Laat drugs crimineel maar rotten in zijn cel.

18 Feb

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Een bijdrage van onze misdaad correspondent AlCapone Bangkok.

Daar ik radicaal tegen elke vorm van drugs ben  hoop ik maar dat ze hem daar in Bangkok laten rotten.Mensen die via een coffieshop waar al jaren geen koffie meer te koop is maar drugs mensen die met die drugs leveranciers denken zaken te doen komen vroeg of laat achter de waarheid dat drugs in elke vorm voor loosers is

softdrugs is de opstap naar hard drugs en dat zorgt weer voor zware criminaliteit onder de jeugd.

Laat de man daar maar zitten kan hij nadenken hoeveel kinderen door zijn coffieshops  tot crimineel gemaakt zijn.


 

 


DEN HAAG:- Minister Dekker voor Rechtsbescherming zegt dat hij nu nog geen voorbereidingen kan treffen om de in Thailand gevangenzittende Tilburger Johan van Laarhoven over te brengen naar een Nederlandse gevangenis. In antwoord op vragen van D66-Kamerlid Vera Bergkamp schrijft hij dat formele procedureregels dat in de weg staan.

In december werd duidelijk dat de Thaise staat in cassatie is gegaan tegen de gevangenisstraf van 75 jaar die de voormalige coffeeshophouder in Bangkok kreeg opgelegd. Volgens de zogenaamde WOTS-procedure zou Van Laarhoven in juli 2018 in aanmerking komen voor overbrenging naar een Nederlandse gevangenis. Het Thaise besluit om in cassatie te gaan stelt dat nu op losse schroeven.

‘VOORTVAREND’
D66-Kamerlid Bergkamp, die zich al jaren inzet voor het lot van de oprichter van coffeeshopketen The Grass Company, vroeg minister Dekker of hij toch al niet in actie wil komen. Dekker schrijft haar dat hij dat nog niet kan doen. Hij belooft wel dat hij ‘voortvarend’ in actie zal komen als de straf van Van Laarhoven onherroepelijk is geworden.

En als je de zaak voor miljoenen benadeeld belasting etc ontduiken moet je dat geld niet naar Thailand sluizen want dan hang je .En terecht.Geen straf is te hoog voor dit soort lieden.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: