Uitkijken in het buitenland

13 Jun

 

 

 

Het blijft uitkijken in Thailand voor je eigen landgenoten uit Nederland.Maar ook in Frankrijk kan je belazerd worden door je landgenoten.Gebeurd het in Thailand dikwijls dat er land genoten zijn die zich dan als bemiddelaar  opdringen.Dioe dan wel effe een goede vrfouw voor je zullen regelen.Dan kom je meestal bedrogen uit.Dat zijn gewoon mensen handelaars die soms wel 10 a 20.000 thb durven te vragen  als zij  je aan een vrouw hebben geholpen kijk daar voor uit en regel alles zelf.

In frankrijk  waar ik 3 jaar woonde was en is nog steeds een man  actief.Hij heeft er 12  tal boerderijen gekocht en  probeerd via  te verhuren zijn geld  wit te wassen.Dit over kwam destijds menig Nederlander  die via hem huurde.

ttp://www.nederlandersinudonthanicity.nl

email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer om ons heen!!!

Episode 12 lowy

Jaap Jongbloed: “De vermissing van twee hulpbehoevende ouderen is altijd zeer zorgwekkend. En gezien de omstandigheden waarin dit is gebeurd én het feit dat er kinderen bij zijn betrokken, maakt het alleen maar meer precair. Wij reizen af naar Frankrijk om de Franse politie aan te sporen meer actie te ondernemen. Dat is de taak van ons programma. We willen bijvoorbeeld het nummerbord groots onder de aandacht brengen, beelden van tankstations veiligstellen en foto’s van het echtpaar en de kinderen verspreiden.”

Het zestal is donderdag 27 maart in een grijze Opel Astra met Frans kenteken 25 8VR 86 vertrokken vanuit La Chasseigne. Vermoedelijk wilden ze naar Nederland. Afgelopen zaterdag is op het noodnummer van de politie in Poitiers de boodschap ingesproken: ‘Henk Jansen, HELP’.

In geen tijd stond er een grote Nederlandse sateliet  camper bij mij op de parking die mij van allles vroegen over  deze criminelen en Fam Jansen.

Ik heb die mensen alles verteld wat ik wist en ze door verwezen naar de plaatselijke Franse Gendarmerie

mededelen.Toen ik destijds ontdekte dat deze Rob Bakkum bezig was Henk en Ria Jansen geld afte troggelen en ze als het ware te ontvoeren heb ik de politie en vermist ingeschakeld.Ik heb ook snachts de ontvreemde auto een berlingo die door Rob Bakkum in Nederland was ontvreemd veilig gesteld door savonds 4 banden leeg te laten en heb de Franse politie gemeld dat die gestolen auto er stond die hebben deze auto toeb veilig gesteld.Rob bakkum is een door en door gemene doortrapte deugniet die ook gepakt is ooit dat hij homos afperste en inelkaarsloeg.Hij zelf is zo bang als een wezel.En zijn kind is een speelbal van slecht opvoeden tot aansporen tot crimineel gedrag.Ik hoop dat hij snel gepakt word en dat dit kind weer normaal in een gezin komt
Lowy Cremers ex buurman van Rob van Bakkum

Daarna heb ik door het kentekenen te controleren  gezien dat deze auto op naam stond van een garage bedrijf uit Naarden  etc.Dus nam ik contact op met dat garage bedrijf  met de mededeling als ze die en die auto misten  wat ze er  dan wilden dat ik er mee deed.

Ze vertelden mij dat deze nieuwe auto een kleine bestel auto mee was gegeven als proefrit mar dat ze al 2 maanden zaten te wachten tot hij terug gebracht zou worden.Ik zei ze die auto staat bij mij wat willen jullie er mee aan want ik zit 8 00 km van Naarden af.

Men vroeg mij of ik die auto die in NL als gestolen gemeld stond v

Dat was geen problem zei ik ze.Ze vroegen toen wat zou u Hr Cremers als cadeau willen dat u zo goed recherce werk hebt geleverd?

Ik zei ja als jullie die auto terug komen halen laat dan de eigenaar enkele kratten bier als tegenprestatie  voor mij mebrengen liefst Bavari bier.En dat hebben ze mooi gedaan 2 dagen er na kwam de garage houder 4 kraten Bavaria brengen  en nam zijn auto bij de Franse Politie in ontvangst.

Daarna heeft de Spaanse Politie op aanwijzingen van wandelend publiek ergens op een boulevard Henk Jansen  aangetroffen in het bijzijn van deze crimineel Rob…

Rob Bakkum is toen voor verhoor mee genomen door de Spaanse politie.

Ondertussen had deze man en zijn vrouw reeds 10.000 Euro van de Fam Jansen ingepikt zgn bemiddelings geld.Maar die waren op een veel groter bedrag uit.

Ik heb echter nooit meer iets van Henk en Ria Jansen vernomen,wat ik wel erg vind.

Daar ook ik mijn buik vol had ondertussen van deze Frans Verstegen de huisjesmelker uit Nederland zocht ik naar en mogelijkheid om weg te komen uit Europa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: