oplossing van verdwijning Henry Pfaf

13 Mei

Beste lezers in Thailand en Nederland.Ik loste destijds de verdwijning van Henk en Ria Jansen in Frankrijk op door de dader bekend te maken zie  google  kidnapping in France.Nu is in Eindhoven al 3 jaar Henry Pfaf  vermist.Waarschijnlijk geliqudeerd door mede drugsgenoten etc.Om de zaak op te lossen is er voor die familie maar een oplossing  lees mijn artikel  er over goed en handel er naar.Daar waar ik kan helpen wil ik dat gaarne doen omdat ik weet hoeveel verdriet het deze  ouders etc doet

Thaise Lowy Cremers De man is al zo wat 3 jaar vermist.Er is maar een goede oplossing voor om achter de waarheid te komen wat er gebeurd is.Die kampers moeten gezamelijk 100.000 beloning bij een leggen voor de oplossing .Dan werkt dat is bewezen  zelfs in usa werkte dat,dat een toren hoge beloning  uitloven  dan veraden deze jackhalzen elkaar wel...Ze kunnen mijn gratis inzicht en advies  krijgen ik loste de verdwijning destijds op  in Frankrijk van Henk en Ria jansen.

Leveren tips ook wat op?

Hoe vaak het uitloven van een beloning, van particulier of het Openbaar Ministerie, tot een oplossing leidt is niet bekend. Maar dat het de opsporing helpt, staat voor privérechercheur John Vullers van recherchebureau Ben Zuidema buiten kijf. Hij spoort behalve personen ook exclusieve auto’s en kunst op voor particulieren. De eigenaar of verzekeraar stelt vervolgens een bedrag ter beschikking. De vervanging van het object is regelmatig hoger dan het tipgeld.

Onlangs vond priverechercheur Vullers op basis van een tip gestolen oldtimers terug in een loods in Kootwijkerbroek.

Tipgeld is volgens Vullers een goed middel, het maakt de tongen los.

 

In het criminele cricuit kent men elkaar. Waar je ze mee kunt prikkelen is geld, daar draait het allemaal om,” zegt de rechercheur. 

Het uitloven van beloningen voor het oplossen van misdrijven is volgens het OM ‘van alle tijden’. De eerste beloning in de archieven dateert van 1963. Over het effecte ervan is geen onderzoek gedaan. “Maar het uitloven van een beloning zorgt voor extra aandacht en soms tot beweging in een zaak,” zegt het Landelijk Parket. Zoals ook in het geval van de cold cases die de laatste tijd regematig weer onder de aandacht worden gebracht.

info  email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: