Ladyboys uit Udonthani, Thailove link is bullsjhit.

8 Jun

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet

meer om ons heen !!  3000 Volgers

 

Een bijdrage van  Charley  Achterin.

Ladyboys uit Udonthani  er zijn er vele.

Een Vergadering  van Thaise ladyboys in Udon Thani stadscentrum is niet zo eenvoudig als het lijkt. De stad is niet overspoeld met Thailand’s derde geslacht maar je ziet ze in sommige stad centrum bars en uitgaansgelegenheden. Mijn eigen interesse naar Thaise ladyboys alleen ooit geweest uit arm’s length nieuwsgierigheid en een dorst naar kennis, maar toch, ladyboys zijn de voornaamste reden dat veel westerlingen naar Thailand reizen.

Waar aan Thaise Ladyboys in Udon Thani stadscentrum

Udon Thani heeft  twee bar complexen Nutty Park en dag & Nacht . ze hebben sommige ladyboys maar alle bars op beide locaties hebben bar meisjes zij  houden  de teugels in handen.. De occasionele ladyboy is te zien op beide locales. De bars in Soi Sampanthamit (soi Farlangs ) is een veel betere plaats om te kijken.

In de bars  werkzaam ladyboys naast hun bar meisjes en de mix maakt de bar een leuke en populaire nachtleven plek.  Een van de bars ladyboys sprak ik (afgebeeld hierboven ) toegelaten bedrijf was traag en dat de meeste van de bar ladyboys klanten gemiddeld over één keer per maand vermaakt. Dat kan worden gelezen als goed nieuws als u Udon Thani bezoekt en  u wil voldoen aan een Thaise ladyboy. De bar is waarschijnlijk de beste bar om te vergrendelen op een ladyboy.

 

Udon Thani van twee stad centrum nachtmarkten, Middelpunt en UD stad, zijn goede locaties om aan  te leggen oor een  ladyboy.  Bier van UD stadspark, voedsel-Hof, designer winkels en marktkramen zijn goede plekken om te zoek naar Thailand’s derde geslacht.

Central Plaza winkelcentrum schoonheid en parfum tellers zijn andere plaatsen waar ladyboys soms worden gezien. Kappers zijn een ander ladyboy hotspot.Veel Ladyboys  werken er in Central PLaza.

Udon Thani nachtleven is niet overspoeld door ladyboys, het is een bar meisje gedomineerd scène, maar er zijn ladyboys die popelen om te voldoen aan Westerlingen in Udon Thani en geniet van een actieve relatie. De ladyboys in Udon Thani zal waarschijnlijk vragen rond 800 THB voor een genieten van een achterommetje van de nachtrust, een fijne bar wellicht  dan zal hij/Zij zo goed worden betaald. Sweet-Talk .

Wij troffen in Nuttyp[ark een Ladyboy  aan die wilde voor 600 thb wel  zijn edele deel in je reet stoppen ha ha .

Een klant vroeg aan hem wat vind je nu lekkerder  iets achter in stoppen of iets er achter in krijgen.???

Hij was en bleef het antwoord schuldig.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gezien een artikel op internet  van een Patser die denkt dat met geld alles kan en mag in Thailand.

Een bijdrage van Sjaak een echte Thailandblog lezer.

Het is erg vaak het systeem jij zorgt voor mij,en ik zorg voor jou en daar speelt geld en sociale zekerheid een veel grotere rol,als de leeftijd en het uitzien van de Farang.Voor een Thaise  bardame mag een Farang desnoods een bult met schuifdeuren hebben en kunstgebit  slechthorend zijn  etc of kreupel lopen voor die meiden is er maar een ding dat teld das geld !

 

Natuurlijk wordt dit in het begin van de meeste Thaidames mooi verpakt,zodat veel Farang de indruk krijgen, dat het alleen om zijn persoon gaat.
Vaak draaien zulke Farang,die in Europa qua uitzien en leeftijd alleen dromen konden om überhaupt nog een vrouw te krijgen,helemaal door en smijten met geld en cadeaus,en geven veel vrouwen een totaal verkeerd beeld van hun werkelijke hebben.Dat zijn de patsers de alles beter weters die dikwijls op TB reageren.

Iemand die eerlijk vanaf het begin klare wijn schenkt,en haar voor een eerlijke keuze stelt,omgaat meestal die vrouwen die zich hoogstens in een korte tijd verrijken willen.

Farangs die alleen imponeren willen met het smijten van geld en dure geschenken of land en huis kopen voor die vrouw  gevolgd door dure Vito auto,moeten later niet klagen dat ze meestal uitsluitend deze vrouwen aantrekken die hier gretig gebruik van maken.

Zij vallen meestal in handen van de Thaise schorpioenen.

Een Farang die verstandig met zijn bezit omgaat,en zich zelf eerlijk presenteert,kan normaal gesproken, zijn Thaivrouw een goed en zeker leven bieden.

Maar heel veel Farangs ja ook veel Nederlanders komen er na  enkele jaren  achter dat het voor die vrouw niet voldoende is.Dan wordt de Farang dikwijls buiten spel gezet en  strijkt die vrouw  haar winst op.Of ze gaat vreemd,of ze smijt met haar familie samen de Farang de straat op.Van boedel verdelen  daar houden ze niet van,en de thai heeft bij een rechtzaak altijd gelijk en de advocaten in Thailand die spelen het spel mooi mee.

Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij  de Thaise   gewoon de pinpas van haar  Farang  gebruikt  en dat die man totaal geen inzicht meer heeft  wat er met6 zijn geld besteed  gaat worden.

En dan heb je nog het verhaal van de man die met een barmeid(hoertje)in zee gaat dat zij hem weis maakt6 dat hij de eerste klant  was en dat ze dat werk nog nooit  gedaan had ha ha .Een oud zeemans gezegde  eens een Hoer altijd een hoer  is dan de waarheid.

Wat zijn nu de ideale  thaise vrouwen voor een Farang???

Dat zijn de gewone huisvrouwen soms geschei8den  soms single die gewoon gaan winkelen in een supermarkt  of in een winkel wwerken.Daar tussen zitten soms heel aar5dige eerlijke meisjes tussen.

Die wel een farang willen  hij mag 15 jaar ouder zijn desnoods ,maar die meiden willen zelf blijven werken

en niet afhankelijk worden van zijn inkomen.

Dit soort meisjes zijn er nog legio die geen eigen huis  en auto en veel geld van de Farang eisen.

En dan blijkt dat dit6 soort huwelijken of samenlevings vormen  wel goed werkt.

Dus verzind eer ge begint geniet van het leven want soms duurd het maar even en men is altijd lamger dood dan dat men leefde.

Sjakie lezer van Thailand blog .

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 

Lees het verhaal van Cheap Charley .

Beste redactie kunt u mijn bijdrage  plaatsen op uw site http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  H.Gulligheid.

Beste Charly,
Ik reageerde al eerder op een van jouw inzendingen aangezien je een rijke fantasie bezit.
Wanneer ik je inmiddels 3e inzending op tb  lees schrik toch wel enigzins. Ik vraag mij af in hoeverre je je bewust bent van cultuurverschillen en in het bijzonder daar waar het man vrouw relaties betreft. Net als jij ben ik via Thai Lovelinks in contact gekomen met mijn lief in Udon Thani. Tussen haar en mijzelf bestaat geen groot leeftijdsverschil, zelf 55 ben ik zo’n kleine 9 jaar ouder dan haar.

Wat mij opvalt en een beetje zorgen baart is het gemak waarmee je de Bahts laat stromen. Ik erken en herken, heel verleidelijk om te doen wanneer je nog ‘vers verliefd’ in een land komt waar het prijspeil is zoals in Thailand. Je wil je immers van je beste kant laten zien  doet erg hufterig etc,aan je lief dus galant alles betalen en op zoek gaan naar een mooie plek voor jullie liefdesnestje is erg onbegrijpelijkVolgens ingeweide zal je in NL wel een erg saai en rot leven hebben gehad.

Echter, realiseer je goed. Wij farang komen uit een ik-gerichte cultuur, Thai zijn wij (familie) gericht. Op moment dat je samen gaat wonen bben  je vanuit Thais perspectief getrouwd. Niet alleen met haar maar ook haar familie en jouw geld hoort daar ook bij.Je bent dan aan de wolven overgeleverd!! Ergens komt er een moment dat jouw lief je b.v. vertelt dat de dochter van haar zus in het ziekenhuis ligt en blijkt er geen ziektekostenverzekering te zijn.Of jij de rekening even betaalt. Of broerlief heeft zijn auto (mogelijk dronken) in de prak gereden en hij heeft een nieuwe pick-up nodig. Thailandblog staat vol met dit soort verhalen en ze zijn echt…
Enne,… trouwen is dat ook al een onderwerp van gesprek met je lief. Google eens op ‘sin sod’ of ‘dowry’ met je uitgavenpatroon tot nog toe heb je naar de familie toegetreden beeld geschapen dat je zeer kapitaalkrachtige bent en dat zal je terug zien komen in de gevraagde ‘sin sod’ of ‘dowry’.
Op mij eerste vlucht naar mijn lief in Thailand, Udon Thani. Heb ik ruim 8 uur zitten praten over relaties met Thaise vrouwen. Zelf woonde hij inmiddels al 15 jaar met zijn Thaise lief ergens in Isaan. Twee opmerkingen van hem over geld zijn mij erg bij gebleven;- once you open the tap (geldkraan) you can not close it anymore en – water (geld) always flows from the top (jij, rijke farang) down the hill (zij en haar familie).Al met al kom je over op mensen die hier al meer dan 10 jaar wonen als iemand  die denkt met geld is het hier allemaal te regelen.Natuurlijk gaat je vriendin mee naar sportschool en houd ze van voetbal etc  die soort verhalen zitten er 100 in een dozijn in Thailand.Je  opschepperige verhaal over duur hotel  en belachelijke hoge prijs voor een auto van 3 jaar zeggen genoeg over je.

Jij past precies in het straat je van de zeurpieten/Azijnzeikerds patsers die uit Nederland komende  hier wel effe de grote jongen uit zal gaan hangen.Met jouw reactie zijn ze op een andere site erg tevreden de demente  bestuurders.

Nu weten we uit ervaring dat de volgende stap van je zal zijn een stuk grond kopen voor je wippertje en er voor haar een huis op bouwen.

En dan na 1 tot 3 jaar  gooit ze je buiten omdat je te veel zuipt vreemd gaat of niet genoeg afdraagt aan haar familie.Dan ben je bedankt  en ben je alles kwijt.Wij hebben ze gezien die tussen de 8 en 10 Miljoen THB  op die manier  zijn kwijt geraakt.En bij een rechtzaak wint de Thai altijd van de Farang.

Man   let beter op en kies eieren voor je geld en ben niet zo een patser.

mvg  Henry Gulligheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: