De eigenaar van Thailandblog werd bij zijn ballen gepakt.

6 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthanicityweblog@gmail.com

marek@eurotv.asia
 link                                              www.eurotv.asia

————————————————————————————————————————————–

Een  artikel ons door gezonden van een Lezer van Thailandblog. Peter de ballenknijper.(echte naam bekend bij ons)

De eigenaar van die weblog schreef enige tijd geleden dat hij  door een vrouw in een hoerentent in zijn ballen was geknepen.Veel lezers twijfelden of dat verhaal verzonnen was ,daar velen dachten dat deze man geen ballen had.

Ook in Thailand schuwt men onderwerpen als aanranding en verkrachting niet. Helaas is blijft   het vaak bij het benoemen van het slachtoffer met naam, toenaam en al dan niet met een foto. In dit geval schreef deze redacteur eigenaar er zelf  een broodje aap verhaal over op zijn ThailandBlog wat hem was overkomen  tijdens een vakantie in Thailand.

Daarnaast is in je ballen knijpen  een terugkerende plot in kroegen indien  de klant soms de drankjes die hij nuttigde niet wilde voldoen.

Maar de verhalen van echte slachtoffers blijven veelal buiten beeld. Zo ging het verhaaltje van Khun Peter   de wereld rond via zijn eigen weblog, maar in Thailand was er geen enkele persoon  te vinden  die zijn of  verhaal deelde, en het aantal publieke aanklachten jegens   mannen  bleef ook zeer beperkt.

effe bellen 0850002613

Waarom zwijgt men? Deze man vond het echter wel prima en zette het verzonnen  vehaal online notabene op zijn eigen siteNog te vaak worden slachtoffers (mede) verantwoordelijk gehouden voor wat hen overkomen is. De bekende argumenten dat deze  mannen , niet  genoeg gekleed waren, dat ze zich niet afdoende hebben verzet of om hulp hebben geroepen of te laat met hun verhaal naar buiten kwamen. Dit ontmoedig mannen  om hun verhaal te doen zal hij gedacht hebben..

Maar bij het geval van Khun Peter van Thailandblog ging het hem er alleen om  dat hij zijn lezers een leugenachtig verhaal opdiste.Om zo meer lezers naar zijn site te trekken.

Naar nu bekend is  komt die  man zelf  1 hooguit 2x per jaar naar Thailand want hij woond in Nederland.En ja als je dan denkt dat Thailand het sex lust paradijs is en je ook nog je genoten consumpties niet wil afrekenen in een hoerentent dan loop je kans dat ze je bij je ballen pakken.(moet je wel ballen hebben )

Noot van onze redactie Ludopaf

Wij hebben deze hele reactie ingekort en de vele scheld woorden

  over een andere weblog  netjes verwijderd.

Heeft u nu ook wel eens zo een gefantaseerd verhaal gelezen op een weblog  geef het ons door.Ook als men u ooit weigerde  uw bericht te plaatsen geef het ons door dan plaatsen wij het voor u op onz website.

(het mag zelfs anoniem)

Bij ons is iedereen welkom!!!

Redactie.

%d bloggers liken dit: