Crazy Charly is een verzonnen naam op Thailandblog!

3 Nov

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!

3000 volgers eigen youtube kanaal

en news  direct online!!!

    Die Charly   alias  Leo Bossink

    spoort echt niet.

Hulde aan Brickhouse

het beste restaurant

in Udonthani

,een zaak met voor elk wat wils!!!!

Onze redacteur beheerder/eigenaar/moderator/poortwachter gespot tijdens een  bezoekje aan Brikhouse  het beste restaurant  van Udonthani.

Een bericht  binnengekomen uit betrouwbare bron over deze fantasieloze man Charly die in werkelijkheid Leo weet alles betr weet.

 

Hallo
Goed geschreven en precies de waarheid en die moet je altijd kunnen zeggen.
Op vr 2 nov. 2018 om 10:56 schreef Harry de horeca deskundige uit Udonthani::

Hallo Lowy,

Dank je wel voor je artikel op je website.Die charly lioegt nog als hij fluit.
Nu weet ik niet of DaSofia die leipe Charly een gratis maaltijd heeft verstrekt. In all fairness, de eigenaar van DaSofia en Brickhouse restaurant , staan niet op gespannen voet met elkaar.Zo als deze Charlytan beweerde!!!
De waarheid achter het schrijven over   de eigenaar van Brickhouse restaurant is als volgt:
Charly is een synoniem waaronder hij schrijft. Zijn werkelijk naam is Leo en hij komt uit Den Haag. Gebruikersnaam van de mafketel is: hpidenhaag
Leo vindt zichzelf nogal geweldig en velen denken met mij  dat er vanuit zijn voormalig werk altijd naar hem geluisterd is. Maar ja daarom ging hij in het verleden dan ook Failiet denk je dan.
Hij heeft zelf een keer een bedrijf opgezet in Nederland en is daarmee gestopt. Leo heeft zelf  verteld dat hij failliet gegaan is.
Maar goed. Hij kwam in Brickhouse  elke week, tezamen met zijn vriendin. Lekker eten en drinken en het was ook gezellig. De redenen:
1) Zijn dochter kwam in Brickhouse  werken, maar was niet op haar mondje gevallen. Niet een slecht juffie. Bij Brickhous restaurant  mag het personeel niet de telefoon gebruiken als er klanten zijn. Dat deed dit juffie dus wel. Na een paar waarschuwing heeft de eigenaar van dit restaurant  haar ontslagen.
2) Hij wilde zich overal mee bemoeien. Niet gewoon enige kritiek leveren, maar vertellen wat de eigenaar van Brickhouse  doen moest. Het ging zelfs zo ver dat hij Max de eigenaar  hele lange e-mails schreef met voorgesteld verbouwingen, taakverdeling tussen mijn vrouw en mij. Wie er contact met de overheid moest hebben, wie welke personeelstaken moest uitvoeren etc etc. Bijna een opzet van een biz-plan.
4) Toen de eigenaar van Brickhouse  hem vertelde dat hij niet gediend was van zijn ongevraagde adviezen, werd hij boos en kwam niet meer.
Na zo’n 4-5-6 weken is dat bijgelegd. waarna hij een zeer positief verhaal had gedaan op Thailandblog. NL.
Daarna begon het gezeur opnieuw. Opnieuw begon hij zich met  de bedrijfsvoering te bemoeien. Ellenlange e-mails met aanbevelingen en dwingende adviezen. Hierop heeft max van Brickhouse   hem geschreven dat hij mijn moeder niet is en ook geen aandeelhouder van Brick House. Ik heb hem geschreven dat hij hier welkom is als vriend en voor de gezelligheid. Als antwoord kreeg ik dat hij wel kon kotsen als hij mijn Groningse kop zag en dat ik gelijk een hoer was die zei dat ik van hem hield, maar dat ik alleen zijn geld wilde. 
Ik heb maar gevraagd of hij weer teveel wijn lurkte. Want hij vertelde mij dat hij thuis  zo’n 50 liter wijn per maand drinkt. Daarnaast nog wijn en whisky als hij op pad is.
Hij gaf aan dat hij nooit meer in de Brick House zou komen. 
Ik heb niet weer gereageerd. 
Daarna heb ik van heb deze idioot een 1* review op Tripadvisor ontvangen. Hoogst waarschijnlijk heeft hij ook een paar andere mensen gevraagd negatief te reageren. Nog nooit had ik een 1* of 2* ster review gehad en in een week na zijn 1* waren er een paar meer  uit Spanje en Chili. Uit de reacties weet ik dat die mensen hier nog nooit geweest zijn.
Leipe Leo is niks anders als een oud stuk vlees.

Het geval wil ook dat Leo al 3 jaar in Thailand is en alles beter weet. Altijd met z’n vingertje klaarstaat om iemand te wijzen op het feit dat je respect voor Thais moet hebben. 
Maar in welke kroeg of restaurant hij ook komt, vraagt hij naar de Facebook adressen van de staff en wil hij ze later een wip geven. Dat achter de rug van zijn vrouw om. aar ja das  volgens insiders ook gewoon een ex barmeid zegt men.

Nou, niemand is een heilig boontje, maar zwaai dan ook niet zo met je vinger.

Het is onbegrijpelijk dat een site als

Thailandblog zich door deze gekke

Charly voor hun karretje laat

spannen.

Getuige dat er slechts 3  reacties van andere demente lezers van Thailandblog reageerden.
Reacties  van mensen die Max van Brickhouse steunden werden gewoon zonder redenen geweigerd dat zegt genoeg.
Hier bij http://www.nederlandersinudonthani  kan en mag ieder  zijn zegje doen.Ons gaat het meer om de inhoud dan om de hoeveelheid  reacties.
u kunt altijd reageren via lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: