ABN Amrobank voor Thailandgangers

5 Mei

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!

Een bijdrage van onze geldschieter Het Goede Heertje.

Gezien op Thailandblog al die sukkels die zich drukmaken om het opzeggen van hun ABN rekening.

De Geschillencommissie verwees naar de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), die stelt dat banken voor activiteiten buiten de EU in elk land een aparte bankvergunning moeten bezitten. Met een Nederlandse vergunning kan alleen in EU-landen diensten worden aangeboden.Heeft dus helemaal NIETS te maken met wat de ABN AMRO ervan vindt, noch hoe Nederland Nederlanders behandelt, die duidelijk hebben aangegeven hun toekomst elders ( bijv Thailand) te willen zien, maar alles met de WET, geratificeerd door de meerderheid in 2e en 1e Kamer.
En als In Nederland levende Nederlander ben ik heel blij, dat de NLe banken geen kosten gaan maken om mogelijke witwaspraktijken uit Verweggistan als bijv. Thailand te blokkeren. Er zijn in Thailand genoeg Thaise banken, dus aan de goden overgeleverd… is uw eigen keus geweest om uw leven naar daar te verplaatsen.

Als je in Thailand woond waar alles veel goedkoper is dan in  plukmekaal land  nl heb je voldoende aan een Thaise  bankrekening.

Je kan overal een rekening openen in Thailand zelfs kan je een visa  credit card krijgen als je over voldoende geld beschikt.

En als je aow hebt kan je uitkering geheel kosteloos  van het svb naar je Thaise rekening worden gestuurd.Dat scheeld zelfs zo veel dat je  je uitkering al op de 16 e van elke maand binnen hebt terwijl dat in NL pas de 24 e van de maand gebeurd en veel geld kost.

En openstaande rekeningen  die je in NL hebt kan je  ook via Thailand betalen.

Het zijn weer de grote schreeuwers patsers  op Thailandblog die  hier wel een stuk grond en huis  kochten met dikke vito voor een vrouw die ze amper kennen die personen schreeuwen nu moord en brand.Ze willen wel hier goedkoop wonen maar  willen wel financieel  hun rekening in NL behouden.

Ze vergeten dat er in de algemene voorwaarden van elke bank staat de bank en de client hebben een overeenkomst getekend waarin staat dat ze allebei mogen opzeggen wanneer ze dat willen.

En dan denken veel van die farangs ook nog dat de ING  over enkele jaren  niet het zelfde gaat doen en hun opzegt.Ook de ING zal later het zelfde doen toch!

Deze maatregel  de oorzaak is het ECB dat regeld alles in Europa .

Door dat de meerderheid destijds stemde  voor een EU zitten  de zelfde mensen nu met hun gebakken peren.

De abn amro heeft nog geen erg in die armoedzaaiers die beweren al 50 jaar daar lid van te zijn.Want die  hebben alleen maar geld gekost voor de bank uitkering er op gestald en direct erna weer er afgehaald daar kan de bank echt niet van leven.

Ons advies is dan ook open een Thaise rekening kan overal mits je weet hoe het werkt geel boekje en paspoort en verklaring emigratie en je hebt binnen 1 kwartier  een bankpasje met rekening in Thailand.Je opend een spaar rekening of prive rekening  gemakkelijk.Een onzer lezers  heeft zelfs als vakantieganger hier een rekening geopend .Je kan ook een Thaise rekening openen op je geliefde Thaise  en die kan jouw machtigen  zo dat je gewoon met bankpasje kunt pinnen geheel gratis !!!Dat doe je natuurlijk niet met een Thaise barmeid of hoertje maar je eigen liefje!!!

alle inlichtingen via email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: