Hr Bos de zeurpiet nr 1 van Thailandblog

24 Mei

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email   lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen 

niet meer om ons heen !!

Ingezonden email van een Thailandblog lezer anoniempje H.S.

Gezien op THailand Blog  dat een zeurpiet  met  naam Hr Bos  niet tegen herrie opgewassen is.

Bos schreef het volgende op Thailandblog.nl:

Mag ik een lansje breken voor de stilte in Thailand? Met daaraan gekoppeld de vraag waar deze nog te vinden is? Thai lijken geen oog (en oor) te hebben voor (dirty) herrie. Waar je ook komt, de versterker staat op vol vermogen te blèren. Ga de stad in en ervaar het volgende: de taxichauffeur heeft vaak niet alleen zijn radio hard aan staan, maar kijkt onder het rijden ook op het dvd-scherm. Protesteren helpt niet, uitstappen wel.

Uit bovenstaand verhaal blijkt weer eens dat een Nederlander in Thailand hij is notabene te gast hier niet tegen herrie kan.Waarom gaat de man dan niet direct terug  naar pluk me kaal land Nederland?Laat hem oprotten.!!

Een Thaise onderdaan is nu eenmaal anders dan een westerling.

Als een Thai graag  lawaai maakt   is dat zijn zaak.Een Thai zal ook nooit een Nederlander aanspreken als die de muziek te hard  zet.

 

Een Thai verbrand soms zijn vuil ,en of de wind nu uw richting uit gaat  of niet ze maken zich niet druk om wat rook dat misschien bij u binnen komt.Maar ze zullen ook nooit  tegen u klagen dat  als u iets opstookt dat zij dan last van uw rook hebben.

Ik hoor ook wel in winkels harde muziek en ook op markten etc.Maar bij mij gaat dat er rechts in en verlaat direct mijn oor weer aan de linker kant.

En ja ik weet ook wel dat er niemand iets extra gaat kopen als er een jankende muzicale reclame wagen  of 3 voorbij komt.Maar het doet me niks die herrie.

Nederlanders gelukkig niet allemaal zijn soms echte zeurpieten op elk gebied.Of het is te warm,of het regend  te veel,of de muziek staat te hard  het is altijd wat met die zeurpieten.In Udonthani hadden we  een Nederlander wonen op verjaardagen had hij altijd het grootste woord.En liegen dat hij kon ,hij loog nog als hij floot.De man is later een schoenen winkel of zo iets begonnen of op de markt gaan staan.,maar veel landgenoten waren blij da hij opgerot was uit Udonthani.

Dan heb je nog van die mensen die zich storen aan het geblaf van een hond van de buren.Die mensen beseffen niet dat die buren meestal bang zijn voor inbrekers  en dat ze daarom een hond  hebben genomen,zuiver als alarm.

 

Op dit moment worden er veel scooters in Udonthani gejat.Deze week 3 in de stad. Daarom heb ik besloten een scooter Tracking systeem  in de scooter te plaatsen zo dat ik altijd via de gps kan zien waar onze scooter zich bevind.

Dat kost amper 2000 thb  en zo heb je meer controle over je eigendom.

Ten slotte  zeggen wij tegen de klagende  zeurders  als iets je niet bevalt in Thailand waarom ga je dan hier wonen?Is het enkel om dat het goedkoper is hier,of omdat een wipje  makkelijker  is.?

Laat  het ons weten misschien kunnen we u helpen.

email   lowy.cremers.senior@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: