Vrouw die winderig is kan haar eigen geur niet verdragen.

28 nov

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!

even bellen of mailen udonthanicityweblog@gmail.com

telefoon 0850002613

3000 volgers,news online.

udonthanicityweblog@gmail.com

Een bijdrage van  Mien Keutelmans uit Amsterdam.

Mannen geven soms het voorbeeld!!

Ook een vrouw is net een mens!Maar als ze een wind laat gaan dan knijpt ze haar neus dicht.Zijn ze soms  bang voor hun eigen geur????

Wanneer durf je voor het eerst scheten te laten of uitgebreid naar het toilet te gaan in een relatie? 4 op de 10 vrouwen laat binnen een half jaar schaamteloos scheten in het bijzijn van haar partner. Maar maakt het je relatie nou beter of haalt het juist de romantiek weg?

Wat vind jij van scheten laten in het bijzijn van je partner? Stuur ons uw mening,mag zelfs anoniem!!

even bellen of mailen.  tel 0850002613

Pieter vertelde in een interview met huisblad  deze week dat hij tijdens de eerste date met zijn Vietnamese/Thaise  vrouw  niet naar het toilet durfde, ondanks dat hij enorme buikpijn had. En hij is niet de enige die hier moeite mee heeft. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de mensen pas scheten durft te laten na een relatie van 6 maanden.

Beter een scheet voor iedereen,dan buikpijn voor mij alleen.!!

Daar is niks mis mee toch.

Die gassen moeten er wel op tijd uit.

Want als je die niet laat gaan  kan je zelfs een hart stilstand  verwachten stond er ergens op een internetsite.

Scheten laten is gezond!

Scheten laten: we doen het allemaal, en we vinden het bijna allemaal gruwelijk gênant. Niets vervelender dan dat je de boel net even niet in kunt houden op een doodstil moment! Toch is het laten van winden een heel natuurlijk proces.

Sterker nog: het is noodzakelijk om af en toe even wat lucht af te voeren als je wilt dat je lichaam blijft functioneren! In het artikel van vandaag vertellen we je alles over winderigheid, de oorzaken en de problemen die erbij kunnen ontstaan. Dat maakt een ongelegen wind misschien niet minder beschamend, maar in ieder geval wel begrijpelijker…

Hoewel het laten van scheten dus een volstrekt normaal proces is, vinden veel mensen het toch erg gênant. Zodoende worden scheten vaak ingehouden wanneer er anderen in het gezelschap zijn. Toch kun je dat echt maar beter niet doen! Scheten laten is namelijk simpelweg noodzakelijk.

Ook kunnen alle afvalstoffen uit deze gasbellen alsnog in de bloedbaan op worden genomen. Dat kan onder andere tot hoofdpijn en een zware vermoeidheid leiden. Ten slotte veroorzaakt het inhouden van winden vaak buikkrampen. Om al dat soort ongemakken te voorkomen, kun je de boel dus maar beter niet tegenhouden!

Een ander deel van de gassen gaat door de darmwand en lost op in het bloed. Via de bloedstroom komen deze gassen uiteindelijk in de longen terecht, waar ze worden uitgeademd. Zo kunnen wetenschappers methaan, een gas dat in de darmen geproduceerd wordt, detecteren in de adem van proefpersonen.

Een ingehouden wind kan dus tot een slechte adem leiden. Maar is het ook ongezond om een wind lang binnen te houden?

‘Het kan geen kwaad om een wind op te houden, al kan het wel krampen veroorzaken’, zegt maag-darm-leverarts Ad van Bodegraven van het VU medisch centrum in Amsterdam. ‘De buurman daarentegen kan enig ophouden bij tijd en wijle wel waarderen.’

Hoeveel scheten laat een mens?

Gemiddeld laten mensen per dag 15 tot 25 scheten. Dat gebeurt niet alleen overdag; ook in je slaap draait het proces rustig door. Dagelijks verlies je via winden en ontlasting dus flink wat darmgassen! Er is daarbij geen significant verschil tussen mannen en vrouwen; de mythe dat mannen meer winden laten, is dus onjuist.

Wel is het zo dat oudere mensen vaak meer scheten laten. De spijsvertering werkt dan minder goed meer, en er ontstaat zodoende meer gasvorming. Vrouwen na de bevalling willen ook nog wel eens last hebben van winderigheid, Dit effect trekt na verloop van tijd echter vanzelf weer weg.

Voor de een is een scheet laten waar je partner bij is geen enkel probleem, terwijl de ander het een ramp vindt en zich kapot schaamt.  Goed nieuws voor iedereen die weleens een wind laat bij zijn of haar partner: de lucht zou namelijk gezond voor ons zijn.

Wees niet bang voor die lucht

We kunnen er niet omheen: een wind ruikt nu eenmaal niet naar bloemetjes. Vandaar de geïrriteerde blikken als je partner je lachend of zelfs bijna trots aankijkt nadat hij een scheet heeft gelaten. Toch geeft nieuw wetenschappelijk bewijs hem eigenlijk gelijk: onderzoekers aan de Universiteit van Exeter hebben ontdekt dat het juist gezond is om de winden van een ander in te ademen.

Elk scheetje heeft zijn weetje!!

Lowy , vertelt: “Hoewel waterstofsulfide bekendstaat als het stinkende gas in rotte eieren – en natuurlijk in winden – wordt het van nature in ons lichaam geproduceerd en is het een wondermiddel voor je gezondheid. Het zou in de toekomst weleens kunnen worden aangeraden als hulpmiddel in de strijd tegen verschillende ziekten.”

Mannen hebben een verkeerd beeld

Lowy  vindt dat je je na een paar dates wel over deze schaamte heen moet kunnen zetten. Toch blijft dit lastig, vooral voor vrouwen. “Over mannen is algemeen bekend dat ze de wc stinkend achter kunnen laten, maar veel mannen hebben een beeld van vrouwen dat zij dit niet doen of kunnen”, vertelt de man die de hele wereld heeft bevaren.

“Je hoort ook wel eens dat vrouwen ’s ochtends stiekem het bed uit sluipen om hun tanden te poetsen en make-up op te doen, om zo weer naast hun date te gaan liggen en te doen alsof ze zo zijn wakker geworden, belachelijk”, vindt Lowy de redacteur.. “Dat kun je toch geen relatie noemen?” Je hebt volgens deze vrouwen expert een echte relatie als je een scheet kan laten onder de lakens en er samen om kunt lachen.

Dus mensen  schaam je niet langer   gooi ze er uit die geen huur betalen,dan leef je beslist wat langer.Geniet van het leven want soms duurd het maar even.En je bent altijd langer dood dan dat je ooit leefde!!

 

%d bloggers liken dit: