Wanneer was je eerste keer hoe vaak heb je het gedaan?

4 Mei

 

De eerste keer naar Thailand?

Khun Peter zegt op

Mijn eerste keer was in 2005 met een groep vrienden. Een onvergetelijk avontuur. We waren destijds groentjes op het gebied van het nachtleven. Zo verbaasde wij ons er over dat er zoveel serveerster in de bars werkte…. wisten wij veel.
Iedere keer dat ik in weer in Thailand arriveer heb ik een gevoel van thuiskomen. De geuren, de kleuren, de warmte het voelt vertrouwd. En natuurlijk de vele leuke herinneringen die ik koester.

En dan toen ik in een hoerentent bij mijn ballen werd gepakt wat schrok die vrouw ?(helemaal geen ballen?)

Ik schreef er zelf een verhaal over op Thailandblog de mensen lagen in een deuk ha ha ha .

Gezien al die boelsjit verhalen  op Thailandblog van die nette oppassende patsers van die lezers  die meestal alleen maar Pattaya en Pucket uit zochten de eerste keer .Want daat zaten de meeste  meiden op hen te wachten.Vele  zijn later of gaan samen wonen en soms gehuwd met een van die hoeren.

Maar ja  het oude zeemans gezegde eens een hoer altijd een hoer  bestaat nog steeds.

Dus al die verhalen van Thailandblog lezers vallen in het niet als je weet wanneer ik voor het eerst in Thailand kwam.Dat was in 1955 .We kwamen aan in Bangkok.De vrachtboot moest nog met de hand  gelost worden.

Dus kwam er een Tallis man aan boord  dat was de baas van de dok werkers en tevens de pooier van zo ongeveer 20 mooie jonge  meiden,die stonden op de kade te wachten om toestemming te krijgen aan boord te gaan en daar de zeelui te verwennen.

 

De Tallisman werd door mij naar de ouwe gebracht  en daar vertelde de man dat het schip gelost zou worden mits deze dames van plezier aan boord mochten komen.De Kaptein weigerde dat in eerste instantie,maar toen de Talliman hem zei dan wordt uw  vracht niet gelost koos deze ouwe eieren voor zijn geld  wetende dat het liggeld  in de haven  erg hoog was en mochten de stoeipoezen aan boord komen om de bemanning te vermaken.

Echter toen ik s,avonds om 20.00 uur de ouwe zijn koffie bracht lag deze met 2 mooie meiden  in zijn hut in bed.De ouwe snoeperd.

Destijds   koste een short time  bij die knappe  naaimeisjes ,zo noemden wij ze 3 dollar.De hele nacht was destijds 5 dollar.En de dollar stond op ruim 4 gulden.

Ja hoeveel keer heb je gewipt in je leven schreef Thailandblog dan.Maar  niemand van die  zgn nette  oppassende  Thailand bezo0ekers kon daar een goed antwoord op geven.

Bij mijn weten was het ongeveer 4000 keer dat ik  het deed.En dat verdeeld over 65 jaar ik bezocht heel veel landen als zeeman. .Ja ik was er vroeg bij  en  ik was en ben ik een echte liefhebber.Momenteel bijna 80  doe ik het niet meer zo vaak maar nog net zo graag ha ha ha.

Daarna  ben ik nog regelmatig  naar Thailand geweest.Maar  plaatsen als Pattaya en Pucket hebben me nooit zo geintreseerd van die hoeren had ik er genoeg gezien in mijn zeemans loopbaan..Omdat ik wel van veranderering houd bezocht ik wel andere steden in Thailand.

Lees mijn episodes  over belevenissen  in Thailand dan ook met een knipoog!!Voor mij is het mijn 2e vaderland geworden  ver weg van het pluk me kaal land Nederland dat misschien over 25 jaar MOSLIMLAND  zal heten  bestuurd door deze fanatiekelingen.

Lowy

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: