Te dik om zijn eigen kont schoon te maken in vliegtuig!

26 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers de beste Thailand-community in Nederland en België

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!

   udonthanicityweblog@gmail.com

 

Een bijdrage van   ingezonden door    Marinus  de Poeper.

Beste redactie heb je dit al gezien? (bron Ollekebolleke)

Het verhaal doet  mij herinneren aan enkele jaren geleden.Toen schreef de destijds beheerder van Thailander.nl dat hij te dik was  om zijn poepgat goed schoon te kunnen houden.Als hij op de wc zat kon hij er niet bij komen zo vet was hij..Iedereen  adviseerde die dikke Marinus Mali toen  afte slanken,maar ik heb er nooit meer iets van vernomen.

============================================================

                  marek@eurotv.asia
http://www.eurotv.asia

============================================================

 

– Een Amerikaanse passagier is tijdens een vlucht van AVA Air tussen Los Angeles en Taipei woedend geworden omdat een stewardess bij een toiletbezoek zijn billen niet goed afveegde.

De man kon wegens zijn dikte niet bij zijn poepgat komen. de stewardess bracht uitkomst!!

ONDERBROEK
De man kon door ernstig overgewicht en een blessure aan zijn hand niet zelfstandig naar het toilet. Daarom vroeg hij het cabinepersoneel om assistentie. Hij werd naar het Business Class-toilet gebracht omdat het economy-toilet te klein was. Kort nadat hij daar zitting had genomen, trok hij opnieuw aan de bel bij de stewardess. Dit keer omdat hij zijn onderbroek niet omlaag kreeg,

================================================================

Best restaurant van Udonthani

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

================================================================

CLAUSTROFOBIE
De man beweerde dat hij zijn onderbroek niet helemaal naar beneden kreeg. Zij weigerde hem hierbij te helpen. “Je beloofde me te helpen!”, riep de man, waarna ze het alsnog deed. Maar daar bleef het niet bij. De man vroeg vervolgens of de deur van het toilet open mocht blijven. Hij zei last te hebben van claustrofobie en moeilijk te kunnen ademen met de deur dicht.

HULP
Toen de man klaar was met zijn boodschap, vroeg hij de stewardess zijn billen af te vegen. Zij vond het verzoek ongepast, maar op aandringen van de man ging de medewerkster alsnog overstag. Met plastic handschoenen ging zij te werk. Woedend zou de man “dieper! dieper!” hebben geroepen.

==============================================================

Iedereen  kan en mag hier reageren,indien een webloguw reactie weigerd etc stuur het dan aan ons  door en we plaatsen het direct.

( u mag zelfs anoniem reageren )Particulieren kunnen hier gratis een advertentie plaatsen als ze iets te koopzoeken of te koop hebben.

Momenteel  kunt u via de redactie een tv box kopen.Dan heeft u alle zenders om voetbal en nederlandse tv te ontvangen geen abonnements kosten.U betaald 3500 thb  en het word in Udonthani thuis bezorgd u betaald 3500 thb incl software.effe mailen of bellen  is genoeg.

================================================================

Na het incident moest de stewardess huilen en overgeven. Er wordt momenteel onderzocht of er maatregelen worden genomen tegen de passagier. De stewardess krijgt hulp bij het verwerken van de traumatische gebeurtenis.

%d bloggers liken dit: