Een dag gelukkig zijn in Thailand

6 aug

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen.!!!

3000 volgers elke dag iets nieuws 24 uur per dag !!!

 

© Copyright http://www.nederlandersinudonthanicity.nl 2018. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij nederlandersinudonthanicity.nl en haar auteurs (redacteuren). Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is toegestaan.Daar wij  iedereen de kans geven op zijn of haar manier te reageren.Het gaat ons meer om de inhoud dan om het aantal lezers want 3000 volgers  vinden we genoeg.Zo lang men de fatsoensnormen  respecteerd kan bijna alles hier op deze site!!

Het linken en verwijzen naar onze  pagina’s op deze website is wel toegestaan. De redactie hier is tevens Moderator/beheerder/poortwachter/ Eigenaar etc en  stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Adverteren is geheel gratis  op deze site.

Enige voorwaarde  zijn:artikelen over koningshuis Thailand en of commentaar op het regiem in Thailand  worden niet geplaatst,dat zijn dingen die de Thaise mensen zelf aangaan.

Taalfouten  commas etc kan allemaal  daar onze redactie met 4 klasse lager onderwijs is opgeleid hechten we weinig waarden aan mensen die hard schreeuwen dat ze zo hoog opgeleid zijn!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ingezonden email van iemand  uit Nongkay naam bekend bij redactie.

Wat betekend een dag gelukkig zijn  in Thailand voor  de Farang?

Dat begint in de nacht als je  een mooie nacht met veel en goede sex  hebt gehad met je geliefde.Dan pas  merk je het verschil  wat vrouwen aan gaat in Nederland en die in Thailand.Ze zijn fijner geschapen gemiddeld  hebben ze een kleine muis.

En als  ze geen truukjes kennen op sex gebied zijn het goede leerlingen.

Bij een goede vrouw hoord nu eenmaal een goed sexleven.Het komt niet op de eerste plaats maar het hoord er nu eenmaal wel bij.

Dat  zorgd er voor dat de man  actief blijft en zich jong blijft voelen zelfs al gaat hij richting de

80 jaar.

Hebben die Thaise  dames eenmaal de  zaak goed door dan gaan echt alle remmen los.

Om je dag dan daarna gelukkig  door te brengen  zit je in de morgen zo rond 0800 uur lekker samen te genieten van een goed ontbijt.

Jij je  gebakken of gekookt eitje ,boterham met Hollandse kaas ,wat toast etc. glas echte jus de orange.

En je lieve echtgenoot  een heerlijke  rijst  portie met van alles er in wat zij lekker vind.

Dan  als Farang  even het NL nieuws door nemen via de pc.De kranten Telegraaf /volkskrant etc allemaal gratis op je scherm.

Je vrouw  gaat ondertussen boodschappen doen.

Dan de sport even na kijken .

Daarna even je email checken en kijken of er nog veel onzin bvb op Thailandblog is gezet.

Rond 10.00 uur naar de ochtend markt om wat verse spullen te kopen,fruit en groenten voor een habbekrats.Wat is Thailand toch goedkoop he 3 kroppen sla een wittekool 3 grote wotelen flinke bos peterselie en wat  grote bananen samen voor 80 thb op de markt.

Rond 12.00 uur  even naar het winkelcentra om daar gezellig koffie met gebak te nuttigen en wat te kletsen met je  vele NL vrienden die daar ook elke dag zitten.

Na 14.00 uur  effe heerlijk 1 uurtje onderuit op de bank je middag dutje doen.

Als je dan gelukkig wakker wordt zo rond 16.00 uur effe onder de koude douce en dan ga je met je buren even kletsen mits ze je kunnen verstaan  in het Engels natuurlijk.Blikje bier er bij kost slechts 35 thb heerlijk.

Je besluit dan dat je een gelukkig mens bent  levende in Thailand waar bijna alles kan ,en waar het goedkoop is voor de Nederlander om een gelukkig leven te lijden.Je kan er een heel huis bouwen zonder dat ooit iemand komt kijken hoe en wat je bouwd.Heel huis gebouwd 5 jaar geleden  met 3 slaapkamers allemaal met eigen badkamer  met toilet voor 400.000 thb netto.

Dat geeft je een gelukkig gevoel.

In de avond uren  kijk je wat nieuws en films  via de pc.En als er sport is  bvb voetballen geniet je van PSV/Feijenoord en Ajax  hun spel.Eenmalig tv box   gekocht 3000 thb  kan je alles  gratis volgen werkt perfect.Geen abonnement nodig.!!

Rond 21.00 uur ga je dan met vrouwtje lief  lekker naar bed  na dat je eerst samen gedouchst hebt.

Zij wast je dan prima en das echt  een gevoel of je weer een baby bent ha ha .

Zo komt er dan een einde aan een gelukkige dag in Thailand.

Verlost van alle Nederlandse roddels stoere verhalen over  geld etc val je dan in een fijne slaap.

Reageer gerust als ook u gelukkig bent.

email lowy.cremers.senior@gmail.com

%d bloggers liken dit: