Nederlander fiets 10 dagen in Thailand om vader te bezoeken.

29 nov

www.eurotv.asia

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!

3000 volgers news online.

effe bellen 0850002613

Thailand mijn 2e vaderland!!!

Een bijdrage van de redactie.

William de nederlander op de fiets door Thailand.

Das wat anders dan je in een kroeg bij je ballen te laten pakken he !!!

De 10 maanden en vier dagen durende reis, die half februari begon, eindigde voor William Coniris toen hij zijn vader Paul Coniris thuis bereikte in het Mueang-district van Suphan Buri op maandag, na drie jaar elkaar niet gezien te hebben.   Na te hebben gewerkt op het gebied van meteorologie in zijn thuisland, zei de man dat de reis door 28 landen hem had blootgesteld aan nieuwe dingen en verschillende scènes die inspirerend zouden zijn voor zijn werk toen hij naar huis terugkeerde.   De Nederlandse wielrenner herinnerde zich dat hij onderweg in een tent was overnacht en elke dag ongeveer vijf tot zes uur aan het fietsen was.   Hij zei dat de meest voorkomende kwestie een tekort aan drinkwater en voedsel was, omdat sommige landen niet veel winkels op hun wegen hadden.   In Thailand zijn er echter zoveel winkels en mensen zijn vriendelijk, voegde hij er glimlachend aan toe.   Coniris reist op 27 november terug naar huis, na wat zijn derde bezoek aan het Koninkrijk is geweest.

ooooooooooooooooooooooooooooooooo

 

We zijn misschien niet het land van melk en honing, maar het land van de glimlach is goed genoeg voor ons. Ja, het leven is zoet in Thailand – zo zoet als de ijskoffie die je net voor THB15 hebt gekregen voor je redactiegebouw. Diabetes terzijde, laten we de top vijf van de redenen afronden waarom mensen het sabai-leven in Thailand willen leven. 1. Wonen is nog steeds best goedkoop De kosten van levensonderhoud in ons glorieuze koninkrijk zijn een van de belangrijkste attracties voor buitenlanders van over de hele wereld. Of het nu Bangkok, Khon Kaen of Chiang Mai is (laten we Pattaya voorlopig buiten de discussie houden) die je besloot naar huis te bellen, we gokken dat een verrukkelijke Thaise lunch slechts een fractie is van de prijs thuis.

En wat de sex/liefde en relatie betrefd daar hebben we in Thailand niet over te klagen.Ja natuurlijk draaid er bijna alles om geld ,maar ja als alles veel goedkoper is  kun je  dat je wel veroorloven.En sex is een moment opname en liefde is for ever toch?

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

we hebben allemaal wel eens iets gdaan in Thailand,maar Thailandblog spant echt de kroon!!

Een bijdrage van Brave Hendrik 

die hete vroeger (Khun Peter) verstuurd door een lezer van TB.

Beste lezers,Zijn ze nu helemaal gek geworden??

Ik ben zo benieuwd naar wat u allemaal voor wetsovertredingen hebt begaan in Thailand. Ik bedoel dan niet wat u per ongeluk deed, want dat is bijna dagelijks. Nee, nee, wat u bewust en met opzet deed. Om u op weg te helpen geef ik een waarschijnlijk bijna volledige lijst van mijn misdaden, het kunnen er meer zijn. Als u nooit iets verkeerds deed mag u het ook zeggen…..maar denk niet dat ik het geloof….

 1. het jarenlang opgeven van een onjuist woonadres bij die lieve immigratie mensen (bij ex in plaats van nieuwe huurwoning…);
 2. paar maal prostitutiebezoek (lang gelede ongeveer7 dagen.);Toen pakte  ze  mij behoorlijk bij mijn ballen!!
 3. twee maal een beetje wiet gerookt; ben daar echt aan verslaafd.
 4. heel vaak pijp leeg geklopt op de openbare weg; soms ontstond er zelfs een berm brand door.
 5. regelmatig gepist tegen een boom; nu groeid daar niets meer  wan ik ben een echte azijn zeikerd zeggen ze.
 6. met brommertje/motor vele malen tegen verkeer in gereden (7-Eleven: tegen verkeer 200 meter, met verkeer mee 2.000 meter);ik ben dikwijls door gereden na een aanrijding.
 7. verkeerde kant weg geparkeerd (agente op bureau bij betalen boete ‘Bent u er al weer?’ was de derde keer in een paar dagen);
 8. bijna 20 jaar vrijwilligerswerk zonder vergunning (3 jaar Engelse les op monnikenschool, 9 jaar of zo oudere pensionado’s helpen;Door mijn toedoen  zitten er nu veel Demente bejaarden  van huis uit op Thailandblog te te reageren.Veel mensen belazerd door  te liegen dat TB uitsluitend bestaat en in stand word gehouden door de vele betaalde advertenties.
 9. Heb het verhaal over aantal lezers op TB dat het aantal zo hoog is altijd gelogen,om meer bezoekers te trekken.
 10. jaren zonder rijbewijs gereden;
 11. negatief gesproken over diverse Hoogstaande Personen;Snap nog niet waarom ze de site TB niet voorgoed het zwijgen hebben opgelegd .
 12. verboden boeken in de boekenkast;De leugens van Thailandblog  dat boek is  de waarheid.
 13. FB postings gelezen van Pavin, Somsak etc. en gedeeld; Ik Khun Peter   ben altijd al fout tgeweest.
 14. aantal malen illegale immigranten in mijn tuin laten werken.Weblog  voorzien van allerlei onwaarheden en rare reacties.
 15. Mensen geweigerd  om hun reactie op Thailandblog te mogen zetten,en daardoor zijn veel van de redactie leden destijds opgestap
 16. Ben dikwijls  ontrouw geweest als ik alleen naar Thailand ging.

Heeft ook u wel eens gezondigd of bent ook u wel eens bij uw edele deel gepakt omdat u de rekening niet wilde voldoen?

Heeft ook u wel eens een onzin reactie op TB gezet  bvb wat kost een Banaan in Changmai(we bedoelen die rechte)

Heeft ook u wel eens gevloekt als uw op terechte reactie op TB geweigerd werd omdat u ook op http://www.nederlandersinudonthanicity  reageerde?

Dan  raden we u aan stuur uw reactie ook als  ze u weigeren door naar ons email adres en we zetten uw reactie meteen online!!

lowy.cremers.senior@gmail.com

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Een bijdrage van onze verkeersdeskundige  Pieter de Snuggere.

Gezien op internet.

Een goed voorbeeld doet volgen.

Jongen 14 jaar,zonder helm,geen nverzekering,geen rijbewijs etc etc.

Wat is er precies gebeurd? De 14-jarige jongen rijdt zonder helm met een Honda Wave en wordt door een politieman aangehouden. De jongen stopt echter niet en gaat er vandoor. De politieman achtervolgt de jongen, die op een gegeven moment de controle over zijn motor verliest en tegen een boom aanknalt met de dood als gevolg.

De ouders erkennen dat de jongen te jong was om zonder helm en zonder rijbewijs op een Honda Wave te rijden, maar vinden dat de actie van de politie tegen zo’n te verwaarlozen overtreding zwaar overdreven: “Hij was geen dief of moordenaar”

Nee hij was veel gevaarlijker door het leven van mede weggebruikers op het spewl te zetten.

Wat een onzin van die ouders.Zij zijn ten alletijden verantwoordelijk.Als straks de jongen gecremeerd gaat worden komen er misschien 100 schoolmaatjes naar zijn crematie.En van die 100 rijden er ook weer 70% zonder helm/verzekering en zonder rijbewijs.

               Politie weet niet wat handhaven is!

Bij de scholen staan politie agenten  dikwijls het ingaande en uitgaande   scooter  gebeuren te regelen.Echter geen agent die ooit een kind van amper 13 jaar aanspreekt  dat zonder helm het gevaarlijk  rijden is.Terwijl  ze rakelings langs deze agent scheuren  doet de man niks als alleen zorgen dat het verkeer sneller  voorbij is.Dus in dat opzicht is de politie wel mede verantwoordelijk dat er  dagelijks zoveel kinderen dodelijk verongelukken in Thailand.

De oorzaak ligt ten eerste bij de handhaving van de politie.Na 1630 uur  zie je geen controles meer.Ga je de fout in mag je zonder helm door rijden  de hele dag.Geen voorlichting  door politie of overheid.Geen  jongens laten lopen die geen helm dragen!Geen spotjes op tv die waarschuwen tegen het gevaar  zonder helm te rijden.Geen leeraren die  de kinderen waarschuwen etc etc.Het gaat alleen maar om geld  de politie  denkt alleen aan de 200 thb dat die overtreding opbrengt.De ouders zijn de hoofd schuldige die voeden verkeerd op in Thailand.Kinderen mogen alles in Thailand.

Jaarlijks 12.000 verkeersdoden in Thailand

In mijn omgeving beginnen jongens met 10-11 jaar motorfiets te rijden, schandalig!! En ik vind dat de ouders hiervoor zwaar gestraft moeten worden.GEEF DIE OUDERS DE REKENING STRAF ZE ERG ZWAAR DAN LETTEN ZE IN HET VERVOLG WEL OP HUN KROOST!!!

 

 

De ouders geven het voorbeeld.

Op Thaivisa een hele rits reactie’s, die – op een enkele reactie na – vinden dat de politie niets te verwijten valt. Integendeel, men vindt over het algemeen dat de ouders aansprakelijk zijn, omdat zij hun zoon van 14 jaar zonder rijbewijs en zonder helm op een bromfiets laten rijden.En dat is  het pak die ouders harder in hun schamele beurs aan.

Op Thailand blog  reageren veel demente bejaarde verontwaardigd  van achter de geraniums in Nederland die hebben mooi kletsen.Ze weten allemaal precies hoe het moet,maar ze vergeten dat een Thai denkt och na de dood  komt het kind terug als een beter mens ha ha wat een onzin.

Dan heeft die Khun Peter het er

over dat van een 14 jarige jongen zijn hersenen

nog onder ontwikkeld zijn.Wat een onzin.Toen

ze deze

 Khun peter de redacteur van Thailandblog in

de kroeg bij zijn edele delen grepen om dat hij

niet wilde afrekenen waren zijn  hersenen toen

beter ontwikkeld dan zijn ballen?????

Zolang er in Thailand niet meer word gedaan aan zulk soort dingen zullen deze tot in de eeuwigheid blijven bestaan .In mijn ogen valt de politie totaal NIETS te verwijten dus een eventuele schadevergoeding is een absurde gedachte .De ouders zijn in dit geval 100% aansprakelijk maar die trekken nu aan de bel omdat zoonlief waar ze normaal geen snars om geven (dit blijkt wel omdat hij mag rijden met de 14 en zonder helm) helaas verongelukt is tijdens een achtervolging . Had de snotneus een helm opgehad dan was hij misschien nog wel niet opgevallen en had de politie hem niet achtervolgd .Heb ook soms het idee dat Thailand er trots opgaat dat ze op de 2e plaats staat met de meeste verkeersslachtoffers want ze doen er helemaal niks aan om dat getal terug te dringen . Ons buurjongetje is 12 en die gaat dagelijks met de brommer naar de school ,in het shirtje en natuurlijk ook zonder helm ,lekker stoer toch ,hij komt nog niet met beide benen aan de grond als hij stil staat .Soms gaat hij ook zijn 2 broertjes en zusje van de bus ophalen ,een jongen van 10 en 6 en een meisje van 8 jaar ,dus dan met zn 4en op de brommer en de ouders gaan er trots op dat hij dat allemaal kan .Moet je na een flink ongeluk met misschien wel doden erbij later niet klagen dat de kinderen zijn verongelukt of de automobilist of wat dan ook aanklagen dat ze geld willen zien omdat hun kinderen verongelukt zijn .De brommer in beslag nemen en de ouders ieder 10 jaar opsluiten  zou een gepaste straf zijn .

 

De dood van een zoon is op zich spijtig, maar ik vind, dat de ouders hun verantwoordelijkheid hadden moeten nemen en niet moeten proberen daar geldelijk gewin uit te slepen!Dus er zijn direct 2 schuldigen .Eerst de ouders die hun kinderen de dood in sturen.

2e de Politie die  niet of niet goed handhaafd.

Wat vindt u?

Laat u niet langer zand in de ogen strooien door die achterlijke reacties  op Thailandblog!!

reageer  naar ons ipv onzin reacties  op TB te plaatsen!!

Mag zelfs anoniem.

lowy.cremers.senior@gmail.com

 

%d bloggers liken dit: