Leeraar gearresteerd nadat biologische marihuana boerderij overvallen is

12 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!! 3000 volgers,twitter/FB en eigen

youtube kanaal..


 

BRICKHOUSE INN PRIMA  BAR EN KWALITEIT RESTAURANT.

Hier te lezen  het sucsesverhaal van  een Nederlander die in Udonthani  een prima  Restaurant begon onder de naam Brickhous in .Een zaak met voor elk wat wils. Blijf ons volgen.

Gezellige Bar/Restaurant Brick House inn is een bar/restaurant in soi sampan, Udonthani. De meeste  farangs noemen  deze straat dan ook SOI FARANG.
. Brick House inn is een horecazaak  die zijn weerga niet kent in Udon.. Wat een uitstraling nu. Werkelijk een grote aanwinst voor Udon en vooral natuurlijk voor soi sampan

Voor dit  nieuwe bar/restaurant in de straat waar de meeste barretjes zich bevinden Wat gelijk opvalt is de ruime entree en de leuke zitjes aan de voorkant Loop je door blijkt er achter ook nog een terras te zijn Bar is dus ruim van opzet. Menukaart erg uitgebreid en voor ieder wat wils Wij hebben er diverse malen ontbeten, en dinner genuttigd Goede porties en smaakte prima Ook de details wordt op gelet , niet het standaardservies wat je overal zit maar keurig verzorg servies Zeker een aanrader. Eigenaar geeft je ook het gevoel hier welkom te zijn door een praatje met je te maken

Brick House inn is op 5 maart 2018 van start gegaan, en is een multifunctionele horeca zaak. Het is een grote zaak met aan de voorzijde een afgezet, overdekt terras met plaats voor ruwweg dertig personen. Naar binnen lopend aan je linkerhand twee gezellige bankzitjes met hoge eettafels, goed voor acht personen. Aan je rechterhand een kleine bar met aan weerszijde barkrukken. Eveneens goed voor acht personen. Vervolgens links een ruime bar met zo’ n twaalftal barkrukken. De bar heeft een 7-tal verschillende soorten bier op vat staan, waaronder ook Guiness en San Miguel light. De betreffende biervaten staan gekoeld op de eerste verdieping.Alleen dat al is  uniek in Udonthani.!!En overal kan je de sport via  de vele tv schermen volgen.

 link  marek@eurotv.asia
                                                                                 www.eurotv.asia

 

Een bijdrage  aan ons ingezonden  door onze  Drugsagent D.F.S uit Udonthani

Een 46-jarige lerares Engels, die naar verluidt een organische marihuanaboerderij exploiteerde en deze online verkocht, werd vrijdag gearresteerd na een overval in een gebouw met vier verdiepingen op Din Daeng Road in het district Phayathai in Bangkok.

De politie heeft afgelopen juli de arrestaties van leden van een marihuana-dealing-bende uitgebreid om Joseph Sodsaikij, een docent Engels op een internationale school, te identificeren en te lokaliseren. De vermeende operatie van Sodsaikij is al twee tot drie jaar operationeel, zei Chalermkiat.

Chalermkiat zei dat de verdachte marihuanazaden uit andere landen zou importeren om 300 tot 400 planten tegelijk in Thailand te laten groeien. Het duurde vier maanden voordat de planten klaar waren voor de oogst en vervolgens werden ze verwerkt tot biologische marihuana-producten voor distributie. De biologische marihuana haalde hogere prijzen dan andere producten op de Thaise zwarte markt.

Het overvallen gebouw bevindt zich op slechts 400 meter van het kantoor van het hoofdkwartier van de Narcotics Control Board (ONCB). Chalermkiat zei dat de strategie van de verdachte mogelijk was dat "de gevaarlijkste plaats de veiligste plaats is", maar dat hij uiteindelijk zou zijn gepakt.

De leraar werd aanvankelijk beschuldigd van marihuana in zijn bezit 
met de intentie om illegaal te verkopen.


De 10am-inval werd ook geleid door hoofd van het Narcotics Suppression Bureau (NSB), Pol Lt-generaal Chinnaphat Sarasin, en ONCB Narcotics Analysis 
en Technical Service Institute-directeur Kanyanan Kongpatnitiroj.

 

%d bloggers liken dit: