Uit het dagboek van een leugenaar.

7 jan

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!

Gelezen een leugenachtig verhaal van een hoerenloper .K.Peter  van TB  6-1-2019

Die vertelde op zijn weblog het volgende verhaal in Oktober 2017

Hij ging de hoerenwijk in vol goede moed.

Zijn verhaal:

. Geheel onverwachts werd ik plotseling aangesproken door een voor mij onbekende Thaise vrouw, die ook nog eens veel jonger was dan ik. Ik gaf daar geen aanleiding toe en wilde mijn weg vervolgen. Echter zij versperde mij de weg en greep mij stevig bij de arm. Op dat moment wilde ik mij verzetten maar het lukte niet om zo maar los te komen ten slotte ben ik een slappe  mans figuur!!

.Met enige dwang werd ik een bar in gesleurd en op een barkruk gezet, terwijl andere vrouwen in bar toekeken en minzaam lachte. De vrouwelijke Thaise toeschouwers deden niets om mij te helpen en staarde mij slechts aan die vonden mij maar een zonderling.

. Door deze overmacht voelde ik mij nogal geïntimideerd. Ik wist niet wat te doen ben nooit erg zeker van me zelf besefte ik toen.

. De vrouw die mij de bar insleurde eiste een drankje van mij en om de zaak niet verder te laten escaleren heb ik maar toegestemd en gaf haar diverse lady drankjes.. Daarmee was de kous niet af want al vrij snel greep zij mij vol in mijn kruis.

Ze dacht echt dat ik ballen had maar die kon ze niet vinden.Ook nu grepen de andere vrouwen niet in en leken het gedrag van de aanrandster goed te keuren.

Uiteindelijk lukt het mij om na vele drankjes te hebben weggegeven, uit de bar te ontsnappen ik weigerde om te betalen.. Mijn aanrandster was inmiddels zo dronken dat ik in een onbewaakt moment hard kon wegrennen (natuurlijk heb ik wel eerst de rekening betaald toe ze me achterna kwamen rennen).

Ik heb daarna getracht aangifte te doen van aanranding en seksuele intimidatie, maar de Thaise politie lachte alleen maar en riep steeds ‘Farang ting tong’ waarvan ik de betekenis niet kende.

Het zou ongeveer betekenen  Vreemdeling  wilde voor niks wippen!!

Jullie begrijpen dat ik met schaamte dit verhaal vertel maar ik vind dat de aanranding van oudere westerse mannen in Thailand onderbelicht blijft en ik roep dan ook andere slachtoffers op om ook over hun ervaringen te vertellen en steun bij elkaar te zoeken.

Verder wil ik benadrukken dat ik dit verhaal  heb verzonnen en wil hiermee ook andere mannen waarschuwen om vooral voorzichtig te zijn en bepaalde buurten te mijden. Geef geen aanleiding betaal gewoon je verteer, maak  zo veel mogelijk oogcontact, glimlach  terug beloon de barmeiden vorstelijk en neem genoeg  geld meedan heb je een mooi tijd in die hoeren tenten.Die meiden verkopen tenslotte hun natte gumniet voor niets ze bestaan er van.

Het gaat inmiddels, na vele flesjes Chang, wat beter met mij ik ben bijna elke avond goed teut als ik 2 x per jaar aan de boemel ben in Thailand. en ik besef mij dat ik geluk heb gehad. Het had ook nog erger kunnen aflopen want de dader in kwestie eiste ook dat ik haar meenam naar mijn hotel en dan had ze snel ontdekt dat ik helemaal geen ballen heb.. En wie weet wat er dan was gebeurd?

Conclusie van onze redacteur Ludo Paf verhaal met een luchtje?

Geef uw antwoord er op.

%d bloggers liken dit: