Is mijn Thaise vrouw een geldwolf?Wie het weet mag het zeggen!

2 dec

 

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen !!!!

3000 volgers,news online.

Eigen youtube kanaal .

www.eurotv.asia         

Een bijdrage  van  Chef de wipper Pucket.

Het is de vraag waar menig man  met een roze bril op zijn neus terugkomt uit Thailand. Hij heeft een nieuw liefje ontmoet; ze is jong, mooi, vrolijk, zorgzaam en sexy. Maar kan hij haar wel vertrouwen. Of is zijn nieuwe Thaise liefje een geldwolf in schaapskleren?

Nieuwelingen  die voor het eerst naar Thailand komen moeten op enkele dingen goed letten.

Ga nooit in zee ook niet met Nederlanders die zgn bemiddelen bij voor jouw een  vrouw  te zoeken.

Deze zgn bemiddelaars er wonen er ook in Udonthani beloven je van alles,meestal proberen ze je een  famililid van je vrouw op te dringen.En dan vragen ze zonder dat jij het weet soms wel 10 a 20.000 thb  voor het bemiddelen.Kijk daar dus voor uit!!

Je loopt in Thailand de liefde van je leven tegen het lijf. Tenminste, zo voelt het. Hoteldebotel, je zweeft een halve meter boven en met je -13 roze bril op stap je op het vliegtuig weer terug naar het koude kikkerlandje. Eenmaal daar word je door familie en vrienden al snel weer met beide voeten op de grond terug gebracht. ‘Een Thaise vrouw? Ben je nu helemaal gek geworden? Dat zijn allemaal geldwolven.’

‘Die van mij is anders’, hoor je jezelf zeggen en vervolgens wil je door de grond zakken. Want hoe zeker weet je dat? De twijfel slaat toe….We zijn op de wereld om elkaar te helpen nietwaar’ zong Adele Bloemendaal ooit en ik wil me daar bij aansluiten. Maar de tips die ik ga geven zijn geen wetten van Meden en Perzen. Het zijn handvatten. Maar als meerdere tips die ik beschrijf in jouw geval kloppen, zou ik zeker gealarmeerd raken. En lezer, u kunt ook helpen door de lijst van tips aan te vullen.

Verschil

Allereerst moet je beseffen dat er een groot verschil is tussen jou en je nieuwe vriendin. Hoewel liefde bruggen slaat, is er een groot taalprobleem, zijn er enorme cultuurverschillen en is er ook een kloof tussen jouw portemonnee en die van je lief. Je moet je ook beseffen dat een Thaise vrouw in eerste instantie niet voor de liefde gaat.En de Thaise cultuur is  er een van:alles wat een Thaise vrouw niet kan of wil begrijpen van haar ATM geliefde  scharen ze onder de noemer Cultuur.!! ‘Liefde is mooi, maar betaalt de huur niet’, is haar credo. Ze zal dus eerst gaan voor mannen met een goede afkomst en goed werk. ‘Als die man goed voor mij zorgt, ga ik echt van hem houden.’ Dat ze eerst met je zoent en met je naar bed gaat is volgens het oude Hollandsche gezegde ‘De kosten gaan voor de baten.’ Zij investeert in jou, maar verwacht daar uiteindelijk wel iets voor terug.Soms denk je dan de kop verkoopt de kont!!

Glimlach

De Thai glimlachen altijd, het staat zo mooi op de reisfolders. Nu is dat niet waar, maar als ze oogcontact maken, dan glimlacht 90% wel. Zeker nieuw verliefden, die lachen de hele dag door. Maar neem de proef eens op de som.  Ik houd ook wel van lachen,ik lachte nog toen vroeger mijn schoonmoeder werd  begraven.Laat je vrienden het gezicht van je nieuwe vlam bestuderen als je ergens anders naar kijkt. Glimlacht ze nog, kijkt ze blij naar wat jou behalve haar zo interesseert? Of kijkt ze verveeld de andere kant op? In dat laatste geval is er een kans dat je een vrouw aan de haak hebt geslagen die het alleen om de centen te doen is. Een geldwolf.

Ze lijkt niet te willen investeren in jullie relatie en toekomst samen.

Haar naam was Porn ATM.

Ze had meer contact met de ATM machine dan met haar geliefde!!!

Verhalen

Het dagelijks leven in Thailand is net zo saai als in ons land. Je staat op, gaat naar het werk, doet boodschappen, wast en strijkt, maakt het huis schoon en gaat weer slapen. Maar roddelen en dramaverhalen verzinnen is in bepaalde kringen in Thailand volkssport nummer één. Als jouw nieuwe teerbeminde steeds weer een waanzinnig verhaal van die dag weet op te dissen, dan weet je hoe laat het is.Maar ook de Nederlanders onderling kunnen er wat van.Soms val ik bijna van mijn stoel als ik thuis of in de kroeg die nederlanders over anderen hoor roddelen die in Thailand verblijven.De meeste  vertellen dan hoe die en die  in Thailand door een thaise vrouw  financieel is uitgekleed.Nu hebben inderdaad de meeste Nederlanders  boter op hun hoofd.Er zijn er bij die het nooit leren die gaan soms wel 2  a 3 keer de boot in  omdat ze ze  hun edele deel achterna liepen ipv eerst goed  afspraken te maken bij het aangaan van een nieuwe relatie.Dan zijn bedragen van soms wel 2 .of 3 miljoen heel gewoon die ze dan verliezen aan zo een vrouw.Uitzonderingen van Farangs die 8 miljoen thb verspeelden aan een geld wolf  van een Thaise vrouw zijn er ook genoeg.

En dan heb je nog die mannen die zeggen mijn vrouw was vroeger ook een barmeid.IPV te zeggen ze speelde vroeger de hoer ,dan is mijn conclusie eens een hoer altijd een hoer(oud zeemans gezegde)

Je kunt volgens mij mogelijk een echte thaise vrouw ontmoeten als je zelf  door en door thuis bent in de thaise maatschappij enje hoeft  dus ook  niet vloeiend of redelijk vloeiend thais te  spreken. Zo’n thaise vrouw kan je dan ontmoeten in  je “thaise”  supermarkt of avondmarkt. of bijvoorbeeld tijdens een uurtje winkelen. Maar wordt please wakker als je denkt dat je en thaise vrouw kunt ontmoeten die geen sexwerker of beroepsprofiteuse is in  Thailand.

Gaat het alleen om tijdens  je vakantie flink  te keer te gaan,zoek dan een bar meid uit voor geld doen die alles,en ben je  daarna weer de gewone vrijgezel.

Als ex zeeman kwam ik al op 15 jarige leeftijd naar Bangkok .En er  is nu 17 jaar later niet veel veranderd.

Ook toen stonden de Geldwolven op de kade al klaar om voor geld die zeelui te verwennen,was niks mis

mee.

Heeft u een reactie laat het ons weten via lowy.cremers.senior@gmail.com

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: