Hijskraan stort in Bangkok

24 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl          udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers de beste Thailand-community in Nederland en België

====================================================

marek@eurotv.asia
http://www.eurotv.asia

En indien u ook alle knvb voetbal wedstrijden wil volgen hebben we in de aanbieding voor u een tv box met ziggo en foxsport  er bij.U betaald eenmalig 3500 thb en u heeft alle zenders die u wenst geen abonnements kosten eenmalig  betalen. en u ziet alles..effe mailen is voldoende. lowy

====================================================

 

OOK dit IS Thailand!!

Een bijdrage van onze lezer  Nico Kranendonk uit Bangkok.

4 doden en 3gewonden  als kraan  gedeeltelijk omgaat in Bangkok.

Rond 13.00 uur ontving de noodhulplijn 199 een telefoontje over een ongeluk op de Lumpini Park Riverine-condominium-bouwplaats aan de Phra Ram 3-weg in de wijk Yan Nawa in Bangkok.


Volgens het FM91 Verkeers- en Persbureau zijn drie van de slachtoffers naar het Charoenkrung Pracharak-ziekenhuis gestuurd.
De identiteit van de slachtoffers is niet bekendgemaakt aan de media.

 

Een bouwvakker zat vast in de bovenste helft van de kapotte kraan, die nog steeds boven op het gebouw staat en niet naar beneden kon klimmen vanwege een gebroken been.

minstends 4 doden en vele gewonden.

====================================================

beste restaurant van Udonthani.

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

====================================================

Ongeveer een uur geleden klommen reddingswerkers naar de opgesloten man en beveiligden hem met een touw en harnas om hem langzaam naar beneden te duwen, meldde Khaosod.

Adjunct-gouverneur van Bangkok Chakkapan Piewngam vertelde verslaggevers dat hij van plan is om aanklachten in te dienen tegen de partijen die verantwoordelijk zijn voor de kraan, omdat zij naar verluidt geen behoorlijke exploitatievergunningen hebben verkregen van het ministerie van Openbare Werken en Stadsplanning.

====================================================

charoen hotel beste hotel=

==================================================

Na een kort onderzoek van het wrak zei civiel-ingenieur Chulert Jitjurjun dat de ingestorte kraan al vele jaren in gebruik is en dat de leeftijd ervan misschien een rol heeft gespeeld.
Deskundigen onderzoeken ook nog steeds of de kraan correct is geïnstalleerd, meldde Workpoint.
“Als we concluderen dat het in feite de schuld van de ingenieur is, zullen we een waarschuwing geven en hun vergunning intrekken,” zei Chulert.
“Echter, afgezien van een lichte barst op de vloer van de 12e verdieping, is het gebouw niet aangetast door het ongeval”, voegde hij eraan toe.
Naarmate het onderzoek voortgaat, hebben de districtsambtenaren van Yan Nawa de site tijdelijk gesloten en wordt alle bouwwerk gedurende 30 dagen opgeschort.

U mag hier rteageren desnoods anoniem.WEIGEREN ZE UW REACTIE OP EEN BLOG DAN PLAATSEN WE DAT GAARNE OP ONZE WEBLOG.ALLES KAN EN MAG.aLLEEN COWBOYS EN AVONTURIERS  VERDWIJNEN DIRECT DE AFVALBAK IN!!!

 

%d bloggers liken dit: