THAILAND BLOG reageerd tegen bestuur Thailand.

20 Mrt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl   email lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!  1500 volgers

Khun Peter  thailandblog  zegt op

De Thaise overheid is kampioen in het bedenken van regeltjes en maatregelen. Die zijn natuurlijk alleen effectief als er daadwerkelijk gehandhaaft wordt. Met een corrupt politie-apparaat kan je dat vergeten. De wortel van het probleem is de ineffectiviteit van de politie.

Als Politie en regering zouden handhaven was die  broodje aap site al lang van de buis verdwenen.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gezien op Thailandblog:henry zegt op

Waarom is voor vele farang op allerlei op Thailand gerichte forums, ook hier op Thailand blog toch zo moeilijk te aanvaarden dat Prayuth die door de Thau lung Thu genaamd word, populair is bij de Thai. De Thai houden wel van zijn recht voor de raap aanpak.

Antwoord is;omdat THB redactie het moet hebben van veel reacties etc en het liefst  van het soort broodje aap verhalen van zijn demente  redacteuren ha ha ha .Hoelang duurd het nog dat ze deze site het zwijgen opleggen???

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ingekomen bericht  van  Pieter Smetsers Udonthani

Er zijn verschillende vormen van domheid,hoewel ze allemaal zonder uitzondering te maken hebben met het onvermogen goed te kunnen nadenken.Een er van is de redactie van Thailandblog.
Vindt overigens iemand dat deze redacteur Khun Peter  met zijn mening,die hij ook nog als openbare brief verzonden heeft,een vermogen heeft van goed te kunnen nadenken??
Bij het vermogen te kunnen nadenken,had hij hoogstens kunnen schrijven over een bepaalde achterstand, die hoofdzakelijk veroorzaakt worden is door het jarenlange miserable onderwijs systeem.
Een volgens mij van het  gewenst systeem wil tb zijn lezers  oproepen  tegen de Thaise regering te zijn.Terwijl het nog nooit zo rustig  is geweest als de laatste jaren.

TB hits via zijn blog de lezers op tegen deze regering.Nu zouden de overheid van Thailand  TB voorgoed het zwijgen kunnen opleggen.Wij van Nederlandersin udonthanicity.nl doen normaal gesproken niet mee aan berichten over de Thaise politiek.

Dat is zuiver een zaak van de Thaise mensen zelf,en wij beschouwen ons gewoon als gasten. Dus gedragen we ons  zo als een gast het behoord te doen.Stemming maken  door dit soort artikelen aan te dikken over Thaise regering etc maakt het er voor ons de Farangs niet beter op.

Stel je voor dat de vele Turken en Marokanen en asiel zoekers in NL zich  gaan bemoeien met de Nederlandse  regering.Dan staat de wereld op zijn kop.Daarom werd in NL die minister van Turkeije snel het land uit gezet,iets wat ze met Khun Peter al lang hadden moeten doen.

In Thailand moeten ze een site als Thailandblog snel uit de lucht halen de redactie arresteren  dat zou de beste oplossing zijn.

Maar ja de meeste reacties op TB komen van seniele oude knarren  uit die redactie die  wegens verveling  dikwijls van uit NL dit soort reacties  insturen.

In het verleden zijn er al vele redactie leden  van TB opgestapt.Nu hebben ze iedereen die meer dan 1 keer reageerde  als redactie benoemd ha ha wat een afgang!!!

Dat zijn  dan demente seniele  oude mensen die  zich enorm vervelen in plukmekaal land Nederland dat over enkele jaren ISLAMLAND zal heten.Dan hebben al die  gelukzoekende asiel vrouwen 3 a 5 kinderen en leven ze van de bijstand in NL.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reactie van Frans  over  Tino  kruis  wast een zak he?.

Ik lees net de Thailand blog. Ene Tino Kruis had commentaar over  de prime minister. Ik zeg Tino Kruis fuck you.

Ik denk dat men deze uitlating niet plaats.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Conclusie van redactie Nederlandersinudonthani:berichten over het koningshuis en of de Thaise regering worden door onze redactie nooit geplaatst.Wij  zijn het echter met de stelling van Pieter Smetsers volledig eens,dat we ons niet mogen mengen in Thaise politiek en braaf gast moeten blijven in dit heerlijke Thailand.

Lowy Cremers redactie/beheerder/Moderator/poortwachter en Eigenaar van :

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

L.s wij hebben geen  niks zeggende demente  oude  lezers nodig om te reageren op onzinnige  berichten,we weten allang wat een banaan in Bangkok kost ha ha ha ha .

Iedereen die niet geacsepteerd wordt op Thailandblog kan en mag zijn of haar ongezouten visie naar ons mailen over TB.Wij zullen  het dan gaarne plaatsen zo dat de lezers  ook weten waarom en wat TB weigerd.Stuur uw grieven in over TB naar ons email adres onder vermelding geweigerd op TB  speciaal email adres udonthaniblog.nl@gmail.com

4 Reacties to “THAILAND BLOG reageerd tegen bestuur Thailand.”

 1. f geelen 25 maart 2018 bij 12:16 am #

  goeiendag
  binnenkort knikkerwedstrijd in buricum georganiseerd door Thailandblog
  inzet chinesese goudstukken en Buda beelden en tros bananen.
  graag voortijdig aanmelden want vol is vol

  f geelen

 2. Ben Oostzaan 20 maart 2018 bij 4:43 am #

  sjeu de boellie
  het spel voor Nederlanders en andere nationaliteiten in Thailand bij uitstek
  balletje gooien en nooit over polletiek praten.
  onze trouwe lezer Ben Oostzaan die heeft het bij het rechte eind.Hij weet als ouwe knar precies dat de site http://www.nederlandersinudonthanicity.nl erg actief is voor zijn lezers.2x per week is er een kaart middag bij Lowy Dikwijls gaat deze duizendpoot uit vissen met zijn lezers.Daar komt nu jeu de bouile bij binnenkort.

  E.E.A. betekend dus een redactie die veel voor zijn lezers betekend,en dus niet hoeft te bestaan van broodje aap verhalen die we regelmatig zien op bvb Thailandblog.nl.
  Die hoofd redacteur Khun Peter werd in een hoerenzaak binnen getrokken en bij zijn edele delen gepakt.Wat een afgang.
  Zo kunnen ze niet meer om udonthani site heen ha ha ha .
  Ben (anonieme email)

 3. Henk 20 maart 2018 bij 3:07 am #

  Als je zelf geen fatsoen hebt net als ik dan reageer je steeds op de items van nederlandersinudonthanicity.nl.
  Als je dit soort reacties nodig vindt dan verhoog je de lezers en kijkers van je gewaardeerde site.
  Wat een banaan kost maakt mij niet uit. Die soort onzin vind ik dikwijls terug op TB
  En wij zijn te gast? Ja want iedereen elke farang of ie er nu woond of op vakantie is is een gast van Thailand.
  Nee ik ben gewoon inwoner van Bangkok.
  Dus ook ik heb slechte ervaringen met Thailandblog

  En we kunnen nietmeer om je site heen daar er altijd iets zinnigs wordt vermeld.
  Omdat ik wel eens gekke Henkie wordt genoemd uit Bangkok stuur ik deze reactie dan ook anoniem.Iets wat mag bij http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

  • ludo 21 maart 2018 bij 6:30 am #

   Hoi Henk je bent echt een trouwe fan een van de 1500 volgers van onze site.Je liegt nooit komt altijd recht voor je raap uit.Jammer dat je nooit meer op Thailandblog mag reageren.Doe het gerust hier we volgen je met veel genoegen
   De moderator http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: