Brexit gaat voor meer lager welzijn zorgen in Varkens sector!!

28 jan

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers de beste Thailand-community in Nederland en België

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl   udonthanicityweblog@gmail.com

Een bijdrage van onze varkens deskundige               Rinus KnorKnor Bangkok.

============================================================

                       marek@eurotv.asia
                          www.eurotv.asia

============================================================

Zeer veel varkens  krijgen te veel anti biotica

 

Supermarkten staan ​​onder druk over antibiotica als superbugs in varkensvlees

Britse supermarkten zeggen dat ze al antibiotica hebben ingesneden om onnodig gebruik te voorkomen en dat het risico voor de mens laag is. Maar er wordt gevreesd dat de Brexit de kans op het gebruik van superbats door varkensvlees in het VK verder zal vergroten, omdat de invoer van vlees met een lager welzijn kan toenemen en Britse boeren hun normen verlagen om op kosten te concurreren.

beste restaurant in udonthani.

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

============================================================

Supermarkten worden geconfronteerd met oproepen om de niveaus van antibiotica in hun geïmporteerde varkensvlees te onthullen nadat superbugs werden gevonden in het vlees dat in het buitenland wordt verkocht – van bedrijven die ook Britse winkels kunnen leveren. Varkensvlees in supermarkten in Brazilië, Spanje en Thailand bleek superbacteriën te bevatten die bestand zijn tegen sommige van de antibiotica die van cruciaal belang zijn voor de menselijke geneeskunde.

 Groot-Brittannië importeert bijna twee derde (60 procent) van zijn varkensvleesproducten – ongeveer 700.000 ton per jaar – en onderzoekers denken dat het waarschijnlijk is dat bestrijdingsmiddelen die resistent zijn tegen antibiotica een deel van het in het VK verkochte vlees hebben besmet.

Momenteel kunt u via de redactie een tv box kopen.Dan heeft u alle zenders om voetbal en Nederlandse tv te ontvangen geen abonnements kosten.U betaald 3500 thb en het word in Udonthani thuis bezorgd u betaald 3500 thb incl software.effe mailen of bellen is genoeg.

Een ieder mag en kan hier een reactie via email plaatsen(mag ook anoniem), echter berichten afkomstig van cowboys en  avonturiers verdwijnen via ons filtersysteen meteen in de afval bak!!!

De redactie

%d bloggers liken dit: