wij bouwden een huis voor 400.000 thb in Isaan

4 okt

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!

3000 volgers,en eigen youtube site de 1000 levens van Lowy Cremers.

Hier staan nog de oude muren

Geachte lezers.Bericht van de redactie.

Wij  hadden een oude  stenen schuur  naast ons eerste oude huis staan van ongeveer 75 vierkante meter.Mijn vrouw wilde er een nieuw huis  naast het oude huis bouwen.

Dat nieuwe huis is er 10 jaar geleden gekomen tegen een netto prijs incl bouwmatrialen  voor 400.000 thb.

Ik zelf maakte een indelings tekening en kocht alle materialen zelf in.

Bij de bouw was ik elke dag betrokken.Wat men niet naar mijn zin  deed liet ik meteen afbreken.Ik had gewoon een ploegje uit onze straat van 4 metselaars en 1 upperman.Ze kregen  pas betaald van mij  na geleverd werk.Dus niks vooraf etc.

We lieten de buitenmuren van de oude schuur staan en hebben er een 2e muur  soort spauw  naast gezet.

We hebben geen pilaren gebruikt,maar  hebben deze  in de spauwmuur gestort zo dat we in de kamers geen opstakels  hadden ivb met de meubels plaatsen.

We hebben 75 meter bebouwd gelijkvloers.

Het huis  bevat 1 ruime open keuken van 450 meter lang.

In de huiskamer is een gasten toilet.

De 3 slaapkamers hebben allen een wc badkamer waarvan er 1 badkamer via onze slaapkamer te bereiken is.De 2 andere slaapkamers  hebben een eigen buiten ingang zo dat we daar  altijd gasten kunnen  ontvangen.

De 2 buiten kamers beschikken over airco koelkast en kleine aanrecht.Ook heeft elke kamer een smart tv en glasvezel pc  internet aansluiting en Wifi.En elke  kamer heeft een badkamer toilet.

Onze woonkamer is door de dubbele  wand erg koel ook mede omdat we een schuifpui  van 2 meter aan de voorkant hebben.In de woonkamer zitten 2 grote  ramen die overdag altijd open staan net als de achterdeur zo dat  er dikwijls een frisse wind door de huiskamer  gaat.

We hebben  daar waar keukenkasten  zouden worden geplaatst de blokken met beton gevuld zo dat het plaatsen van diverse kastjes in de keuken  makkelijker was via pluggen in een dichte muur.

Het dak is  als ondergrond  van staal constructie gebouwd met als dakbedekking platenj.

We hebben geen  tuin wel voldoende  buiten overkapping om je scooter te stallen.

 

Wij wonen in een zeer levendige straat op ongeveer 8 minuten van het centrum van Udonthani.We genieten elke dag van dit huis.

En nu na 10 jaar zullen de prijzen van materialen en bouwkosten inderdaad wel gestegen zijn ook in de Isaan.Men heeft al eens 1.8 miljoen thb voor het geheel geboden ,maar wij willen niet verkopen.

Wij genieten elke dag van dit huis .

Indien iemand  meer wil weten over de bouw en de kosten  kan en mag men op afspraak hier  langs komen (de koffie staat altijd klaar).

Wij plaatsen en versturen geen foto,s  van ons huis dus wil je meer weten gewoon effe mailen dat je  langs wil komen.

lowy.cremers.senior@gmail.com

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

zie broodje aap verhaal hier onder!!

 

Ingezonden bericht door een lezer van Thailandblog.

 

Weer het zoveelste

broodje aap verhaal

van Thailandblog gezien???

Nog geen reacties op “Copuleren onder het oog van Hitler”

  1. johanheesters zegt op

    Je reactie is goedgekeurd door alole lezers.

    Is er ook een pak me bij mijn ballen kamer bij.Dan zou daar een foto van khun Peter moeten hangen toch
    Jhon

Op het artikel kwamen op tb 20 reacties van erg demente  lezers van die site.Die klojo,s hadden totaal niet in de gaten dat het die beheerder alleen te doen was  om via zijn zoveelste broodje aap verhaal  veel reacties te krijgen .Het is hem alleen maar te doen om de reclame inkomsten te vergroten.

Op onze site kan iedereen een reactie plaatsen en adverteren is geheel gratis!!!

Via Thailandblog  probeerd deze man aan geld te komen.

Het bericht is geplukt van een Facebook pagina en ging vergezeld van een gedetailleerde foto.
De foto, waarschijnlijk genomen bij een nog onbekend vliegveld in Thailand, toont de man met twee borden waarop zijn verhaal te lezen is. Het gaat om een Nederlandse man van 70 jaar, die beweert dat al zijn geld (50,000 baht) gestolen is door Thais. Hij kan nu geen ticket naar Nederland kopen, heeft geen familie om hem uit de nood te helpen en ook de Nederlandse ambassade wil geen helpende hand bieden. Hij vraagt voorbijgangers hem te ondersteunen door een horloge van hem te kopen, die hij in prijs van 250 naar 200 baht heeft verlaagd.

Op het eerste gezicht is het een onwaarschijnlijk verhaal en het riekt zelfs naar nepnieuws, maar het is natuurlijk best mogelijk dat de man door onbekende omstandigheden in de problemen is geraakt.

We nodigen de man uit zich bij de redactie (info@thailandblog.nl) bekend te maken, zodat hij zijn echte verhaal kan doen, dat op onze weblog kan komen te staan. Als u de man herkent, maak hem dan op deze uitnodiging opmerkzaam.

Indien de man dat doet hebben ze bij Thailandblog weer wat bladvulling,want  echte goede berichten daar ontbreekt het daar dikwijls aan.

En de demente sukkels van Thailandblog trappen er weer allemaal in.

Niet intrappen dus.Als hij genoeg overstay heeft wordt hij gratis door ambassade  terug naar NL gestuurd.En als hij aow heeft wat iedereen krijgt  heeft hij toch genoeg om terug naar pluk me kaal land te gaan..

conclusie van onze redactie het is gewoon een broodje aap verhaal  dat ze bij tb als bladvulling zien!!!

reageren ?stuur een email aan lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

 

%d bloggers liken dit: