Medisch gebruik van marihuana goedgekeurd Thailand.

29 jan

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!

============================================================

            marek@eurotv.asia
              www.eurotv.asia

============================================================

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers de beste Thailand-community in Nederland en België

Een bijdrage van  een onzer vele  volgers       Janus Weedmans Changmay

Het Thaise parlement heeft op Eerste Kerstdag medisch gebruik van marihuana goedgekeurd. Het is de eerste legalisering van de drug in Zuidoost Azië, een regio waar de strengste drugswetten ter wereld gelden

Het door de junta benoemde parlement heeft gestemd voor het wijzigen van de wet verdovende middelen uit 1979. In een parlementaire zitting werden meerdere wetsvoorstellen behandeld.

“Dit is een nieuwjaarsgeschenk van de Nationale Wetgevende Vergadering aan de regering en het Thaise volk”, zei de voorzitter van het wetsvoorbereidend comité.

============================================================

Brickhous in beste restaurant

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

============================================================

Hoewel landen als Colombia en Canada Thailand al voorgingen, is de drug illegaal in bijna heel Zuidoost-Azië. Veel landen hebben erg strenge drugswetten. Zo staat er op het smokkelen van marihuana in Singapore, Indonesië en Maleisië de doodstraf.

Een wetsvoorstel, die een beperkte toegang tot cannabis voor medicinale doeleinden zal toestaan, is goedgekeurd door het tussentijdse kabinet. Het wetsvoorstel zou niet alleen cannabis, maar ook het gebruik van andere drugs, met inbegrip van kratom en opium, om doorvoering van medisch onderzoek toe te staan – een noodzakelijke stap voor een ruimere beschikbaarheid voor therapeutische doeleinden.

“De goedkeuring van dit wetsvoorstel is een belangrijke kwestie,” zei de woordvoerder van de regering Sansern Kaewkamnerd. “Verdovende middelen van de klasse 5 was voor de teelt en extractie toegestaan… maar niet voor consumptie, wat het onmogelijk gemaakt heeft, ze voor onderzoeken bij mensen te gebruiken”. Als het Parlement akkoord gaat, zou de nieuwe wet de commissie voor verdovende middelen autoriseren, plantages voor de teelt aan te leggen en experimenten uit te voeren.

Beetje rare zaak.Iemand die  een enkel jointje rookt en er mee gesnapt word in Thailand riskeerd een   straf van 5 jaar Hiltongevangenis en nu komen ze op eens met dit voorstel.Welke patienten krijgen dit voor geschreven????

Momenteel kunt u via de redactie een tv box kopen.Dan heeft u alle zenders om voetbal en nederlandse tv te ontvangen geen abonnements kosten.U betaald 3500 thb en het word in Udonthani thuis bezorgd u betaald 3500 thb incl software.effe mailen of bellen is genoeg.

Een ieder mag en kan hier een reactie via email plaatsen(mag ook anoniem), echter berichten afkomstig van cowboys en  avonturiers verdwijnen via ons filtersysteen meteen in de afval bak!!!

De redactie

%d bloggers liken dit: