Veel Nederlanders gaan de boot in (eigenschuld dikke Bult

17 aug

wwwnederlandersinudonthanicity.nl

email  lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet

meer om ons heen!!!

3000 volgers

en 24 uur pd het nieuws online

Een ingezonden  email van Frederik Fluweel uit Udonthani.

Wat is de waarheid als een Koe??

Men komt naar Thailand met  een aow en een pensioen.Men papt aan met een Thaise dame.Dan gebeurd het ooit dat de Farang  na geruime tijd,ook oog voor andere vrouwen krijgt hij heeft immers geld genoeg  en aow en Pensioen.En denkt ik kan me alles permiteren.

In het begin  koopt hij verliefd als hij is grond voor haar en zet er een duur huis op.Of hij koopt ook nog een auto  en scooter voor haar!!

Maar na enige jaren  heeft of hij of zij er genoeg van.En dan komt het einde snel in zicht.

Dan kan hij 2 dingen doen .Naar niemand luuisteren  en alles  beter weten.

Oprotten alles achterlaten en een nieuwe relatie in Thailand beginnen.Ondanks de vele adviezen van landgenoten die hem van te voren vertellen dit gaat je  veel geld kosten  trekt hij er zich niets van aan .Die vrouw die Thaise  liefde van hem is dan op eens de heks deughd  niet etc etc.Maar ze weet het spel zo te spelen dat hij voor alle kosten opdraaid,alimentatie  land en huis kwijt etc etc via gefingeerde  gerechtelijke stappen.Want van een Thai heeft een Farang nog nooit gerechtelijk iets gewonnen.

Dan komt de man bij zijn Nederlandse vrienden  en die vertellen hem en geven  hem een goed advies hoe en wat hij moet doen om de schade zo beperkt mogelijk te houden.Dat slaat hij allemaal in de wind wand die Nederlanders deugen niet roddelen te veel over zijn situatie etc etc.Eind van het liedje is dat die zgn vrienden dus de landgenoten   niet deugen en al hun adviezen  worden door deze persoon   aan de kant geschoven.Dan verliesd hij niet alleen zijn geliefde maar ook nog zijn  vrienden .

Uit eindelijk kost het de man  handen volgeld om die relatie te beindigen.

Waarom  en hoe nu.????

Hij gaat elke dag een biertje drinken  bezoekt veel hoerententen en het resultaat is  i love you en i take care of you.Maar hij  heeft leeftijd tegen de 70  jaar, verkondigd overal  luid aan ik wil een griet van rond de 25  slank knap etc.

Nu  dat lukt hem dus nooit zijn eisen zijn op vrouwen gebied te hoog gegrepen.Ja de barmeiden willen wel eens wat.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ingezonden menig van een echte genieter. Henry vlug op den Emmer.

Naar mijn mening is dit een totaal andere situatie. Zolang je niet onder bedreiging van geweld
(dus vrijwillig) je geld uitgeeft, al dan niet om daar zelf (seksueel) gewin of aandacht voor terug te krijgen, dan is dat gewoon een zakelijke transactie.
Je kan dan misschien beter een wat ben ik een sukkel beweging opzetten?

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Voel je niet aangesproken, beste masn. Er wordt voldoende gewaarschuwd (ook op dit blog) om niet zo maar geld te geven, een huis te bouwen, alle schepen achter je te verbranden om je in een (liefdes)avontuur te storten. Wie dat toch doet en naïef in deze wereld rondstapt zal daarvoor een prijs betalen. Natuurlijk is dat zielig, maar beschouw het als leergeld.Je had beter je eigenwijsheid even kunnen parkeren en naar je vrienden moeten luisteren.

OOOOOOOOOOOOOOO

Cornelis vlug op den Emmer  zegt ;

Helemaal mee eens, Peter. Jij werd flink bij de ballen gepakt  omdat je te gierig was!!!

 

Totaal onvergelijkbare situaties. Niemand helpt je tegen je zin van je geld af! Dat je, achteraf gezien, er niet altijd voor terugkrijgt wat je verwacht had, is een andere zaak.Soms  kom je door je eigenwijsheid van zelfs achter de waarheid.Maar als je geluisterd had naar een wel gemeende raad waarom dan niet effe geluisterd   naar wat een ander over de zaak  denkt??

Dit wordt veroorzaakt door het zogenaamde verstand verzakking syndroom.

Het gezonde verstand zakt ongeveer een meter in het lichaam.
De schuld hiervoor bij de Thaise dames leggen is niet helemaal eerlijk.Zoek de schuld bij je zelf.

Je vrienden soms met ruime ervaring wilden je adviseren wat te doen,maar je sloeg alle hulp af.
De volgende keer dat je nageroepen wordt met Hello handsome man, gelijk in een taxi stappen,hotelkamer in,uitkleden en voor de spiegel gaan staan en dan een keer héél kritisch je afvragen wat een 20 jaar jongere Thaise spetter in jou ziet.
Oh ik ben trouwens de Gijs  uit Korat.

Johnny zegt als reactie;

Je gaat onze geuzennaam toch niet te grabbel gooien? Dan lijkt het net of iedere farang in sprookjes gelooft en moet ik mij ineens gaan lopen verdedigen op feesten en partijen.

Ik adviseer #emotionalabusedonholiday en lees dan graag alle smeuige verhalen zodat er misschien eens wat oogkleppen opengaan om te zien hoe mensen met elkaar om kunnen gaan en dat hoeven niet eens vrouwen te zijn.

Ik betreur het ten zeerste dat er nog steeds mensen zijn die  soms 10.000 km van NL  verwijderd zijn ,en dat die mensen in een vreemd land de  wel gemeende adviezen van landgenoten aan de kant schuiven.Dat  getuige van  ik weet alles zelf beter.

mensen die na zoveel waarschuwingen  van vrienden,nog steeds dachten dat hun zoiets niet gebeuren kon,zouden eigenlijk niet proberen moeten om met een actie die op geen enkele manier te vergelijken is aandacht te krijgen.Eigen schuld dikke bult!!

Conclusie van de redactie van http://www.nederlandersinudont6hanicity.nl ;

Als je in den vreemde woond en landgenoten proberen je  te steunen en goed te adviseren  wat te doen als er iets mis dreigd te gaan dan zou je dat met beide handen moeten aanpakken,en je minder druk maken om   roddels etc.

Maar je kan ook je kop in het zand steken ,maar dan kom je vanzelfs   er bekaaid van af nu en in de toekomst!!!

Ludo paf redactie

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: