honden verscheuren 2 vrouwen in Spanje.

22 nov

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet

meer om ons heen!!!!!

3000 volgers .news online.

Een bijdrage van onze Honden deskundige Lowy,eigen youtube kanaal!!

Honden verscheuren

twee vrouwen bij Madrid

BALCON DEL TAJO – Een moeder en haar dochter zijn bij Madrid op gruwelijke wijze om het leven gekomen. Ze werden door honden aangevallen. Die aanval bleek fataal. Het drama voltrok zich in de woning van een van de twee slachtoffers.

 

Er waren ’veel happen’ in de lichamen te zien, bevestigt de politie. De moeder en haar dochter lijken te zijn verscheurd door de twee honden (Bordeauxdogs) van de 57-jarige moeder in een plaatsje ten zuiden van Madrid, Balcón del Tajo.

Familieleden vonden de lichamen van de twee vrouwen. Ze krijgen nu psychologische hulp.

De honden zijn inmiddels overgebracht naar een soort asiel waar ze worden bewaard. Vermoedelijk zal een rechter later beslissen wat er met ze gebeurt.

Spaanse media speculeren ondertussen over het gevaar van de Bordeauxdogs; de naam zou niet op de nationale lijst met ’potentieel gevaarlijke’ rassen staan, maar er worden vaker incidenten gemeld.

Conclusie van de redactie

Voed eerst den mens op en daarna de hond.Honden zijn van oorsprong nooit kwaadaardig,maar door dat deze sterke dieren  in gezinnen terecht komen waar men deze honden niet constand konsiequent  opvoed kan dit gebeuren.

Als vroegere  bezitter van het ras Filla Brasilero  weet ik er iets meer van af.

Zie mijn foto,s als Honden africhter .

 

 

 

%d bloggers liken dit: