over de hele wereld vrouwen bemind.Hij woonde in New-zealand en had eenn boerderij in Frankrijk.

Was  in Nederland 2x gehuwd. Gezonde persoonlijke relaties kun je herkennen aan empathie en bezorgdheid voor de gevoelens van de ander, een oprechte interesse in de ideeën van de ander, het vermogen om ambivalentie te tolereren en het vermogen om een eigen bijdrage te ij is  echt, hij heeft  echte emoties.

erkennen bij conflicten. Dit alles heeft hij  in een relatie met een geliefde.

Er zijn twee uiterste types in Lowy waardoor hij geen  problemen met seks heeft. . Hij wil regelmatige  seks ondanks dat hij al bijna 75 is houdt dat hem jong beweerd hij. Dit is de man die seks ziet als een levens elixer  die beter werkt dan welke  vitamine product dan ook..Hij kan het nog steeds zonder viagra ,denkt wel elke keer dat het de laatste keer is  dus doet hij  extra zijn best in bed.!

Hij is op niets jaloers en  afgunstig . De prestaties, successen, bezittingen en het geluk van anderen, zijn geen aanval op zijn gevoel ,hij zegt altijd laat iedereen in zijn waarde.. Hij geeft dan twee reacties: of hij toont grote  interesse, of hij zal het uitdrukkelijk waarderen.

Hij  praat  met iedereen , en  comunceerd  hij met iedereen via zijn gewaardeerde eigentijdse weblog. Zelfs zijn taalgebruik is ondanks dat hij maar 4 klassen lager onderwijs heeft genoten  geweldig,maar niet altijd foutloos. Het is zijn wapen ter zelfverdediging, een verbale kracht.

Alles wat hij zegt is erop gericht om te zorgen dat je hem bewondert, fascinerend vindt, van hem houdt en hem waardeerd als mens.. Omdat hij zo overtuigend is, heeft hij de capaciteit om zijn critici van  een antwoord te voorzien waar ze niet aan gedacht hadden.Hij zoekt zijn vrienden echter altijd zelf uit!

 

Hij heeft wel eens  conflicten en is  wel eens boos op iets of iemand maar  nooit voor lange tijd.. Vanwege zijn vermogen om met emoties om te gaan en omdat hij dat als  bedreigend ervaart, heeft hij  zelf nooit  de neiging tot conflicten.

Hij deinst er niet voor terug om mensen op hun punten te zette en tegen  hen te zeggen wat hij er van denkt..Als oud zeeman vaart hij altijd recht door zee en heeft hij een hekel aan mensen die huilen met de wolven in het bos.

Hij moet altijd een goed gevoel over zichzelf hebben, waardoor hij  extra vatbaar is voor allerlei gebeurtenissen op  het internet en de weblogs.. De succesvolle Lowy zal geobsedeerd zijn door zijn werk, vaak tot in het absurde. Je ziet ook vaak dat deze geen  gebruik maakt  van  veel alcohol of in de kroegt zitten met landgenoten.

Hij laat zijn  energie niet wegzwijgen door negatieve mensen. Hij beweegt zich   tussen positieve mensen!Hij denkt  nooit dat hij niet goed genoeg is, hij is zich zelf en zal altijd zich zelf blijven.

 

 

Lowy heeft  enkel één kans in het leven en het leven is kort. Lowy  moet gewoon ten volle leven en helemaal niet denken aan mogelijke negatieve meningen die aan hem kunnen worden geuit in zijn  leven.

 

Zijn lijfspreuk is dan ook altijd: Geniet van het leven,want dat duurd soms maar even.

En iedereen is altijd  langer dood dan dat men leefde.

 

Ik wens hem uit Filosofies oogpunt alle geluk van de wereld

En ik heb respect voor deze hoog begaafde persoon.

Rob de filosoof.

 

 

Conclusie van Lowy onze gewaardeerde redacteur:

Mooi en goed geschreven ROB hiervoor onze dank.

 

Diegeen die weten dat ik regelmatig kritiek uitoefen op het maar al te vaak gebrek aan kwaliteit van veel Nederlandse commerciële massamedia en andere Blogs.

 

 

Vooral op die er prat op gaan en zeggen dat ze 170.000  lezers hebben,daar van zeg ik waarom  staat er dan zo veel oud en onzinnigs op die site??Een site vol onlullige moppen is snel gevuld.

 

Of  als ik commentaar  geef op een blog dat beweerd meer bezoekers  te hebben dan de Telegraaf ,dan vraag ik me af waar halen ze  het lef vandaan om de mensen via hun blog  deze leugens voor te spiegelen??

 

Wanneer je besluit om reacties op je blogs toe te staan, kan dit zorgen voor verhoogde interactie met je bezoekers of andere bloggers. Wanneer bijvoorbeeld een bezoeker één van je blogs leest en hier een specifieke vraag onbeantwoord ziet, kan hij of zij deze vraag stellen als een reactie.

Maar de meeste  reacties op Thailandblog  horen echt thuis in de Fabeltjes krant of bij de rubriek Broodje aap verhalen!!

Lowy

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: