Nieuw prikbord Udonthanicity!Thaise vrouw

26 Mei

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen  niet meer

om ons heen!!! 3000Volgers!

Van de redactie..

Van af heden kunt u via bovenstaande email  iets op ons Udonthani prikbord plaatsen.

Onze medewerker Ludopaf bepaald  wat hij wel of niet  publiceerd.

Zie deze rubriek als een soort  Henk van der Meijden  maar dan in Thailand.

Alles kan,behalve  mededelingen over Koningshuis  of over de Thaise politiek die worden er  uit geknikkerd en komen niet aan bod.

Wat kan u bvb plaatsen?

Heeft u ongenoegen  over een andere website  moet kunnen.!!

U moet wel duidelijk omschrijven waar het om gaat etc.

Wij  houden van gein dus ook dat mag u insturen  bvb moppen en belevenissen over Thailand.

Ben u geweigerd op een bepaalde site? Bij ons is iedereen welkom.

U  wordt bij ons alleen  geweigerd als u liegt  of  taal gebruikt die niet netjes is.

Echter spel en taalfouten mogen in uw  bericht staan ,als het maar te lezen is.

U mag onder eigen naam en zelfs anoniem artikelen insturen.

En ja zeurpieten en demente  die iets willen plaatsen  dat kan ook ,maar dan houd de redactie het recht  bij het artikel te zetten dat  ze het niet eens  is met deze zeurder.

Wij  sensureren niet.

Ook vaste reacties  zullen we omarmen.

Elke mededeleing die we plaatsen krijgt een nummer.

Hoe stuurd u een reactie dus  naar ons toe?

Allereerst  emaild u het naar  udonthanicityweblog@gmail.com

ter attentie van Ludopaf.

Thaise vrouwen  zijn soms niet te begrijpen.

gezien op thailandblog.de vraag wordt hier beantwoord!!! ingezonden door anonieme tb lezer g.

Beste lezers, TB kon mij geen goed advies geven

daarom vraag ik het u.

Ik heb sinds kort een relatie met een Thaise vrouw van 47 jaar. We kennen elkaar pas kort, maar er doen allerlei donkere verhalen de ronde omtrent de financiën zowel richting Thailand (familie). Ze zouden hoofdzakelijk met een oudere man samen wonen of trouwen vanwege de financiën.

Ik ben 63 jaar nog heel sportief en nog heel actief. De verhalen hebben mij heel onzeker gemaakt omtrent deze relatie.

Kunt u mij hierin iets verduidelijken?

Als hij van zijn geld af wil moet hij gewoon effe een kroeg in duiken.Zoekt hij stabiliteit en een goede vrouw effe contact voor advies met  onze redacteur opnemen via email  lowy.cremers.senior@gmail.com

[

 

De doorsnee Thaise vrouw   vind alleen geld het belangrijkste in haar leven.(er zijn ook uitzonderingen)

9 van de 10 Thaise vrouwen kunnen totaal niet met geld omgaan.

Doordat deze vrouwen  door hun mannelijke wipper  financieel in de watten worden gelegd  gaan ze zich ook  financieel anders gedragen.

 

Sliepen ze eerst in een houtenhuis  op een matras op een kale betonnen vloer,je kent ze wel lijken veel op een europeesche duiventil.

Het toilet was  meestal een hakken kakker gat in de grond als afvoer.

Dan komt er een farang in hun leven en die veranderd  haar hele leven.

Mooi huis  gebouwd of gehuurd.Modern toilet/Prima keuken soms een extra buiten keuken..En een fatsoenlijk normaal  bed en matras  .

Van schoonmaken hebben ze helaas ook geen kaas gegeten.Ga gerust eens met je hand over een willekeurig stopcontact  dan  heb je gelijk grijze vingers van het stof.

Wat ze wel veel doen als ze gaan douchen gebruiken ze erg veel sjampo en wassen hun edele deel erg veel met enorm veel zeep.Sommige denken zelfs dat hun intieme deel dan blanker  word.

 

Op sex gebied zijn de gemiddelde Thaise vrouwen  erg onvolwassen.

Daarom  omdat er slechte info is op allerlei sex gedoe heeft Thailand  in Azie de meeste  kindmoedertjes.

Op scholen en in het openbaar praat een Thai niet over sex en moeders geven hun kinderen ook geen voorlichting op dat gebied.

Bijna alle Thaise bardames  hebben 1 of 2 kinderen die door de oma,s worden opgevoed.

 

Maar treffen ze een Farang  en die hun leerd wat er allemaal mogelijk is op sex gebied dan gaan alle remmen los en gedragen ze zich als apen.

Terwijl mij gevallen bekend zijn dat een Thaise vrouw me zei dat haar Thaise man haar soms wipte  terwijl hij zijn onderbroek aan hield.Gewoon door de gulp stak hij dan zijn edele deel in haar natte gum.

De Thaise vrouwen hebben ook voordelen ten opzichte vfan een Nederlandse vrouw.Die thaise dames hebben gemiddeld een zeer kleine vagina.

Terwijl  de Nederlandse vrouwen  zo van rond de 30 soms een  poes hebben  waarin je met6 gemak een kilo aardappelen in kan gooien ,dan zegt de laatste nog plons  als je begrijpt6 wat ik bedoel.

Dan vraagt men mij wel eens en jij zelf dan Lowy hoe is het met jouw en je vrouw dan geregeld.

Nu moet ik zeggen dat  mijn vrouw veel van mij geleerd heeft en ook  goed kan luisteren.Met de taal heb ik nooit moeite gehad.Thais is het moeilijkste om te leren maar het makkelijkste om weer te vergeten zeg ik dan.De meeste  Thaise vrouwen leren  van hun Farang  wel Engels en meestal  leren ze dat in bed.

En ja  als je net als ik duidelijke afspraken hebt gemaakt   met je vrouwtje lief  en je hebt allebei diep re3spect voor elkaar   kan je niks gebeuren.

Hoofd regel is koop nooit grond  en bouw nooit een huis  in Thailand voor je geliefde.Leen of geef nooit geld aan haar Familie dat zou je in NL ook niewt doen.

Maar geef haar wel  genoeg en ruim huishoudgeld  zo dat ze alles kan betalen.

Geef je portemonai nooit  aan je vrouw mee om boodschappen te gaan doen.Ook geef je haar nooit  je bank pinpas  met code.

Wat je wel kunt doen heb jij als Farang ergens mazzel mee financieel laat haar dan ook mee profiteren van jouw geluk.

De redactie Lowy

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Ingezonden bericht Nr 1 ingezonden door Ik pak je @gmail.com

Ingezonden bericht van een Thailandblog lezer Nr2 Hans Bas

Mijn opmerking ?Die man van Thailandblog is helemaal nooit bij zijn  edele deel gepakt om  dat het ontbreekt bij hem!!!

Bericht Nr 3  van Frans M

Mijn  scooter is gejat het is een blauwe honda  Click met nummerbord  90 Hij is gejat in het uitgaans centrum van Udonthani.Beloning bij terug bezorging. zie foto.

Prikbord mededeling Nr 4 Lowy en Honnybee Cremers bedanken via deze prikbord actie Jos  en Tui van de Berg  uit Pattaya voor hun  goede en eerlijke  manier dat ze ons  jaren Haring hebben geleverd.Jos en Tui  fijne reis terug naar Nederland ,we zien je  weer terug  als je  weer hier heen komt Lowy

Prikbord Nr 5 ingezonden door Jan den BlafferLowy ik wist dat je veel van  kinderen houd maar  om  dat  zoontje van je aan de riem te doen ,moest dat nu?

Antwoord van Lowy ja  wat moet je als ze niet willen luisteren he?

Prikbord Nr 6  ontvangen van enen Johan  V uit Eindhoven

Is het nu Patricia Paay of  Patricia Naay  misschien komt ze eerdaags met poepsex bah ha .Als de kop de kont moet verkopen zal zij nog lang  moeten wachten

Prikbord reactie Nr 7 van leugen gezien op TB door Anja Brekelman

Naar Thailand voor een mooie prijs. Vliegticket naar Bangkok + 7 nachten Sunshine Garden Resort 3*** + Wifi + Ontbijt + Transfers vanaf € 547,- 

Je vliegt comfortabel met Emirates naar Bangkok en je transfer brengt je naar het Sunshine Garden Resort in Pattaya. Met nog geen vijf minuten lopen sta je op het zandstrand, heerlijk! Thailandblog  zet tegen ruime  advertentie  toelage dir soort advertenties  regelmatig als lokkertje op hun site.Ga je echter naar de vlieg maatschappy om te boeken kom je  bedrogen uit en is de prijs altijd rond de 150 euro duurder dan TB  zegt.Blijf  daar dus weg.

Het zegt al genoeg als  de redactie van TB  onder het artikel zet  U kunt  niet reageren ha ha ruiken ze  nattigheid?

Prikbord reactie Nr 8 gezien op Internet door anonieme man

Thailand  en ratten, ze horen bij elkaar. Het worden er echter in rap tempo meer. De meeste ratten zitten echter op een redactie waar ze beweren meer lezers te hebben dan de telegraaf ha ha .De foto is  van de redactieleden   van tb Foto bron hier is Thailand

Mogen wij ons  voorstellen?Gringo/Khun Peter/H Bos

Wij liegen nog als we fluiten!

Conclusie van de redactie van Nederlandersinudonthanicity.nl is

ook ratten  zijn door God geschapen!

Prikbord reactie van onze eigen redactie en vrienden Nr 9

 

Ons bezoek aan gehandicapten in Udon Thani

We reden een binnenplaats op en  daar zagen we  ongeveer zes kleine appartementen met voor de deur ongeveer 25 gehandicapten de grond zitten. Ze zaten net te eten en wij werden uiterst vriendelijk begroet.

De meeste spraken redelijk Engels. Er was een jonge vrouw van amper 30 die beide benen had verloren door een ongeluk. Ze was door haar man en familie na het ongeluk aan haar lot overgelaten. Ze zat in een rolstoel en kwam mij erg vrolijk over. Toen ontmoete ik de directrice van dat complex. Zij sprak vloeiend Engels en vertelde me dat de instelling per persoon van de Thaise overheid ongeveer 500 bath per maand kreeg. Daar moest dan alles van betaald worden.

Het eten werd soms door familie gebracht en degene die geen familie hadden aten uit de gezamenlijke pot. Het waren bijna allemaal dames die daar woonden, wat me verbaasde. Ze  deden aan zelf suporting door kleren en dingen die ze zelf niet nodig hadden te verkopen.

gehandicapten in Udon ThaniGiften aan de gehandicapten

De directrice, die zelf ook gehandicapt is, vertelde me dat ze regelmatig giften ontving van buitenstaanders. Onze eerste gift voor de instelling werd dan ook enorm gewaardeerd. Alle mensen die daar aanwezig waren erg blij met onze komst.

Mijn vriend die bij me was beloofde dat hij 3 rolstoelen zou regelen zodat de mensen zich konden verplaatsen. Dat werd met gejuich ontvangen. Een rolstoel is voor een gehandicapten-instelling echt onbetaalbaar.

Toen kwam bij mij het idee op om deze mensen een sjoelbak met stenen te schenken. Die maak ik namelijk zelf. Nadat ik de spelregels had uitgelegd was het hek van de dam.

De mensen waren zo blij met dit spel dat ze me als het ware om de nek vielen van blijdschap. In mum van tijd schoven ze met rolstoel of met krukken aan om dit spel te spelen. Ik heb ze beloofd regelmatig terug te komen en te kijken wat ik nog meer voor hen kan betekenen.

Mijn indruk was  dat deze mensen ondanks hun handicap toch gelukkig waren met hun bestaan. Wij hebben daarna afscheid van deze mensen genomen en we werden uitgezwaaid  en de mensen toonden hun dankbaarheid  opnieuw aan ons.

Dus als er mensen zijn die met ons dit gehandicaptenproject wil steunen houden we ons aan bevolen.

Wij vragen geen geld.Als u wil helpen kan dat door met ons  dit  gehandicapten tehuis  te bezoeken.En als u dan wat mee wil nemen voor die mensen daar is alles welkom.Ze  willen geen geld en wij  willen ook  niet  dat  ze geld van u krijgen.Maar u kunt ze steunen door daar  vlak bij een supermarktje wat voor die mensen te kopen.Denk aan  flesjes water of  limonade etc .Of  geef ze fruit dat waarderen ze echt  van u.

Heeft u een idee  laat het ons weten misschien kunnen we dan samen deze mensen helpen .

Lowy Cremers

www.nederlandersinudonthanicity.nl

Prikbord reactie Nr 10

De kontenspuit uit Thailand ingezonden door Chef uit Hua-Hin

Sorry,  maar het gemiddelde Nederlandse toilet biedt geen plaats aan een bidet. Evenals zelfs als de meeste badkamers die ruimte niet zullen hebben. Overigens, het koude water voelt bij het afspoelen ook in de Nederlandse winter echt niet onaangenaam aan. De anus is kennelijk minder temperatuur gevoelig.

En het grote probleem van de man uit Hu-ahin was dat hij zo vet en dik is dat hij zijn eigen poepgat niet meer kan bereiken.

Had hij al een probleem met zijn linker voet  zo dat hij mank liep omdat hij als voormalig Jehova getuige  dikwijls met zijn poot tussen de deur zat als die  voor zijn neus  werd dicht gegooid.

Prikbord reactie Nr 11 ingezonden door

Dewaarheid iszuur@hotmail.com

Hallo

mogen we ook gebruik maken van de gratis service die u vrouw geeft?
we houden van gratis want bij gratis bier en harinkie horen ook een lekkere thaise ballen knijpster.iets voor Khun Peter van Thailandblog?Ze kunnen nog veel van u leren proficiat met uw 10 jarig bestaan ga zo door u zit op de goede weg.Wij komen met 8 man is dat oke??
Henk uit Udonthani

Reactie op prikbord Nr 12

goeiendag
binnenkort knikkerwedstrijd in buricum georganiseerd door Thailandblog
inzet chinesese goudstukken en Buda beelden en tros bananen.
graag voortijdig aanmelden want vol is vol.Extra  troostprijs voor de redacteur Khun Peter  2 cashnewnoten.

f geelen

Reactie op prikbord  Nr 13 ingezonden door Harry Frietjes trouwe lezer van TB.

Naar aanleiding van de publicatie in Thailandblog over de Belgische frietcampagne in
Zuidoost-Azië, verbaast het mij dat nergens wordt vermeld dat de beste frietbakker van Nederland
( friture Zwerts) voornemens heeft om enkele zaken in Thailand te openen.
Na meerdere malen te zijn uitgeroepen tot beste frietbakker in Nederland is hij momenteel bezig
enkele zaken op te zetten in Singapore. Mocht dit een succes zijn wil hij ook naar Thailand komen. Om te
beginnen in Udon Thani. Hier zal hij worden bijgestaan door een Nederlander die hier woonachtig is en in Nederland
zijn sporen in de horeca business heeft verdient. We zien hem hier graag komen.

Prikbord bijdrage Nr 14  Mad Max Verstappen ingezonden door Ricardo Bangkok

Brokkenpiloot verstappen  ?Ja als je  de Moedermelk  mist  krijg je dit.

Prikbord reactie 15  door een Thailandblog lezer.Lucas De Alles Weter

 

Beste lezers,

Ik ben een trouwe volger van Thailandblog en ik kom de laatste 15 jaar geregeld in Thailand. Net zoals anderen heb ik ook een paar keer te maken gehad met de corrupte Thaise politie. Wat ik niet begrijp is dat iedereen in Thailand (Thai en buitenlanders) weten dat de politie corrupt is maar dat er niets aan gedaan wordt.

Waarom gaat er niet eens de bezem door de politie? De huidige machthebber Prayut kan toch gebruik maken van zijn macht om de politie te reoganiseren? Maar waarom blijft alles bij het oude?

Antwoord van de redactie  van Prikbord Ludopaf.

Dat komt om dat bij de Thaise Politie net zulke harken werken als op het web van Thb.Vooringenomen zeurpeiten en mensen die dikwijls van uit Nederland enken dat ze ons de maat kunnen nemen ha ha .Niks is minder waar.

Alles blijft bij het oude  ook op Thailandblog. Na dat veel zgn redacteuren  die site  gedag zeiden is er niks veranderd.Dagelijks worden er mensen geweigerd op die site.Neem nu die Hr  Tino Kuis .Hij  woond niet eens in Thailand  maar  elk bericht dat je instuurd over deze rare man wordt geweigerd door de moderater  van THB.

Tino Kuis schreef ooit :Mijn stelling luidt: Thais maken te veel uren. Eigenlijk wil ik daarmee meer zeggen dat ze te weinig vrije tijd hebben om hun leven meer inhoud te geven.

Nu wat die Tino Kuis schrijft  als dat  je leven inhoud moet geven dan geef mijn portie maar aan fikkie.Wat kan die man een onzin uitkramen.

Prikbord reactie  Nr 16 ingezonden door een onbekende fan.

Alle farang zijn rijk en alle Thaise vrouwen zijn geldwolven’

Hoi Ludo ik zag deze text ergens op internet.Het klopt gedeeltelijk.

Veel Farangs zijn rijk in de ogen van de arme  Thaise mensen.

En ja veel vrouwen zijn  echte geldwolven soort schorpioenen.

Maar vergeet niet dat het ook Engelen in bed  kunnen zijn.Ten eerste zijn hun edele delen veel kleiner geschapen.Heb je in NL vrouwen met een posie waarin je met gemak een pond aardappelen in kunt gooien dan zegt de laatste nog plons.

In bed  zijn de Thaise in den beginnen erg  verlegen.Dan draaien ze zich nog om als de bh uit moet etc.Maar als ze eenmaal die Farang  nakend hebben gezien met zijn edele deel dat  maakt  dan meteen veel goed.Waren ze eerst gewend dat de Thaise man een  klein dun edele deel had nu zien ze een echte  grote .

En als dan die  Farang  de onervaren Thaise schone  ook nog  de kunsten van hem in bed  laat zien is gelijk het hek van de dam.

In het openbaar zal een Thaise schone nooit over sex etc praten.Maar thuis in bed  leren ze je alle woorden die belangriojk zijn voor jouw  als Farang.

Met geld om gaan kan er niet een maar  als de man goed oplet kan er niks gebeuren.

Prikbord udonthanicity reactie Nr 16 door BuffaloBil.

Hallo Ludopaf  gezien op Youtube een mooie film over de jaarlijkse buffelracve.Kan je die  voor mij op je site plaatsen?

(reactie van de redactie geen probleem wij plaatsen  alles)

Zie filmpje!!!

Reactie Nr 17 prikbord Udonthanicity.ontvangen van een TB lezer P D.S.

  ook  de Thailandblog.nl kunnen lezers reageren. Dat gebeurt ook massaal. Inmiddels staan er meer dan 125.000  domme reacties op Thailandblog.

Reacties stellen zij zeer op prijs. Het toont de betrokkenheid van onze lezers aan. Thailandblog wil graag interactie met haar lezers.

Dus worden reacties bvb  van hoe kook je een ei en wat kost een banaan in Changmay verkozen boven  de veel geweigerde reacties van mensen die het dikwijls oneens zijn met die redacteuren.

Die mensen  berichten ons dan weer over de soort van discriminatie die ze daar klakkeloos doorvoeren.Hun gaat het meer om aantal reacties dan om goede inhoud.

Modereren

Worden daarom alle reacties geplaatst? Nee. Alleen die reacties die in hun straatje passen..Wij van Nederlandersinudonthanicity.nl worden dagelijks overspoeld met mensen  die zonder opgave  van goede reden  op TB zijn geweigerd.

Die mensen kunnen altijd hun frustraties  over TB bij ons  prikbord Udonthanicity kwijt.Effe mailen mag anoniem  udonthaniblog.nl@gmail.com

Bij ons mag je zelfs wel eens een spellings fout maken ,omdat ook wij zelf niet hoog opgeleid zijn acsepteren we  dat !Dan krijg je de spellingsfouten gratis er bij ,zolang het maar tebegrijpen is wat je bedoeld!!

 

Echter bij ons wordt alles geplaatst ook negatieve reacties  die we krijgen over TB. van hun lezers.

Zij van TB modereren vrij streng. Niet op de (on)welvalligheid van meningen, maar op de aankleding ervan. Thailandblog wil zich onderscheiden van andere fora over Thailand en dat doen ze ook dikwijls door veel onwaarheden en leugens van zeurpieten uit NL te plaatsen!!

 

. Dat dient volgens de redactie af te stralen op de kwaliteit van de reacties.Daarom  staan er zo veel onzinnige reacties op Thailand blog die soms kant nog wal raken..

 

Wij hebben liever tien interessante en onderbouwde reacties, dan honderd oprispingen.  Hier moet eigenlijk staan wij hebben liever 10 broodje aap verhalen dan 1 serieuze reactie!!

Reactie  Nr 18 op waanzinnige Tino Kuis  van Thailandblog ingezinden door

FM uit Udonthani

Tino Kuis zegt op

Wat een onnozele en onzinnige actie! Prayut IS de wet. Alles wat hij doet en deed is geheel volgens de wet. Mensen die zich daartegen verzetten zijn de mensen die zich misdragen. Dat zegt de wet, dat zegt Prayut.En dan te bedenken dat deze reactie van Tino Kuis  er een is van echt een dement6e man  die altijd de zaak aan het scheiten weet5 te maken.

Niemand snapt waarom een man als Tino Kuis ooit een reactie er door krijgt bij die Khun Peter  van TB de man die in de hoerentent bij zijn ballen werd gepakt.

Ook dat was een grote leugen ,want hoe kan een hoer iemand bij zijn ballen pakken die er geen heeft??

Reactie van een TB lezer  Nr 19 op prikbord van Udonthanicity ingezonden door  vaste TB lezer Loes Pruimeboom Udonthani

Lieve Ludopaf kan je dit  op je site zetten?We genieten van je prikbord geweldig  dat we er alles op mogen zetten hoe we over sommige dingen denken he!

Khun Peter zegt op Thailandblog:

Het eten van insecten schijnt een vrij grote histamine respons te geven. Dus mensen die allergisch zijn moeten oppassen:Want sinds ik sprinkhanen heb gegeten spring ik soms  naast de  nattegum van mijn Thaise vriendin.Zij is dan al lang blij want ja uit mijn edele deel komt dan alleen nog lucht!

Reactie op prikbord Nr 20 ingezonden door Lezer van Thailandblog Anoniempje

Hallo Lowy en Ludo Paf redactie  weten jullie al wie de grootste hoerenjagers in Thailand zijn.Hier heb je ze op een rij allemaal.

Khun Peter /H Bos/Gringo./Tino Kuis/van de Schaaf/Beute etc etc

Als je wil weten hoe een klant eruitziet, hoef je alleen maar naar je buurman te kijken.Vooral die mannen die van achter de pc en toetsenbord altijd zo schijnheilig doen en dan zgn een nette reactie plaatsen op bvb TB dat zijn ze.Vele schreven in het verleden  mijn vrouw doet zo iets niet en  ik  heb een ex barmeid maar die is eerlijk ha ha ha .

 

De meeste klanten zijn hele gewone mannen.Schreef de hoer uit Thailand.

Ik krijg ze van jong tot oud, en van simpel tot superintelligent, gehandicapten, sporters, BN’ers, maar vooral de gewoonste mannen die je je kan voorstellen voor al mannen die  zich redacteuren en schrijver noemen  .. Er is geen type dat naar de hoeren gaat. Er zijn misschien kleine groepen die je kan zeggen dat die níét gaan, maar eerlijk gezegd komen die vooral mìnder.De grootste zeurpieten uit Nederland en  de patsers uit Thailand  de schrijvers van veel leugens op diverse  internetsites dat zijn de hoerenlopers van Thailand.

PRIKBORD nR 20  INGEZONDEN DOOR EEN OUDE STAPMAAT VAN lOWY DE VROEGERE ZEEMAN OOP DE KOOPVAARDIJ WILLEM fOKKJES

Hallo Gabber  Lowy weet je nog van vroeger?

 We zaten in de WACHTKAMER 20 jaar na  de vaar periode!!

 

De gevaarlijke ‘eerste’ dagen zitten er officieel op, maar Willem is er toch niet helemaal gerust over.

Vorige week zat hij nog in Santos, gisteren is hij na elf maanden op die pokkeschuit naar huis gevlogen vanuit Rio de Janeiro.

En nu zit hij op zijn eerste ochtend in Holland in de wachtkamer van zijn huisarts waar hij al twintig jaar staat ingeschreven.

Hij heeft hem nog nooit eerder ontmoet; hij was altijd zo gezond als een vis.

Maar vanmorgen kreeg hij een pijnlijke scheut tijdens het pissen en er zit ook een vreemd knobbeltje aan de zijkant van zijn eikel.

Aan de ene kant is het wel prettig, dat hij niet aangewezen is op de meestal aangeschoten eerste stuurman.

Die haalde er dan heel gewichtig een dik boek bij en gaf iedere verdachte patiënt een penicillinebehandeling, die hij dan persoonlijk toediende.

Alhoewel, die eerste stuur had wel een goede spuitervaring.

De waldokters laten het meestal aan hun assistentes over, die zijn vaak onervaren en ze weten de voorkant van een spuit nog niet van de achterkant te onderscheiden.

De patiënten die de wachtkamer met hem delen zien er ook niet echt vrolijk uit.

Op zijn “Goeie morgen” werd totaal niet gereageerd.

Maar het zijn natuurlijk walslurven, die zijn allemaal een beetje achterkuttig.

Naast hem zit een ouwe lul van een jaar of tachtig te rochelen. Alsof hij er elk moment in kan blijven.

Gelukkig komt er een mooi meisje met lang blond haar en een heel kort rokje binnen.

Ze zegt vriendelijk: “Goede morgen.”

Haar groet wordt wel beantwoord.

Ze gaat in een stoel tegenover Willem zitten en die ziet opeens dat de mode in Holland wel heel erg in zijn voordeel veranderd is.

Die hoeveelheid mooi been zag hij altijd alleen maar in Brazilië en Japan en dan nog alleen maar in de havenkroegen, waar hij altijd kwam.

“Ook goeie morgen.” zegt hij enthousiast, maar ze reageert helemaal niet.

Een doordringend zoemertje gaat en er maken twee mensen aanstalten om de spreekkamer van de dokter binnen te gaan.

Een fragiel oud vrouwtje en een hinkende sportman beginnen voor de deur een discussie, over wie er het eerst aan de beurt is.

“Ik hield de deur voor U open toen ik als eerste aankwam.” stelt de voetbalknie.

“Maar ik was voor U in de wachtkamer en wie het eerste komt, het eerste maalt.” kijft de ouwe taart.

“De eersten zullen de laatsten zijn.” spreekt Willem wijs en opeens krijgt hij de hele wachtkamer over zich heen.

“Waar bemoei jij je mee.” schreeuwt het rochelende ouwe baasje en ook het meisje met de mooie benen vindt, dat hij er zich buiten moet houden.

De doktersassistente komt op het lawaai af en krijgt een dreun van een afgezwaaide handtas tegen haar hoofd en gaat meteen knock-out.

De dokter komt zijn spreekkamer uitrennen en ontfermt zich over zijn assistente.

De ruziemakers gaan stilletjes weer op hun stoel zitten.

Omaatje krijgt toestemming van de geblesseerde spits om de volgende te zijn en de rest van de wachtkamer vraagt aan zijn buurman: “Was ik voor, of na U ?”

De oldtimer gaat weer rustig door met rochelen, de mooie benen worden over elkaar geslagen, maar Willem kan de kleur van haar slipje net niet onderscheiden.

Als hij haar voor laat gaan kan hij dat natuurlijk aan de dokter vragen, maar die ziet hem al aankomen, met zijn vermoedelijke druiper.

Toch wel een mooi vak: dokter.

Terwijl hij naar de mooie benen staart stelt hij zich voor, dat hij daar binnen in een mooie witte jas achter een bureau zit en die Miss Leg komt binnen en verklaart last van haar keel te hebben.

“Kleedt U zich maar eens helemaal uit.” zouden zijn eerste woorden zijn.

En nog geld toekrijgen ook!

Inmiddels is de assistente opgekalefaterd en strompelt het ouwe lijk de spreekkamer binnen.

De rochelaar rochelt maar door.

Het mooie meisje heeft hem een vernietigende blik toegeworpen, alsof zij zijn gedachten heeft gelezen.

De deur gaat open en een hoogzwangere vrouw schrijdt binnen.

Automatisch springt Willem op om zijn plaats aan te bieden maar met een minachtende blik naar Willem neemt de toekomstige moeder plaats op een van de vrije stoeltjes.

Elf maanden achtereen op zo’n boot doet je toch wel vervreemden van de normale sociale samenleving.

“Ik rot maar op.” denkt Willem, “Ik ga wel naar Amsterdam daar heb je zo’n drop-in spreekuur voor geslachtsziekten.

En als het loos alarm is, kan ik meteen naar de hoeren.”

Met een kapotje.

prikbord bijdrage  Nr 21 van de redacteur Lowy over zijn boek dat is het leven.

Het boekgaat over een 15 jarige jongen die ging varen op de wilde vaart,de hele wereld  heeft gezien  en door honderden vrouwen bemind werd.

Hij had een hekel aan school,maar haalde glansrijk alle horecapapieren en beheerde 2 cafes en een groot Eetcafe  in de jaren 80 .Was Directeur van een museum

Dat is het leven een boek geschreven door Lowy Cremers.

Het boek wat u gratis kunt verkrijgen en lezen is reeds op data 1 Januari 2013 door 20.000 mensen online gelezen.

Indien gewenst kunt u het boek gratis als pdf file  via email lowy.cremers.senior@gmail.com ontvangen.

Reactie  op prikbord Nr 21  ingezonden door  maatje van vroeger  van Lowy de zeeman Andre van der Lugt schiedam.

Hij die nooit heeft gevaren,weet

niet hoe een

zeeman

leeft.

Als jongetje van 10 jaar wist ik al wat ik wilde. Ik zou later gaan varen op de wilde vaart. Pas 15 jaar oud ging ik de wijde wereld in. Ik werd door honderden vrouwen bemind. Ik voer over de hele wereld en heb mijn  herinneringen  in dit boekje  trachten te verwoorden. Uiteindelijk ben  ik na vele avonturen terug gekeerd naar Thailand waar ik na 50 jaar  mijn  rust vond. Het land van de eeuwige glimlach beschouwn ik nu als mijn 2e vaderland. Een boek geschreven in eigenstijl en geheel in eigenbeheer gedrukt. DAT IS HET LEVEN Geschreven door ,, Lowy Cremers  ,,   Voorwoord. Een mens zonder dromen,is armer dan een mens zonder geld Er is een tijd voor alles! Ik dacht altijd,ik kan beter spijt hebben van dingen die ik in mijn leven heb gedaan,dan dat ik spijt zou hebben van dingen die ik niet zou hebben gedaan. Ik dacht altijd leef je leven,ook al duurt het soms maar even. Je kunt leven zonder echt lief te hebben,maar je kunt niet liefhebben zonder echt te leven! De maat van de liefde is een maat zonder grenzen. Het gezegde er is maar een leven en dat is een goed leven staat hoog in mijn vaandel geschreven.Ik heb dit boekje geschreven zo als ik het vroeger in mijn prachtige jeugd heb mee gemaakt.Op 10 jarige leeftijd wist ik reeds dat ik later zou gaan varen.Ik heb daar in 7 jaar wilde vaart koopvaardij dan ook erg van genoten.In elke stad een andere schat . Het boekje is geschreven door mij met mijn slechts 4 klassen lager onderwijs,dus let niet op de taalfouten die krijg je er gratis bij.

En wil je het hele boek gratis lezen stuur een email  heb je het per omgaande in je mailbox.

Lowy

Prikbord bijdrage  Nr 22 van Jan De klussenier uit Udonthani.

Beste lezers,

Mijn huis in de Isaan is gebouwd met enkelsteens muren. Dit betekent dat de warmte nadat de zon onder is gegaan in de wanden/ muren blijft zitten.

Hoe kan ik e.e.a. verhelpen zonder mijn huis af te breken en opnieuw op te bouwen?

Oplossing is simpel en goedkoop.Zet er gewoon een  blok voor die muur dan creeer je een spauwmuur.Maar  doe daar geen isolatie in want dat  is weg gegooid geld en energie.Wij hebben  een huis gebouwd  met 3 slaap kamers 3 badkamers grote keuken van 450 lang en buiten keuken.Altijd koel in huis veel ramen en  deuren in woongedeelte .Geen verdieping maar ruime serre aan de straat zijde.Totaal kosten met  materialen slechts 400.000  thb netto alles zelf  gekocht duur van de bouw precies 8 maanden.

Kom gerust kijken de koffie staat klaar!!

mvg Honnybee Cremers soi Donudom  Udonthani

Prikbord bijdrage Nr 23 ingezonden door H.Van Baarschot Pattaya.

Wie in Thailand maakt zich druk om  het vele plastic???

Wat maken ze zich in Nederland toch druk om  plastic afval.

In Thailand  kijken ze niet zo nauw aangaande plastic  alsmede huisvuil dat overal gewoon op straten en in sloten gegooid wordt.

Gelezen op Thailandblog:Met de nodige slagen om de arm kun je stellen dat Thailand een jaar of vijftig achter loopt op dit gebied. Er valt hier nog veel te winnen, maar verwacht geen wonderen of schoksgewijze veranderingen. De oplossing ligt ook niet op één plek, het zal een combinatie van educatie, bewustwording, regelgeving, handhaving, infrastructuur, geld en nog veel meer moeten zijn.

Een Thai maakt zich echt geen zorgen over het vele plastic en zwerfafval !!

Prikbord   Nr 24 reactie ingezonden door  Hannes den Dommeman Udonthani

Er is weer een zeurpiet  bij gekomen in Udonthani. Zijn naam zegt al genoeg  Charly  Blue,nu dat hij blue is  kan je  wel lezen  door wat hij  schrijft.

De charlythan schrijft:

Vanaf het plein voor Central Plaza is het ongeveer 150 meter lopen naar Soi Sampan. Soi Sampan is een echte horecastraat met hotels, restaurants, beerbars, massage salons en kamer-verhuur bedrijven.

Waarom zegt die man niet gewoon dat deze straat Soi Farang heet   en daar om  de hoeren etc bekend staat bij  de uitgaanders?

Die hoeren die daar  werken in de bar   ja  die lusten wel een drankje  van 150 thb.Eind van de avond  zijn die meiden  meestal ladder zat.

En in die straat worden elke week wel 1 of 2 scooters  gejat.

. Day and Night in Soi Sampan is een groot beerbar complex met zo’ n 18 beerbars, waar gezellig gedronken en pool gespeeld kan worden, eventueel met lief Thais gezelschap.

En ja een shortime kost daar maar 2000 thb  maar dan moet je eerst de bar eigenaar nog 500 thb  betalen anders mag zijn hoertje niet weg.

Parallel aan Soi Sampan vind je, naast restaurant Good Corner, een ander beerbar complex, genaamd Nutty Park. Hier zo ongeveer het zelfde concept als in Day and Night.Niks als hoerententen met meestal meer personeel dan klanten.

En dan schrijft de rare Charly : Wie Bangkok, Pattaya en Phuket gewend is, zal versteld staan van het verschil in gedrag van de beerbar girls in Udon

Wat kan die man liegen,het gaat die hoeren in Udonthani net zo goed om het geld dan dat ze dat in Pattaya en pucket etc doen..

De meisjes zijn veel bescheidener, zullen op een gegeven moment wel om een drankje vragen maar op een beschaafde manier. En de uitnodiging tot het voortzetten van de kennismaking op de hotelkamer zal lang niet in alle gevallen worden geaccepteerd.

Die meiden zullen hem wel als cheap Charly betitelen en ja dan noemd hij ze  beschaafd ha ha ha

Wat een kul verhaal over Udonthani  soms denk je  is die man al aan het dementeren of zo?

Ik woon al 28 jaar in Udonthani en zal deze zeurpiet blijven volgen.Volgens mij  is alles wat hij schrijft van het internet overgenomen.

Hannes

Prikbord reactie Nr 25 ingestuurd door  Johan uit Khon Kean

Sommige Thaise vrouwen zijn erg preuts en sommige gooien alle remmen los tijdens het wippen!

Ze zoent als een pro

“De manier waarop je zoent zegt veel over hoe je in bed presteert,” zegt seksuoloog Johan. ”Ik noem zoenen ook wel ‘gezichtspenetratie’. Het draait niet alleen om je lippen; je moet je hele lichaam in de strijd gooien. Als ze tijdens het zoenen niet van je af kan blijven, en haar borsten tegen je aanduwt, dan weet je dat ze er wat van kan.

De beste bedpartners maken een soort van dans van zoenen. Ze beginnen met kleine kusjes, likken over je lippen, zuigen aan je lippen, spelen ondertussen met je haar en dan zijn ze nog niet eens bij je tong in de buurt geweest.”Om over de rest maar niet te spreken ,als je niet uitkijkt maken ze van je edele deel een soort kurketrekker.

Als echter een Thaise vrouw  haar partner  echt gaat liefhebben dan   zijn ze opeens  overmatig sex actief.

Het voordeel is dan dat  ze  soms de man bestijgen zo als geen enkele  paardrijder  dat zou kunnen.

Prikbord bijdrage Nr 26 van de fanclub van Verstappen .

Voor Max Verstappen is de Grand Prix van Canada op een enorme teleurstelling uitgedraaid in 2017.. De Nederlander kende op circuit Gilles Villeneuve een geweldige start. Hij schoof van plaats vijf op naar plaats twee.

ook toen viel mad max uit!!

Verstappen hield zich rondenlang knap staande op die positie. In de tiende ronde was zijn avontuur voorbij. Voor de derde keer moest hij voortijdig terug naar de pitstraat.

Dit is  de echte Max verstappen.

Wij zagen madmax  flink oefenen op de kermis.Man man wat kan die man brokken maken.

Prikbord reactie  Nr 27  door Sexuoloog Geile Hans.

Mannen die hun orgasme willen uitstellen, gebruiken hiervoor diverse trucjes. Uit onderzoek van de medische website Udonthanicitygirlls, die meer dan duizend Amerikanen en Aziaten  bevroeg over hun avonturen in de slaapkamer, blijkt dat maar liefst 96 procent van de ondervraagde mannen heeft geprobeerd hun vrijpartij in de slaapkamer te verlengen.

De populairste methode die mannen toepassen om hun ejaculatie uit te stellen is van standje wisselen. Op de tweede plek staat simpelweg even pauze nemen. Of er dan nog iets bijzonders wordt gedaan tijdens de pauze, wordt in het onderzoek verder niet gespecificeerd. De top drie wordt afgesloten met „masturberen voor de seks of voor de date”.De Thaise meiden houden wel van deze techniek ,want zij doen er liever wat langer over  is mijn ervaring.Alleen de Katoys die houden er andere methodes op na  die gaan het liefst achterom naar binnen.Ook aan iets anders denken kan helpen om het hoogtepunt wat uit te stellen, aldus de deelnemers van het onderzoek. Zo wordt er gedacht aan het werk, sport, een (groot)ouder of een moeilijk wiskundig vraagstuk tijdens de daad. Ook denken aan een „levenloos object”, zoals een deurknop, komt in het lijstje voor of denken aan het eten van een sappige mango  volgens veel Thaise .

Prikbord reactie Nr 28 ingezonden door een Thailandblog hater  Pietje Puk.

chris zegt op

Wat kan die man een onzin schrijven op TB.

“Nederlanders die in Thailand wonen volgens de gang van zaken met de euro met argusogen.” (citaat)

Ik ben een van de Nederlanders die in Thailand wonen en heb 12 jaar lang nog nooit echt gekeken naar de koers van de Euro, en zeker niet met argusogen. Ik ben dan ook een van die Nederlanders die hier werken en hun salaris in Thai Baht uitbetaald krijgen. En mijn in Nederland opgebouwde pensioen is groter dan mijn slasris. De Euro moet echt imploderen voordat ik daar de negatieve gevolgen van merk. En als dat gebeurt…dan blijf ik naast mijn Nederlandse pensioen gewoon werken, maar dan wel part-time.

Deze man  die voor een schijntje werkt in Thailand  en een vrouw heeft zo als hij soms beweerrd die elke week  flink gokt  en altijd wint in de loterij  die man weet niet eens waar hij het over heeft.

Je kan dan wel hoogbegaafd zijn en hard roepen dat je zo goede ban hebt en dat de leerlingen studenten  naar je luisteren maar das allemaal geklets.

Op tb  zeuren ze altijd of over de Thaise bath of over de politiek etc etc.

Ik  woon al 28 jaar in Thailand heb alleen aow  en mijn huishouden kost  amper 500 Euro  in de maand  wonen eten genieten.Ik ontvqang met toelage voor jongere partner 1100 euro netto.

Mijn motto geniet van het kleve want soms duurd het maar eve,en je bent altijd langer dood dan dat je leefde.Zie foto van leeraar Engels  Jos van de linden 48 jaar uit Riot hartstilstand en het was gebeurd.

Jos rust in vrede  sterkte voor familie.

Reactie op prikbord  Udonthanicity Nr 29 een bijdrage van  gekke Henkie uit Nongkay

Gezien op Olleke bolleke Pattaya. Een bijdrage van onze horeca deskundige Holle Bolle Gijs. Koop geen voedsel op marktplaatsen of aan straat restaurantjes .De hygiene is daar belabberd.Blifr er weg.Ga in een goed restaurant eten die worden gecontroleerd door de overheid. Ze hadden allemaal vegetarisch voedsel geconsumeerd dat op een Pattaya-markt werd gekocht, zo schreef de verslaggever gekke Henkie.

Meer dan 70 kinderen belanden in Hospitaal  na dat ze  op straat   wat hadden gegeten.Voedsel vergiftiging is een risico als je in Thailand langs de straat  goedkoop gaat eten.

Bijdrage Nr 30 ingezonden voor uw prikbord door  Jos Fliermans Udonthani

 

Khun Peter zegt op Thailandblog.nl   Over gewicht kwijt raken.

Wel 3.000 calorieën kwijtraken tijdens een bezoek aan de sportschool is bijna onmogelijk en ook nog eens gevaarlijk (of je moet een topsporter zijn). Als ik 45 minuten vrij intensief fiets op een fietstrainer verbrand ik 500 calorieën.

Ik denk dat die Khun Peter   veel calorieen  is kwijt geraakt in die hoerentent waar die vrouw hem bij zijn edele deel greep.En toen ze er achter kwam dat het een lege zak lucht was  liet ze hem snel gaan.

En die oen  Koen Peter zette zelf zijn verhaal  over de ballen pakster online op zijn flut site tb.

En dan schrijft deze hoofdredacteur Khun Peter op zijn blog enklele dagen later:

Waar ik echt van kan genieten is het feit dat er op ieder farang potje een Thais dekseltje past. Mannen met een zichtbare handicap, zoals ontbrekende of onderontwikkelde ledematen, kunnen hier gelukkig zijn met een Thaise vrouw,of mensen die al vroeg dementie vertonen zo als ik Khun Petyer . Uiteraard volgens het beproefde concept in Amazing Thailand: ‘Ik zorg voor jou dan zorg jij voor mij’. Daar kan echter niets op tegen zijn, want het is een faire deal. Hij gelukkig en zij tevreden.En ja  dan loop je de kans dat  je  ergens in Hu-Ahin  in een hoerentent  net als Khun Peter bij je ballen gepakt gaat worden!!

In Nederland zouden deze mannen zo als Khun Peter , die al veel pech hebben in hun leven, ergens moeten wegkwijnen in een volstrekt anonieme en troosteloze doorzonwoning van woningbouwvereniging ‘de blijde huurder’. Hier in Thailand is het anders  daar  heeft de man een website  Thailandblog waarin veel soortgenoten  azijnpissers/zeurpieten etc dagelijks de mensen voorzien van fantazielose verhalen  doorspekt met veel leugens.

en wordt de hoerenjager in een kroeg bij zijn edele deel gepakt als hij niks te drinken aan bied. aan een lekker strak wijf.

Jos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: