bus ongeluk thailand 20 doden.

30 Mrt

 

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!!!

Een bijdrage van onze  verkeersdeskundige  Johan Rijdgraag.

Een snel om zich heen slaande brand aan boord van een bus in het westen van Thailand zijn vanmorgen 20 migrantenarbeiders uit Myanmar om het leven gekomen, aldus de lokale autoriteiten.

De bus had 47 werknemers aan boord en was net de grens met Thailand overgestoken om hen legaal in het koninkrijk te werken. Drie andere mensen in de bus raakten gewond en de overige passagiers konden ternauwernood ontsnappen.“De chauffeur verklaarde dat er plots het midden van de bus het een steekvlam ontstond en dat vuur toen snel om zich heen sloeg”, vertelde Kritkanok Dan-udom, de politiewoordvoerder van het district’s politiebureau van Maetor tegen onze verslaggever.

De wegen in Thailand zijn volgens de meest recente studie van de Wereldgezondheidsorganisatie gerangschikt als de dodelijkste ter wereld na Libië.

Thailand heeft naar schatting meer dan 3 miljoen migrantenarbeiders, van wie velen afkomstig zijn het veel armere buurland Myanmar. De regels voor werkvergunningen zijn vorig jaar aangescherpt.

 

Conclusie van  mij is,  er wordt  gewoon slecht gehandhaafd.Je ziet nooit politie wagens op de weg in Thailand en aan rijtijden hebben die chauffeurs ook maling.Gas tanken zitten soms onder zittingen van pasagiers in Thailand.Alles kan niks moet .Geen helm op de scooter  5 euro boete en je mag de hele dag zonder helm door rijden ha ha ha .

Johan RG@hotmail.com

Bangkok.

 

 

 

 

 

2 Reacties to “bus ongeluk thailand 20 doden.”

 1. a.niem 2 april 2018 bij 12:52 pm #

  hallo lowy
  graag wil ik reageren op die tailandblog clupje
  ze geven alijd een podieum aan de ambasade medewerkers en die mkb kartelletjes
  altijd topiks over ambasedeurs en trawanten waar de gemidelde thailand blog lezer niks aan heeft
  ook steeds een podium voor die vloeitjes verkoper en die nu dus slisebroodjes martien vlemmix die charlatan wil buitenlandse investeerders voor zijn broodjes te verkopen en hij zit notaan benen in het bestuur van mkb tailand.
  het moet afgelopen zijn met die figuren een podieum te geven want die hebben nog nooit echt gewerkt

  groetjes
  a.niem

 2. ludopaf 2 april 2018 bij 6:30 am #

  Hallo a.Niem.
  Bij deze feliciteren we u omdat u nu volger 1501 van onze weblog bent geworden door de reactie in te sturen.
  Wat Thailandblog aangaat ja daar zitten zgn mensen in de redactie die de hele dag hun demente hersenen trachten te herstellen door dit soort onzin te publiceren.
  De ene keer vragen ze een reactie op wat een banaan in Changmai kost en de andere keer publiceren ze het verhaal dat Khun Peter de eigenaar in een hoerentent bij zijn edele delen is gepakt.En daarna publiceren ze eorm veel broodje aap verhalen etc.
  En dan zet de rerdactie van TB op hun site dat eireren in de ijskast bewaard moeten blijven,das onzin eieren zie je nergens in een supermarkt in de ijskast.En dan de onzinnige opmerkingen hoe je een ei moet koken,wat een debiele reacties zijn die reacties echt van demente mensen op hun site??14 reacties hoe kook je een ei moet niet gekker worden!!
  En ze liegen nog als ze fluiten!!!
  U heeft geluk dat u gerust uw gal over Thailandblog desnoods anoniem altijd bij ons kunt plaatsen..U bent welkom.SDtuur uw grieven maar in.
  mvg Ludo Paf hoofd redacteur van http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: