nieuw patser verhaal gezien op Thailandblog.nl

28 Mrt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email udonthaniblog.nl@gmail.com

Ze kunnen niet meer om om ons heen!!!!!!

 

Bete Lowy ,kan jij dit  verzonnen patserige leugenachtige verhaal op je site zetten.Ik Henri De Wilde stuur het in omdat ik weet  dat het uit den duim is gezogen en het iemand is die weer eens indruk op de Thaise armen mensen wil maken.Mijn naam is H de Wilde email hdw26 hotmail.com

 

Beste lezers,gezien op  Thailandblog het zoveelste  broodje aap verhaal!!!!

Ik heb een niet zo’n alledaagse vraag. Ik ben begin 30 en ik heb een bedrijf in Nederland en een BOI in Thailand. Ik heb nu bijna 3 jaar een relatie met Thaise schone die ik via het internet heb leren kennen en een half jaar geleden voor mij vanuit haar geliefde Isaan naar Pattaya is verhuisd. Ze heeft gestudeerd en spreekt goed Engels dus was voor haar ook niet moeilijk om een goede baan te vinden. Toen ze naar Pattaya is verhuisd heeft zij een hypotheek genomen bij een Thaise bank en hebben we ‘samen’ een huis gekocht.

Dus zij nam een hypotheek en ik moet die aflossen via  haar ha ha ha .

Ik pendel al 5 jaar om de paar weken tussen Thailand en Nederland en omdat ik een groot deel van de tijd in Pattaya zit ken ik de zieke buffel verhalen maar al te goed maar deze is echt anders, ja echt

 

ik betaal wel alles als haar tante der scooter stuk is en ook geef ik haar familie  soms veel geld!! 

Na 3 jaar relatie begint de kinder- en huwelijkswens vooral bij mijn vriendin op te spelen.Want ze weet dat als ik een kimnd bij haar verwek dat ik dan niet zo gauw ga lopen ,maar ze weet niet dat ik al diver5se  typen heb uitgeprobeerd die me veel geld en ellende hebben gekost!!

Mijn vriendin is makkelijk heeft al aangeven dat ze alles tekent als ik uiteindelijk maar met haar trouw dus daar verwacht ik geen problemen mee.  Want ze is nu eenmaal gek op geld hoewel ze zo als de meeste Thais totaal niet mee om kan gaan.Maar ja ik heb natuurlijk 2 huizen (een in Nederland en een in Thailand die uiteraard op naam van mijn vriendin staat), 2 bedrijven (BOI en een BV), 2 auto’s (Thailand/Nederland) enzovoort. Mijn vriendin is al een aantal keer in Nederland geweest en druk bezig met Nederlandse les omdat als onze toekomstige kinderen oud genoeg zijn dat we ze wel graag in Nederland naar school willen laten gaan.

Maar ja hoe en waar kan ik de juridische kant van al dit geluk het beste regelen? In Nederland naar een notaris gaan en trouwen en dit vervolgens vertalen naar het Thais? Of andersom. En als ik het in Thailand moet regelen heeft iemand tips in Pattaya hoe en waar ik dit kan doen?

De beste tip die ik Henri de Wilde u kan geven is  kappen met die atm figuur zo zitten er duizend in een dozijn in heel Thailand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: