Ook dit is Thailand.Mooie stoeipoes.

31 jan

 

http://www.nederlandersinudonthanicity.nl  udonthanicityweblog@gmail.com

Ze kunnen niet meer

om ons heen!!!!!!!

Welkom op Udonthani news.
Deze weblog is met 3.000 volgers niet de grootste maar wel  de beste Thailand-community in Nederland en België

Een bijdrage van onze vrouwen kenner    Jozef  de Vrouwenversierder uit Pucket.

============================================================

Een van onze sponsers

              marek@eurotv.asia
                 www.eurotv.asia

============================================================

Als je dit dan op een andere blog leest vraag je je wel eens af  zijn die redacteuren  wel eens in Thailand geweest of zeuren ze als ouwe demente bejaarden van achter hun pc in Nederland maar wat??

Wat veel reizigers niet weten, mede door dat beeld van de go go bars, is dat Thailand een heel preuts land is. Kijk maar eens goed om je heen. Hoeveel bloot zie je in de openbare ruimtes? En kijk eens naar hoe de Thai gaan zwemmen. Met korte broek én t-shirt. Een Thaise vrouw in een bikini zie je niet zo gauw op het strand. En als ze het wel doet, dan wordt ze met de nek aangekeken door de rest van de Thai. De meeste Thaise vrouwen willen het sowieso niet, want een witte huid is de mode in Thailand.

============================================================

Sponser van deze  weblog

Beste restaurant Udonthani

Locatie en contactgegevens
Adres: 12/2 Samphanthamit Alley | Mak Khaeng, Udon Thani 41000, Thailand
Locatie: Azië > Thailand > Provincie Udon Thani > Udon Thani
Telefoonnummer: +66 42 219 332

============================================================

HOE NIET TE BLOOT IN THAILAND?
De Thai snappen wel dat westerse toeristen er andere waarden op na houden en zich anders kleden op een strand. Ook omdat er pragmatisch met de portemonnee gedacht wordt. Toeristen die zich fijn voelen geven namelijk meer uit! Dus doen Thai niet moeilijk als er vrouwen in een bikini over strand lopen. Maar topless of in een bikini zoals hierboven (die de hele bilpartij laat zien) of in je ondergoed in het historische park in Ayutthuya gaan zonnen… dan ga je een grens over. Laat staan dat je in je bikini bij een boeddhabeeld laat fotograferen.te bloot in Thailand.Natuurlijk hoord dat niet.Maar dat een Thaise vrouw  wat meer schaamte toond en zich niet snel in openbaarheid bloot laat zien daar isniks mis mee.

De schrijver van bovenstaand artikel is of nog nooit in Thailand  met een vrouw  naar bed geweest  of hij  heeft het verhaal gewoon verzonnen.Hij moest toch weten dat de Thaise zgn preutse dames in bed net apen fungeren ha ha alle remmen gaan dan los!!!Terwijl een Thaise man wipt  met zijn edele deel door de gulp van zijn onderbroek  leerd de Farang de Thaise vrouw alle geneugten van het wippen  via allerlei standjes is mijn er varing.Zal wel komen om dat ik dienu bijna 80 jaar ben reeds in 1956 voor het eerst in thailand kwam.En das nog maar 64 jaar geleden er is niet veel veranderd.

THAI OH MIJN! Demi Rose verbijstert in een witte string bikini terwijl ze aan het zwembad in Thailand zonnebaadt 

De Instagram-sensatie verblufte in de badkleding set, die een V-plunge top en hoog uitlopende stringbodems had die haar getinte kont lieten zien. Het ensemble bevatte ook een rode riem detail, die cinched in op haar middel.

Ze hield accessoires tot een minimum beperkt, met uitzondering van een gigantische diamanten traanring op haar tweede vinger. Demi voegde de extra vleugje glamour toe op haar ontspanningsdag terwijl ze haar lange haar in een middenscheiding neerstak.

============================================================

Momenteel kunt u via de redactie een tv box kopen.Dan heeft u alle zenders om voetbal en nederlandse tv te ontvangen geen abonnements kosten.U betaald 3500 thb en het word in Udonthani thuis bezorgd u betaald 3500 thb incl software.effe mailen of bellen is genoeg.

Een ieder mag en kan hier een reactie via email plaatsen(mag ook anoniem), echter berichten afkomstig van cowboys en  avonturiers verdwijnen via ons filtersysteen meteen in de afval bak!!!

 

%d bloggers liken dit: