Huisregels soms een lachertje 1e klas

7 Apr

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen  1500 volgers!!!

Beste redactie kunt u mijn bijdrage hoe ik over Thailandblog.nl denk op uw gewaardeerde site plaatsen?

Mijn naam Daan Anoniem@yahoo.com

Ingezonden mening van een uwer  gewaardeerde lezer die Nederlandersinudonthani verkiest boven de broodjes aap verhalen van Thailandblog.

Ik moest bijna overgeven toen ik die huisregels van TB las.

Huisregels Thailand blog een regelrechte  fabeltjeskrant uitdrukking?

Op de verhalen op Thailandblog.nl kunnen lezers reageren. Dat gebeurt ook massaal. Inmiddels staan er meer dan 125.000  domme reacties op Thailandblog.

Reacties stellen zij zeer op prijs. Het toont de betrokkenheid van onze lezers aan. Thailandblog wil graag interactie met haar lezers.

Dus worden reacties bvb  van hoe kook je een ei en wat kost een banaan in Changmay verkozen boven  de veel geweigerde reacties van mensen die het dikwijls oneens zijn met die redacteuren.

Die mensen  berichten ons dan weer over de soort van discriminatie die ze daar klakkeloos doorvoeren.Hun gaat het meer om aantal reacties dan om goede inhoud.

Modereren

Worden daarom alle reacties geplaatst? Nee. Alleen die reacties die in hun straatje passen..Wij van Nederlandersinudonthanicity.nl worden dagelijks overspoeld met mensen  die zonder opgave  van goede reden  op TB zijn geweigerd.

Die mensen kunnen altijd hun frustraties  over TB bij ons kwijt.Effe mailen mag anoniem  udonthaniblog.nl@gmail.com

Bij ons mag je zelfs wel eens een spellings fout maken ,omdat ook wij zelf niet hoog opgeleid zijn acsepteren we  dat !

Echter bij ons wordt alles geplaatst ook negatieve reacties  die we krijgen over TB. van hun lezers.

Wij modereren vrij streng. Niet op de (on)welvalligheid van meningen, maar op de aankleding ervan. Thailandblog wil zich onderscheiden van andere fora over Thailand. Dat dient volgens de redactie af te stralen op de kwaliteit van de reacties.Daarom  staan er zo veel onzinnige reacties op Thailand blog die soms kant nog wal raken..

 

Wij hebben liever tien interessante en onderbouwde reacties, dan honderd oprispingen.  Hier moet eigenlijk staan wij hebben liever 10 broodje aap verhalen dan 1 serieuze reactie!!

En als men bij gebrek aan  reacties te weinig heeft verzinnen ze het verhaal dat de hoofd redacteur  eigenaar van deze  Thailandblog  in een hoerentent  bij zijn edele deel is gepakt.Te gek voor woorden.

Het reactiepaneel is een uitlaatklep voor frustraties van lezers daarom zijn er in het verleden zo veel zgn redacteuren opgestapt bij die site,omdat ze niet naar de pijpen van deze  Khun Peter wilden dansen..

. Wij laten daarom alleen reacties door waarvan wij denken dat ze interessant zijn voor onze lezers. Ook voor lezers die nooit reageren.TB heeft  het liefst  reacties  die meer doen afkomstig te zijn van half demente bejaarde die van uit achter de geraniums  meestal uit Nederland  dit soort flauwe kul in sturen.Wij hebben het idee dat 60% van de lezers van TB  nog nooit in Thailand is geweest .Als men niks meer weet te liegen dan  schrijven ze wel iets negatiefs over  de Thaise regering  terwijl  reacties  hier over eigenlijk verboden  moeten worden.

Politiek Thailand is zuiver een zaak van de Thaise onderdanen zelf daar hebben wij die tenslotte gast hier zijn niks mee te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: