alle tv zenders in Thailand bijna gratis.

23 Feb

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthaniblog.nl@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!

De kogel is door de kerk.

U kunt van af nu in Thailand al deze zenders zien.Geen abonnement maar eenmalig de juiste tv box kopen met de juiste software.Het kan zelfs op  uw pc  gezet worden maar hoeft niet, een TV scherm met HDMI is voldoenden!!!!

Onze redactie deed het en kijkt vanavond naar de Nederlandse  voetbal competitie.!!

Het is niet geheel gratis  maar je hoeft maar eenmalig dat kastje te kopen dus geen abonnement.

Met andere woorden  de strijd wie leverd de beste en goedkoopste tv kanalen zender  in Thailand??

Na veel geharrewar en onderzo0ek naar alle mogelijkheden  hebben wij nu ontdekt dat er  maar een en de goedkoopste en zonder abonnement  de beste is.

 

We gingen naar de tv pc speciaal zaak t de naam Landmark.e hadden mee genomen een expert op tv kanalen  zoeken gebied.Die adviseerde ons  een tv box  MXq prok te kopen met kabels  en afstandbediening.We betaalden slechts 2100 THB.Maar natuurlijk zijn er  nog duurdere en betere .

Thuis gekomen hebben we de tv box aangesloten. op de tv.Dat hoefde helemaal niet via de pc of internet te gaan.Gewoon via Wifi was voldoende.

Toen heeft de it expert  die mee was gegaan alles netjes aangeslot6en en op de tv box  het software programma van Kopdi geinstalleerd.

En binnen 15 minuten hadden we alle NL zenders  etc maar vooral ook Fox sport 12345.Zo dat we  het voetballen in NL en max verstappen voortaan zonder abonnement  kunnen volgen.

Waar je wel op moet letten is dat je als het programma vraagt met reclame dat je dan aanvinkt Nee.

Het instaleren kan in vele talen en het gebruik is makkelijk.Je hoeft ook niet steeds  met naam en wachtwoord  aan te melden een kind kan de was doen.

 

We zouden als we een goedkoop abonnement haden gesloten  12 x per jaar 17.50 euro zijn kwijt geraakt dat is  ruim 210 euro per jaar.

Dus nu zijn we voor slechts  145 euro eenmalig  voorzien van onze gewilde tv zenders.

Dan kan iedereen wel hard schreeuwen dat onze redactie  alles te duur vind maar  dat deerd  ons niet. E.E.A. betekend dat de waarheid altijd gezegd moet kunnen worden.!!

Je kan er meerdere toestellen op aansluiten.Zo hebben wij ook de 2 appartementen  die we verhuren voorzien van een goed signaal.

Laat u dus  niks meer  voorschotelen over een zgn goedkoop abonnement etc.Wij  beschikken nu over  meer dan 500 tv  kanalen en 1000 films die u allemaal  via  eenmalige aanschaf van TV box kunt gebruiken.Geen abonnement  geen code of wachtwoord nodig.U kunt de box als de software er goed op staat overal waar een tv  is gebruiken.Ook Foxsport 1.2.3.4.5  geen probleem.

U kunt zelfrs bij ons een tv box bestellen voorzien van Software  compleet .U sluit het thuis aan en het werkt overal.

Een tevreden redactie Lowy Cremers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: