Slang in geparkeerde auto, ook dit is Thailand

30 dec

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Ze kunnen niet meer

om ons heen !!!!!!!!!!

 

udonthanicityweblog@gmail.com

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel  de beste Thailand-community in Nederland en Belgie

een bijdrage van onze slangen kenner     Jean Slangetjes.

Python glijdt in Thaise man’s auto, ontwijkt gevangenname en weigert te vertrekken

Onze vaste lezers hadden misschien het gevoel gekregen dat wij  op het punt stonden  een nieuw bizar slangincident te melden – en ze zouden gelijk hebben.

Een python glipte gisteren in een auto van een Thaise man in de provincie Pathum Thani en vond de nieuwe opgravingen blijkbaar zo leuk dat hij weigerde te vertrekken totdat hulpverleners gedwongen waren het dier eruit te rukken.

               Sponsor

 

             marek@eurotv.asia
http://www.eurotv.asia

 

Lokale redders kregen gistermiddag een telefoontje van de 34-jarige Anuwat Wajinda, die aangaf dat een slang de blanke Isuzu MU-X van zijn vrouw had binnen geslopen op hun parkeerplaats in het Khlong Luang-district in centraal Thailand.

Na vier uur van paniekig zoeken – en zelfs het ontmantelen van de hele cabine van het voertuig – konden reddingswerkers de slang echter niet vinden, ondanks het feit dat ze de glijdersporen hadden gezien die hij overal had achtergelaten. Dus, meldde Manager, ze gaven de zoekopdracht op en verlieten de scène.

                      Sponsor

Meeting point het gezelligste cafe van Udonthani.Avondje  poolen?De dames doen gaarne mee!!!

Soi SamPan   Udonthani

Rond die nacht om tien uur ’s avonds kregen hulpverleners echter nog een telefoontje van Anuwat, die zei dat hij de python opgerold in de achterkant van de autoconsole had liggen slapen. En daarmee gingen ze terug naar de scène om het vast te leggen.

                         

Ondertussen had de 38-jarige vrouw van Anuwat (en eigenaar van de auto) wierook aan de voet van de auto gebracht, naar verluidt om te helpen bidden voor de verwijdering van de python – en natuurlijk ook voor het geluk. Het is logisch voor diegenen die begrijpen dat veel Thaise mensen geloven dat slangen spirituele dieren zijn, en dat het bezoeken van iemand geluk brengt bij de mensen die er een tegenkomen.

Wat betreft de extractie van deze specifieke python, zou het naar verluidt de redders ongeveer een half uur kosten om de slang te vangen – hoewel het slechts 1,2 meter lang was, meldde Sanook. Volgens lokale mediaberichten was de python zo terughoudend om een sierlijke exit te maken dat ambtenaren insectenwerend middel in de auto moesten spuiten om het te helpen opjagen.

              Sponsor

Beste Udonthani restaurant

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani Telefoonnummer: +66 42 219 332

Sindsdien is de python naar verluidt teruggebracht naar zijn natuurlijke habitat.

Anuwat vertelde verslaggevers dat hij van plan is om een lot met de kentekenplaat van zijn auto te kopen, omdat hij denkt dat ze sindsdien “geluksgetallen” zijn geworden na dit bezoek van een slang. Hij zou de potentiële winst gebruiken om de auto te repareren, voegde hij eraan toe.

 

Reactie,s zijn welkom viaudonthanicityweblog@gmail.com

U kunt ook reageren via email  lowy.cremers.senior@gmail.com

%d bloggers liken dit: