Thaise man met twee mooie vrouwn gelukkig huwelijk

28 dec

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!

3000 volgers.

 

                                         www.eurotv.asia

 

Thaise man met twee mooie vrouwen gaat viraal, deelt geheim met gelukkig huwelijk .

Een bijdrage van onze vrouwen kenner Jos Wiptgraag . (anonieme reactie)  om op oudjaars avond als Farang eens  goed over na te denken.

 Een verhaal  om vrolijk over  te worden,een Thaise man met niet één, maar twee mooie vrouwen, tot een herkenbare eigenschap om een ​​kind van de derde cultuur te zijn, hier hebben we ons beste verhaal  van 2018 .We hadden een paar verhalen dat we ongelooflijk trots op waren dat niet de top 10 van deze speciale schoonheidswedstrijd (en sommige die dat deden) hebben gebroken, maar we kunnen niet zeggen dat we verbaasd zijn dat de rare en sexy altijd bewijzen behoorlijk populair. En dus, zonder probleem  vertelde de man zijn  verhaal,dat hij oorspronkelijk drie vrouwen had, maar zijn eerste vrouw “Dear” stierf nadat ze drie kinderen samen hadden. Hij woont al meer dan een decennium met zijn tweede vrouw Warissara Poksrichan, 32, en op een bepaald moment daarna voegde Nattaya Tongpan, 26 zich , toe aan de huwelijksmix.

Hij heeft drie kinderen met elk van hen. De twee vrouwen helpen met de handel van Manop en verkopen auto-onderdelen tijdens grote race-evenementen in Thailand. Manop zei dat hij de twee vrouwen een salaris geeft maar weigert te zeggen hoeveel hij hun geeft. Maar Nattaya zei dat het niet om geld gaat. “Hij investeert voornamelijk in de kinderen en liefde naar ons toe.”     Warissara was het ermee eens: “Dat is waar. Voor de kinderen geeft hij ze 100 procent. Voor de vrouwen, als we hem om THB 1000 vragen, zal hij ons alleen THB200 geven, ‘zei ze glimlachend.

Wij zijn  met 2 vrouwen en 3 kinderen en een schat van een man erg tevreden!!!

Voor Manop geeft hij toe dat hij een gelukkige kerel is die drie vrouwen heeft gehad, en het geheim van een gelukkig huwelijk is dat hij het conflict onmiddellijk opheft. “Als er een probleem is, praat ik er diezelfde dag nog over.” Hij voegde eraan toe: “Soms gebeurt het. Ik zal iets over het hoofd zien en beseffen dat ik de ene vrouw beter heb behandeld dan de andere. Als ik begrijp dat dit een probleem is, zorg ik ervoor dat ik de twee gelijk behandel. We doen dezelfde dingen. We doen alles op hetzelfde moment. Het is het beste.” Voor Warissara zei ze dat ze zich concentreerde op het bouwen van een huis met haar man en Nattaya, en de twee vrouwen vechten nooit. Warissara zei dat haar man een eerlijke man is. Hij is ook attent en hardwerkend. “Het gaat allemaal om begrip. We houden van elkaar. We geven om elkaar. Daarom zijn we blij. Ik geloof het echt, “zei Warissara

En  de vrouwen zeiden bijna allen tegelijk en we houden allemaal van de man  en  kinderen.

Conclusie van deze redactie:Dit is wat anders  dan al die verhalen over Farangs  /mislukte  relaties.

Waarom is dit verhaal zo sucsesvol?effe bellen 0850002613

Omdat  hier  mensen te zien zijn die om elkaar geven iets wat veelal scheeld  op deze wereld.

Ludo Paf.

 

 

 

%d bloggers liken dit: