De Tjakkaman is nu Tjakkamonnik

3 Mrt

http://www.nederlandersinudonthaqnicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

Van Ratelgek tot ratelmonnik wat een uitdaging.Nu kan hij en mag hij niet meer wippen en alcohol is taboe voor hem.Het is een hele opoffering .Maar hij zal oogsten net als in het verleden.Zo gauw hij er weer genoeg van heeft  gaat hij er weer uit dan is hij monnik af en zal hij wel een nieuw soort  gesprekken met mensen en bedrijven aan gaan dat zal hem geen wind eieren leggen.

 

Dit in combinatie  van Sambal verkoper  zal hem geen wind eieren leggen.Emile  jongen het gaat je goed maak er iets leuks van.Je hoeft zelfs niks te doen als monnik  dat doen de gelovigen allemaal voor je.Jij gaat gewoon geld  ophalen  hoeft er niet eens om te bedelen  je hebt je Tjakk gezicht nu eenmaal mee.

Van de redactie. zie filmpje thailand 

Ludo paf

Eén reactie to “De Tjakkaman is nu Tjakkamonnik”

 1. ludopaf 3 maart 2018 bij 2:11 pm #

  Klopt als je nu eenaal een belangrijk persoon bent krijg je van zelf die V.i.P. zitplaats vooraan en wordt je door de gemeente van Udonthani uitgenodigd!!,zeker als de orkest man Adri Braat je persoonlijke vriend is ha ha ha .
  Wat de tv kanalen aan gaat ja die Brabander in Udonthani laat zich niets wijsmaken is van alle markten thuis.
  Uiteindelijk heeft hij het voor elkaar en leverd ook hij TV boxje heber geen dure abonnement voor nodig.Van avond geniet hij en vele met hem weer van Fox sport PSV-Utrecht en dat voor een zeer lage prijs daar kan geen abonnement tegen op..Momenteel 50 verschillende landen met meer dan 1000 tv zenders alles zonder abonnement,je hebt er zelfs geen pc voor nodig!!!
  Wat bezoekers aan gaat wij hebben liever 1500 goede volgers dan dat we moeten zwetsen meer dan 170.000 lezers te hebben die alle maal onzin verkopen voorbeeld wat kost een pinda in changmay etc etc. net als de steller van deze reactie onder de anonieme naam de waarheidishard.Maar desondanks hier mag je anoniem reageren!! is hij fan geworden
  mvg De redactie Ludo Paf Udonthani

  Gelukkig maar dat onze spamfilters er direct de reacties van cowboys etc direct uit gooit zo dat alleen serieuze reacties er door komen.Kijk schrijf je kut met dt is voor ons geen probleem.Maar op de man ipv op de inhoud reageren das een instelling die het via onze weblog zelf regeld.
  Lowy redactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: