De vrouw achter sexspeeltjes in Thailand.

29 dec

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthanicityweblog@gmail.com    0850002613

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!

3000 volgers,News online.

www.eurotv.asia

Een bijdrage van onze correspondent  Vlugge Peter  (voorheen Khun Peter.) gezien op coconuts news Bangkok.

Oh ja, ook in Thailand staat je speelgoed op de lijst van verboden goederen. Tijdens je rondreis in dit land kun je dus maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Laat de speeltjes lekker thuis, dat scheelt weer ontzettend veel gedoe bij de douane.

Wij waarschuwen dat het verboden is om bvb met een vibrator in je bagage  etc in Thailand rond te kuieren.Rare zaak want  volgens  Khun Peter van Thailandblog.nl schreef die dat hij  in een kroeg wel   bij zijn ballen was gepakt in het openbaar door een daar aanwezige vrouw  die hij weigerde iets te drinken aan te bieden.Dat mag dus wel?????

Nu vroeg iedereen zich al af of die peter wel ballen heeft .Daar lopen de meningen uiteen.

Laten we het over seks hebben: ontmoet de vrouw achter de beweging om seksspeeltjes in Thailand te legaliseren.

Je kunt op straat drinken, antibiotica kopen zonder recept, en het “gezelschap” van een vrouw met ontmoedigend gemak kopen, maar in Thailand kun je geen seksspeeltje kopen – althans niet legaal. Zo vreemd als het lijkt, het Land of Smiles is een van de weinige landen in de wereld waar seksspeeltjes illegaal blijven, een feit         

effe bellen 0850002613

Maar weest gerust er  zijn overal diverse  sex speeltjes illegaal te verkrijgen.En het leuke er van is  de Thaise bevolking vinden het prachtig vooral de dames!!

.Zo komt er meer leven in de brouwerij.

 

 

%d bloggers liken dit: