Thailand, een beknopte doch geheel onware gids

9 Okt

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!

3000 volgers met elk uur

het nieuws over Thailand.

Een bijdrage  ons toegezonden van een lezer van Thailandblog of we dit gecorigeerde  verhaal wilden plaatsen afz Johan .

Gezien op Thailandblog deze onzin geschreven door Tino Kuis van uit pluk me kaal land Nederland.

Thailandblogger  is of slecht lezer of houd van broodje aap verhalen bij deze stelling van Tino Kuis een fantast.Sommige van onze lezers zeggen dat hij echt niet goed spoord.

Thailand, een beknopte doch geheel onware gids

Van het hele verhaal klopt totaal niets.

Thaise vrouwen zijn heel bijzonder en absoluut niet de vergelijken met niet-Thaise vrouwen. Ze zijn allemaal mooi en jong, met die typische Thaise vriendelijkheid, zachtaardigheid en toegeeflijkheid. De Thaise vrouwelijke zorgzaamheid is uniek in de wereld.Dit klopt enigzinds ,ze hebben veel valse schaamte maar in bed zijn het net apen.Er zijn Thaise mannen bij die wippen met de onderbroek aan gewoon door de gulp en weg wezen!!!

Beroemde Thaise plaatsen zijn Pattaya, Phuket en Bangkok. Daar zien we hoe Thaise mensen hun Thaise vrije tijd doorbrengen. Zo gaan ze op Thaise wijze te water of slenteren op Thaise wijze door Thaise winkelparadijzen.

Of ze bezoeken de vele hoeren tenten  daar,en laten  het geld rollen.!

Thaise kinderen groeien op Thaise manier op. Zij krijgen een puur Thaise opvoeding.

Maar als je aan een kind van 12 in Thailand vraagt waar ligt Berlijn dan blijven ze het antwoord schuldig.Ze leren haast geen aardrijkskunde op school.Alleen wat Thais is.

Er komen kinderen in mijn buurt van school van rond de 12 jaar die niet kunnen lezen of schrijven!

Ze gaan naar Thaise scholen waar Thaise leraren hen de Thaise taal en de Thaise logica bijbrengen. Thaise leerboeken leggen de Thaise geschiedenis uit. Thaise kinderen leren veel over de unieke Thaise cultuur waar ze in hun latere Thaise leven veel Thais plezier aan beleven. Zo blijven ze gelukkig echt 100 procent Thais.

In Thaise boekwinkels liggen Thaise boeken. Sommige Thaise mensen lezen die Thaise boeken. Thaise kranten zijn er in overvloed. Ze zien er Thais uit en geven vooral het Thaise nieuws.

Als Thaise kinderen opgroeien tot Thaise pubers worden ze op Thaise wijze verliefd. Soms bedrijven ze op Thaise wijze de Thaise liefde en zo komen er meer Thaise kinderen. Meestal trouwen ze dan op Thaise wijze, ‘voor de Boeddha’ heet dat in de volksmond. De Thaise trouw van Thaise mannen voor hun Thaise vrouwen is wereldberoemd.

Nu een hond is echt trouwer dan een Thaise man ha ha .

Wat schrijft deze man hier een onzin over de Thaise puber liefdes?

Thailand heeft de meeste kind moederertjes van geheel azie.Je ziet ze veel met Baby bedelen in uitgaans gebieden waar ze de kinderen dan bloemen etc laten verkopen aan de bar bezoekers.

Een jonge Thai denkt maar aan een ding en das Sex .En als hij dan moet trouwen  gaat het meestal 2 jaar goed  en ziet hij een jonger wulps  dingetje verlaat hij zijn vrouw en laat haar zitten met het kind.Dat wordt meestal door oma opgevoed zo dat die verlaten vrouw in een bar etc kan ghaan werken.

Alle Thaise kinderen zorgen goed voor hun Thaise ouders.

Wat een lachertje.

Bij mij in de buurt wonen  veel ouders die hun soms 30 jarige zonen geheel verzorgen  ze te eten drinken en soms geld geven.Deze zgn lamzakken zijn te lui om te werken en teren op moeders der portemonai,dat algemeen bekend.

Er zijn er bij die alleen maar zuipen,nooit werken geen hur kosten of maaltijd kosten kennen ,want moeder of oma zorgt voor hun.Er zijn er bij die een invalide vader hebben maar die zit in een rolstoel en is nog nooit buiten de poort van zijn huis geweest.Met de man een straatje om gaan hebben ze nog nooit van gehoord wat een cultuur he????

Dat zit onafwendbaar in de Thaise cultuur. Nu van mij mogen ze die zgn cultuur wel opdoeken .. Uiteindelijk gaat iedereen op Thaise wijze dood. Ze worden dan op Thaise wijze gecremeerd en daarna gelukkig als Thais herboren.

eea betekend dat als een kind van 12 jaar zonder helm/zonder rijbewijs en zonder verzekering  met zijn 12 jaar op weg naar school wordt dood gereden dat volgens die rare Tino Kuis dit kind dan herboren  terug komt.Wat een onzin.Die ouders weten drommels goed  dat hun kind tegen alle regels in  onbeschermd  aan het verkeer deel neemd,maar die ouders zijn nog dommer dan de steller van het artikel op Thailandblog.

Sjaak S zegt op

Geweldig….eindelijk iemand die er verstand van heeft!Wat kan die man van uit Nederland de boel belazeren he?Misschien geloofd hij het zelf net als die andere Demente lezers van Thailandblog die zich soms vervelen achter de pc en gerEen bijzonder objectieve en waarheidsgetrouwe Thaise weergave van de werkelijkheid.aniums in pluk me kaal land he.

Een bijzonder leugenachtige  en onwaarheid bericht van Tino kuis. Thaise weergave van de onwerkelijkheid zal men bedoelen.

Defenititie van woord thais is volgens Lowy die maar 4 klassen lo genoten heeft als volgd:  Thai is de officiële taal van Thailand. De Thaise naam voor de taal is

 

ภาษาไทย (phaasăa thai,

“de taal van de Thai”). Thai behoort tot de Tai-taalgroep in de Tai-Kadai-taalfamilie. De Tai-Kadai-talen zijn vermoedelijk oorspronkelijk afkomstig uit zuidelijk China .

 

 

Reageer gerust op dit artikel ,maar blijf wel eerlijk en  draai er niet om heen.

DJ zegt op

Ik vind het wel grote onzin wat Tino schrijft.: “

En als je dan geen Thai bent, bemoei je er dan niet mee” behalve de ongelukken daar mag je wel wat van vinden geloof ik.

Redactie

Ludopaf.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: