Nieuwe emigratie regels 2019

8 jan

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

udonthanicityweblog@gmail.com

(prve ) lowy.cremers.senior@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!

3000 Volgers/twitter/FB en eigen youtube kanaal.

marek@eurotv.asia
www.eurotv.asia

 

Een bijdrage van onze Emigratie  deskundige  Jhonn Overheidsman.

 

Thaise immigratie onthult nieuwe vereisten voor pensioen, huwelijksextensies (visa)

Thaise immigratie heeft de nieuwe vereisten voor buitenlanders bevestigd bij het aanvragen van verlenging van verblijf op basis van pensionering, huwelijk of als ouder van een Thais kind.

 

Visum update

 

De bijgewerkte vereisten, gezien door Thaivisa, zijn gedetailleerd in een nationaal politiebevel van 26 december 2018 en ondertekend door immigratiechef Lt Gen Surachet Hakparn.

 

Een niet-officiële vertaling van de bijgewerkte vereisten is als volgt:

 

2.18 In het geval van een familielid (moeder, vader, man of vrouw, kind, geadopteerd kind of kind van de echtgenoot) met de Thaise nationaliteit. Kan voor maximaal 1 jaar worden geautoriseerd.

 

Werkwijze

 

Bewijs van jaarlijks inkomen dat neerkomt op niet minder dan B40.000 per maand van buitenaardse vader, moeder of echtgenoot zoals.

 

1. Belastingontvangsten van het ondersteunende familielid. (Vermoedelijk Thaise belastinginkomsten voor een buitenlander die in Thailand werkt ter ondersteuning van een buitenlandse echtgenoot, ouder of kind, bijv. U hebt een Thaise vrouw en steunt uw moeder of niet-Thais kind uit een eerder huwelijk dat in Thailand woonde).

2. Bewijs van een pensioen. Verklaring van certificering van een Thaise bank, gestaafd met bankafschriften waaruit blijkt dat een pensioen wordt overgemaakt naar de bankrekening van de gepensioneerde, elke maand gedurende ten minste 12 maanden. Uitzonderingen zijn toegestaan ​​voor diegenen die minder dan een jaar met pensioen zijn gegaan – voorbeeld gegeven.

 

3. Bewijs van inkomsten van een buitenlandse ambassade of consulaat.

 

2.22

 

Voor pensioenverlengingen van niet meer dan 1 jaar is bewijs van een gemiddeld maandelijks inkomen van B65.000 vereist.

 

1. Bewijs van pensioen. Hetzelfde als 2 hierboven,

2. Bewijs van inkomsten van een buitenlandse ambassade of consulaat.

 

De wijzigingen zijn dat aanvragers inkomsten moeten kunnen tonen die op een Thaise bankrekening worden gestort en dat inkomstenbewijs van een ambassade (op voorwaarde dat uw ambassade nog steeds inkomstenbrieven uitgeeft) nog steeds wordt geaccepteerd.

 

Het document is de eerste officiële bevestiging van de Thaise immigratie met betrekking tot de bovengenoemde verlengingen van het verblijf (vaker aangeduid als pensionerings- en huwelijksvisa) nadat in oktober was aangekondigd dat verschillende ambassades, waaronder die van het VK, Australië en de Verenigde Staten, niet langer uitgeven van inkomstenbrieven of beëdigde verklaringen aan expats in Thailand.

 

De inkomstenbrieven waren door expats gebruikt om hun inkomen te bevestigen bij het aanvragen van een pensioen- of huwelijksuitbreiding.

 

De ambassades kondigden aan dat ze zouden stoppen met het uitreiken van de brieven in januari 2019 omdat de Thaise immigratie wilde dat ze begonnen met het officieel verifiëren van het inkomen van iedereen die solliciteerde naar de brief.

 

Een niet-bevestigd rapport ingediend door Thaivisa-lid stelde dat immigratie waarschijnlijk enige speelruimte zal bieden aan buitenlanders met betrekking tot het indienen van 12 maanden aan verklaringen voor de eerste aanvragen onder de nieuwe vereisten.

 

Vanaf 2020 moeten aanvragers echter zeker weten dat ze in staat zijn om een ​​volledige 12 maanden aan inkomsten te tonen die naar een Thaise bankrekening gaan.

 

Deze infographic van de Britse ambassade Bangkok vertelt hoe je een bankrekening in Thailand kunt openen. De vereisten voor het openen van een Bangkok in Thailand zijn waarschijnlijk hetzelfde voor de meeste buitenlanders, hoewel individuele vestigingen mogelijk aanvullende documentatie vereisen.

 

 

%d bloggers liken dit: