Grote brand in bars in walkingstreet Pattaya

11 Mrt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl   email Lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!!

Een bijdrage van onze  brandweer  correspondent in Pattaya Harrij Blustgraag.

Een enorme brand scheurde gisteravond door de tralies op Walking Street en stuurde toeristen en Thais schreeuwend de weg op. Honderden mensen dronken in de buurt van Ann Ann bar toen er een “grote explosie” was net na 22.00 uur. Vlammen overspoelden tientallen bars – meisjes op hoge hakken naar de straat schreeuwend terwijl toeristen in paniek vluchtten. Eén vrouw hoorde ‘oh my god, what happen’ zeggen toen vonken de straat op vlogen en de vlammen zich in de nachtelijke hemel uitrekten. Vuurbemanningen en paramedici kwamen binnen enkele minuten aan, maar motorfietsen die buiten de tralies geparkeerd stonden, waren al in brand gevlogen en ontploft evenals elektriciteitskasten in de straat buiten de tralies.

 

 

uitbraak van vuur, vermoedelijk veroorzaakt door een elektrische transformator.

Bar man Sakarin Khokkruat, 28, zei: “Ik was aan het werk en hoorde een luide explosie naast de bar. Toen waren er overal vlammen. De vlammen kwamen van een elektrische transformator.

“Dan nog een explosie en meer vuur. De toeristen renden de straat op en schreeuwden. We hebben geprobeerd de vlammen te doven, maar ze waren te veel. ”

Reddingswerkers zeiden dat twee toeristen naar het ziekenhuis waren gebracht voor rookinhalatie en één voor kleine brandwonden.

Naris Niwapantawong, districtssheriff in het Banglamung-gebied van Pattaya waar het vuur plaatsvond, zei dat politie en brandweerlieden nu een onderzoek naar de brand hadden gelanceerd.

Hij zei: “Het vuur zal naar verwachting worden veroorzaakt door een kortsluiting die leidde tot de explosie van de transformator. De schadewaarde is ongeveer vijf miljoen baht, maar we zullen moeten wachten op het bewijs voordat we tot de conclusie komen van de echte oorzaak. ”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: