klokkenluiders zijn soms niet te vertrouwen!!!!

18 Mrt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen !!!!!!

De klokkenluider  is dat een verader???

Ingekomen email van Gekke Henkie uit Bangkok.

Wij Nederlanders gaan daar duidelijk anders mee om dan de Thai, maar er zijn van die farangs die daarin meegaan om de vriendin en haar Thaise familie maar te imponeren.

Wanneer je niets voorstelt dan voelt het immers geweldig aan om als een bwana te worden behandeld. Daarbij hebben dit soort lieden niet door, dat ze vroeg of laat financieel totaal worden uitgekleed. Ter illustratie, zo werken die zgn vrouwenbemiddelaars ,mensen uit nl die eigen landgenoten oplichten.!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Anonieme tip  ingezonden door Jan de H

hallo meneer lowy,

leuke artikel hoor. ja die ken ik hoor, die farang uit udon. is hij niet die persoon die altijd lult over zionisten enzo. hij zit de heletijd op te scheppen dat ie al 30 jaar klokkeluider is geweest. jajaja, die ken ik.

hij probeerd iedereen geld uit de zakken te kloppen met het handelen van vrouwen en zo.,

en ook met zijn zogenaamde amerikaanse partys, waar iedere bezoeker 500 baht moet betalen voor een colaatje en wat eten die zelf mijn hond niet lust. waf waf, hahaha.

jaja, die zielepoot, die bij iedereen zielig doet, en zielig gevonden wilt worden. ja die anuslikker die ken i

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Er  werd  1 man gearresteerd , nadat een groep mensenhandelaren die enkele maanden daarvoor waren gearresteerd, hem identificeerde als de leider van hun netwerk. Hij werd in verband met die zaak beschuldigd van het bemiddelen  bij vrouwen te leveren aan niets vermoedende nieuwkomers in Thailand..De politie  gaat verder met hun onderzoek naar dit soort praktijken .Ook de Nederlandse justitie  heeft zich  na aanmelding in deze zaak gemengd,omdat het vermoeden bestaat dat er ook Nederlanders bij de mensenhandelarenm betrokken zijn.

Heeft u aanwijzingen ivb met vermeende bemiddelings pogingen om  via een Mensenhandelaar in contact te komen meld het dan aan de Thaise overheid,zo dat die een einde  kunnen maken aan dit soort praktijken.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

beste redactie,kunt u mijn reactie plaatsen anoniem? mijn nam is Harrie de Vlugge.

bedoeld u hiermee de opschepper die overal rondbazuind aan iedereen die t horen wilt, over hoeveel huizen hij al gebouwd heeft (3) en daarna verkocht. en dat die zielige mannetje een zogenaamde krankemikkege vierwieler heeft laten bouwen, die hij dan hummer noemt? oh die ja hahaha

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

.

Geachte redactie kunt u mijn bijdrage  plaatsen?Sjef Stevens Nonghan.

klokkenluider noemd hij zich zelf in mijn bevindigen is het gewoon een linke  charlatan.

Toegevoegd  door een onzer lezers. Ik bedoel iemand die misstanden aan de kaak stelt.

Er zijn ook klokkenluiders die kan men beschouwen als veraders.Dat zijn de groot bekken die overal rond bazuinen ik was een klokkenluider.Soort landveraders.

In werkelijk heid verbloemen die personen hun eigen  lamlendige leven.

Er zijn bij mij bekend mensen  Nederlanders die nu in Thailand wonen die  als een soort mensenhandelaar  optreden.

Wat doen die mensen precies?

Ze loeren alle data sites af.Dan zien ze  een advertentie  van een Nederlander die gaarne naar Thailand wil komen  en een goede lieve vrouw zoekt.

Dan treden ze in contact met die man en zeggen ik hyeb een goede lieve vrouw voor je.

Samen met hun dikwijls  eigen vrouw  stellen ze dan een plan op  om die man op een linke manier aan een vrouw te help-en.Meestal is dat dan een van de vele zussen van zijn Thaise  vrouw.

Als de man dan na allerlei  beloftes en voorstellen naar Thailand komt  zijn de eerste kosten al voor deze niets vermoedende man.Men zegt dan ik  help je overal mee  en kom je afhalen in Bangkok ,maar ja  jij moet dan mijn ticket betalen.

Dat zijn de eerste van de vele kosten die de leek uit Nederland dan tegemoed komen.

Na dat de man via deze zgn bemiddelaar ergens is ondergebracht  bvb ze huren voor hem een huis etc. Dan smeren ze hem dikwijls voor veel geld een 2e handse scooter aan.

De man is leek en betaald alles  aan de bemiddelaar.

Na 1 a 2 dagen komen ze dan  met een zus van de vrouw op de proppen , die ze dan aan de man voorstellen.

Deze vrouw meestal gescheiden  en zo rond de 40 jaar  kruipt al vrijsnel met de nieuweling het bed in. Want6 zij ziet het wel zitten een farang gepensioneerd met extra pensioen dus financieel zit ze goed.

 

Na verloop van tijd  organiseerd de zgn bemiddelaar voor de man een huwelijksfgeest voor Buda

daarmee moet de man dan trouwen.

Het feest wordt dan in de tuin rond het huis van de bemiddelaar gehouden.Die regeld alles hoeveel het feest gaat kosten etc etc.

Nu is het de gewoonte dat de gasten op dat feest elk een envelop met de nodi9ge batjes  er in  aan de bruidegom overhandigen.

Soms blijft er dan na aftrek van de kosten wel eens 7 tot 10.000 thb netto over.

Maar dat geld  moet dan volgens de bemiddelaar aan de moeder van de bruid  gegeven worden. Ook dat regeld dan deze charletan de bemiddelaar. Als het stel enige tijd  samen woond  krijgt de man of vrouw  de bemiddelings rekening gepresenteerd.Dat kan tussen de 7 en 10.000 thb zijn.

Alles gebeurd uiterst geheim en natuurlijk wordt er zwart onderhands betaald.

Maar het verhaal gaat dan nog verder. Na verloop van tijd dringt de bemiddelaar er bij de man op aan een stuk grond en huis  er op voor de zus van zijn vrouw te financieren.

 

Die zus van de vrouw van de bemiddelaar  heeft dan meestal een baantje  van ongeveer 8000 thb in de maand.Het huis zal echter rond de 1.2 miljoen thb gaan kosten, en dan is het salaris

van die vrouw niet voldoende om alles te financieren.

Daar weet de bemiddelaar dan raad op.

Hij gaat met de vrouw naar haar baas geeft de man enkele duizende  thaise batjes  en de man steld een verklaring op dat die vrouw  ipv 8000 tyhb  21.000 thb per maand  verdiend.

Dan gaat de  bemiddelaar met de zus van zijn vrouw en de echtgenoot naar de bank en komt de financiereing snel rond.De vrouw  moet dan elke maand  10.000 thb aflossen en eerst een flinke aanbetaling doen.

Dat geld van die  nieuwe minnaar  ontvangt zij elke maand van hem en zij lost zo  het huis af.

Uiteindelijk staat alles op die vrouw der naam,want een buitenlander kan nu eenmaal geen grond en huis op naam krijgen in Thailand.

Dit is maar een van de vele  mistanden die dan gepleegd worden door deze zgn  bemiddelaar.

Veel van dit soort huwelijken stranden dan ook na enkele jaren,met het gevolg  de man  die vol vertrouwen naar Thailand kwam  raakt snel zijn huis vrouw en alles wat er bij hoord kwijkt.

Bij mij is zelfs een geval bekend  van een man die dit ook zo was overkomen dat die man  van ellende  gewoon naar een andere stad is verhuisd ,hij had genoeg van dit soort praktijken.

Ga dus nooit in zee met een Nederlander  die u van alles beloofd  maar er alleen op uit is u financieel te benadelen.

Zoek alles zelf uit  er zijn genoeg mogelijkheden om aan een goede eerlijke vrouw te komen zonder bemiddeling van dit soort personen.

Momenteel opereren deze mensen in geheel Thailand ze zitten ook in Udonthani/Pattaya etc.

Eén reactie to “klokkenluiders zijn soms niet te vertrouwen!!!!”

  1. ludopaf 21 maart 2018 bij 3:46 am #

    zijn dagen zijn geteld denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: