Verhaal van een patser uit Belgie

4 Mrt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthaniblog@mail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!

Een bijdrage ingezonden door  van Jan Parlevink Pattaya.

Het verhaal van een Patser.Man 37 jaar reeds gescheiden en nu  op zoek naar Thaiswe vrouw.

Ze moet  kunnen leven van zijn 250 euro in de maand ha ha  een echte Belg.

Hij vertelde op internet:

Bij deze heb ik vorig jaar iemand leren kennen online, Een jonge dame 32 jaar (ik 37 jaar). Ze heeft een goede functie in het stadsbestuur (Udon Thani) en de familie (Khon Kaen) kan zich onderhouden met de landbouw en visvangst en wonen in een een huis gebouwd en betaald door de dochter (geen grote luxe maar zeker niet ondermaats). Doch is er niet veel ruimte voor tegenslag en als enige dochter valt alle verantwoordelijkheid op haar.

Zij is van mening geen lichamelijk contact welke dan ook tot zij getrouwd is ( waar ik wel respect kan voor opbrengen). Ik kan mij echter moeilijk voorstellen als je 8 jaar met iemand samen bent er totaal geen lichamelijk contact is geweest.  misschien denkt hij wel dat ze nog maagd is ha ha.ja achter haar oren misschien wel.!!!Doch mijn vraag hierover wordt beantwoord met: ‘Ik hoef jou niets uitte leggen’.De man  snapt totaal niets van de Thaise vrouwen.

Tot op heden vraagt ze mij effectief rechtstreeks nog niet om geld. Maar onrechtstreeks al meerdere malen. Bedragen die oplopen van 1000 tot 5000 euro. Ik heb haar na de eerste keer voorgesteld om haar elke maand 250 euro te geven zodat ze gezond kan leven (of dit echter nodig is betwijfel ik om eerlijk te zijn). Maar ik wou van mij kant tonen dat dit voor mij een serieuze bedoeling is. Na toch hier en daar onrechtstreeks geprobeerd te hebben weet ze ondertussen ook al door dat meer dan 250 euro per maand er niet zal inzitten,
Ik vermoed dat aftasten is van haar kant uit betreft: ‘kijken hoever ik kan gaan”. Er is duidelijk ook meer communicatie wanneer het begin van de maand er is, als ze weet dat mijn loon gestort is.

Ik zou hier nog uren kunnen over doorgaan. Graag had ik geweten of voor jullie dit verhaal herkenbaar is? Misschien begin ik oud te worden en paranoia, maar naar mijn gevoel klopt hier iets niet.

Dit zijn geen normale reacties van haar kant uit vind ik. Niet van een vrouw die beweert zo verliefd te zijn.

Reactie van onze redactie.Die Belg spoort echt niet goed.Heeft al veel elende et eerster vrouw gehad en gaat nu weer de boot in.Dat krijg je as je alleen bent en niet veel op de harde weg bent geweest.Sommige leren het nooit ze lopen steeds maar hun edele deel acherna ha ha .

 

 

ij denkt misschie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: