400 kg drugs in Thaise ambulances gevonden

12 Sep

 

 

 

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet

meer om ons heen!!!!

3000 volgers  ,

elke dag nieuws van de pers direct!!

Een bijdrage van onze misdaadcorespondent Alcapone uit Bangkok.
 

Op zondag ontdekte de Thaise politie 400 kilogram crystal methamphetamine en ketamine verstopt in twee ambulances in de noordelijke provincie Phayao.

Rond 20.30 uur op zondagavond, coördineerde de Regio vijf DEA de coördinatie met het politiebureau van Dokkamtai om drie lastige dealers te vangen die privé-ambulances gebruikten om hun producten van Chiang Rai naar de centrale Thaise provincies te vervoeren.

De DEA zouden de voertuigen hebben gevolgd vanaf de oorsprong in Chiang Rai toen politieagenten – die zich volgens de DEA-routevoorspelling in de buurt van de Sri Samran-straat in het district Dokkamtai hadden gestationeerd – de arrestatie in de provincie Phayao hadden gepleegd, meldde Sanook.

Bij het spotten van de politie hield de ambulance niet op. In plaats daarvan openden de passagiers naar verluidt het vuur bij de autoriteiten en wierpen ze op hen met een 9mm-pistool.

Als vergelding doodde de politie een van de voorwielen van de ambulance, die explodeerde en ervoor zorgde dat het voertuig de controle verloor en tegen de kant van een weg liep, volgens Thairath.

Ondertussen werd de andere ambulance gestopt bij een controlepost in het district Muang in de provincie Phayao.

Na het doorzoeken van beide ambulances vond de politie bijna 300 kilogram crystal methamphetamine – beter bekend als “ice” – en ongeveer 100 kilogram ketamine.

De drie verdachten zijn, samen met de twee ambulances, naar de provinciale politieregio vijf in Chiang Mai gebracht om te worden bestraft in overeenstemming met de wet.

Gisteren verklaarde Rangsan Nantakawong, burgemeester van Bueng Yitho, provincie Pathum Thani, dat de twee ambulances en hun staf behoorden tot een particulier bedrijf dat de provincie normaal inhuurt voor hulpdiensten in Bueng Yitho, meldde Post Today.

Rangsan heeft verder aangekondigd dat de provincie Pathum Thani sindsdien alle diensten van het bedrijf heeft ontslagen en dat het provinciale gezondheidskantoor momenteel bezig is met het vinden van een nieuwe aannemer.

In de tussentijd hebben ze tijdelijk diensten aangevraagd bij vrijwillige reddingsfederaties.

Reageren stuur een email!!

.

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: