Wie zijn wij en wat doen wij????

5 Apr

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email  udonblog.nl@gmail.com 

of prive lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om onsheen!!!!

Beste lezers en 1500 volgers.

Bericht van  de redacteur/moderator/beheerder/poortwachter/eigenaar Lowy.

Wie zijn wij?en wat doen wij?

Om precies te willen weten wie wij zijn  ga je  eerst naar Google en Youtube en tikt in de 1000 levens  van Lowy Cremers.Dan weet je meteen alles.

Deze wereldman is nergens bang voor je kunt hem wel blij maken maar niet bang!!

Bij ons  op de redactie kan je  een goedkoop biertje drinken 35 thb.Je kunt er haring/fricandellen/kroketten etc kopen en eet al een goede steak met frites voor 100 tb.

Je kunt er 2x per week kaarten(toepen) en 3x per week sjules de boules spelen op onze baan naast het huis.

Wij zijn er voor iedereen die hier woond of op vakantie is.Je kunt bij ons logeren met ontbijt of met complete hollandse maaltijden..Hier spreekt men Thais/Duits/Engels en Nederlands.

We kunnen bijna alles voor u regelen van visa vertaling tot rondritten door Thailand.Adverteren op onze website is geheel gratis voor particulieren.Wij verkopen tv boxen zo dat u ook in Thailand  alle voetbal wedstrijden kunt volgen zonder duur abonnement etc.

Het boek dat is het leven geschreven door Lowy kunt u gratis krijgen effe mailen en u heeft het  meteen.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

We zijn een eigentijdse blogsite met onze eigen spelregels.

Wij  kijken en becritiseren  andere blogs, en onze lezers  volgers reageren op hun eigen manieren  op artikelen die ze lezen op andere websites.

Men mag en kan ons  artikelen sturen en reacties die andere weblogs weigeren etc.Bij ons is iedereen welkom.Zelfs taal fouten mogen voorkomen daar wij zelf ook niet hoog opgeleid zijn.Een ding staat echter altijd hoog in ons vaandel.Men mag nooit iets over  de konings gezinden of de Thaise regering  bij ons aanbieden ,dat weigeren we te plaatsen.Ook  grove scheldwoorden  gaan van zelfs via onze spam bewaker de vuilnisbak in.

Men mag wel anoniem alles inzenden  mits men er bij zet dat  men het in een bepaalde bron heeft gezien.Dus ziet u een broodje aap verhaal op een andere site  voorziet u het van commentaar en stuurd u het ons toe.Na  overwegingen  plaatsen we het dan op onze site met onze opmerkingen er bij.

e.e.a. betekend soms dat we het niet altijd eens hoeven te zijn met de  aan ons toegezonden reacties.

Wij zijn een zelfstandige eigentijdse  weblog waar  eerlijkheid en  alles zonder leugens  hoog  in het vaandel staat.Bij ons geen broodje aap verhalen hoe kook je het beste een ei etc.

Het meest veilig is natuurlijk  dat wij om ook voor eigen context er omheen  zorgen. Dan zit je helemaal goed volgens het citaatrecht.
Maar in een aantal gevallen heeft de rechter het ook goedgekeurd dat vai RSS delen worden overgenomen. Belangrijk daarbij zijn wel de volgende twee zaken: juiste naam- én bronvermelding en een goede link naar de bron waar het volledige artikel gelezen kan worden.

Wij worden herhaaldelijk door  lezers van Thailand blog er op gewezen  en gevraagd waarom wij altijd zo tegen hun artikelen ageren.Maar dat is simpel uit te leggen.Bij Thailandblog gaat het meestal om het aantal reacties en maar zelden om de inhoud van een artikel.

Bij ons komen dagelijks vele  reacties binnen van mensen die  op Thailandblog geweigerd zijn omdat ze  niet in hun straatje van de redactie pasten..Daarom zijn er de laatste jaren ook al zo veel redacteuren opgestapt bij Thailandblog.Wat wil je als de eigenaar Khun Peter  zelf op zijn site schrijft dat hij een hoerentent in gesleurd  is en dat ze hem daar flink bij zijn ballen hebben gepakt.

 

Lezers  van Thailandblog schreven ons destijds heeft die man wel ballen ??foto gezien op THailandblog!

Terwijl bij ons iedereen  mag reageren hebben we ook geen last van chatters of roddelaars.

Dus  als u geweigerd bent met uw reactie stuur hem naar ons met  het waarom en wij plaatsen hem gaarne.

mvg Lowy Redactie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: